2009 Kasm Anneleri

sağol canımcım valla daha belli değil ama ben hep olumlu düşünüyorum ne yapcan işte.ay benim kociş saat sekizde çıkcak ben önceden biraz atıştırcam valla.o selince gene yerim ayyyyyyy ben çok şişko olcam yaaaaaaaa:CüvCüv:

ye boşver bebiş beslensin tatlım yaa ama ekmeği falan çok yeme şişkonun alası olursun:mymeka:

oh iyi yapmışsın valla bende öğle uykusuna iyi alıştım yatmazsam bütün gün sersem gibi geziyorum

yaaa bende çok korkuyorum ilerde alırsam diye şuan çok rahatım inş ilerde de böle olurum
yediklerime çok dikkat ediyorum

yaaa bende aslında kızı doğurduktan sonra baya kilo werdim işte 51 kiloyla hamile kalmıştım 13 kilo aldım sonra süt kesildikten sonra 55 kiloya kadar indim daha sonra tekrar 60 ,a çıktım öylede hamile kadım sanırsam kız gebeliklerde daha çok kilo alınıyor bana öyle geldi bakalım bunda nasıl olur şu an 60 kilodayım bundan sonra ne olur bilemem

ye boşver bebiş beslensin tatlım yaa ama ekmeği falan çok yeme şişkonun alası olursun:mymeka:

ay canım nasıl abur cubur istiyo sorma.şimdiye kadar 3 kilo almışım 55 ten 58e çıkmışım iyimi ki bilemedim.ama ekmek çok yemiyom ki ben normaldede yiyemiyom ekmek.

eee heralde yani 2 çocuklu goca garı oldum yaniii

hemen havaya girme cücük o kaaa da deel yane küçüksünnn kaydirigubbakcemile3
kızııııııııımm oğlum bana benzio deip hava atma heç o çocuk ayrı bi olayyyyyyyy mukemmel bi yaratık sana falanda benzemioooo :dilcikar: :roflol:

hemen havaya girme cücük o kaaa da deel yane küçüksünnn kaydirigubbakcemile3
kızııııııııımm oğlum bana benzio deip hava atma heç o çocuk ayrı bi olayyyyyyyy mukemmel bi yaratık sana falanda benzemioooo :dilcikar: :roflol:
anaaaarıya bak kim görse sana benziyor der sen fotodan anlayamadın yavrııımmm
ay canım nasıl abur cubur istiyo sorma.şimdiye kadar 3 kilo almışım 55 ten 58e çıkmışım iyimi ki bilemedim.ama ekmek çok yemiyom ki ben normaldede yiyemiyom ekmek.

bende 55 ile başladım şuan 57yim bakalım sonumuz ne olacak walla canım neler istiyor bir bilsen emme kendimi frenliyorumyerimseniben

oyyyy oy oyy ben nasıl okuyayım onca yeri yavvvv neyse kıslar bana özet geçersiniz değilmi,????? önce asebacım tesüflerimi sunarım ne dimek sen olmasan ben hemen fark ederim yanı olurmu nerde bu kıs diye çık çık çık:olmaz: bu arada seninkinin cinsiyeti neydi????Zeren 06 cım canım sağolasın seninki neydi öğrendinmi????

anacım slm :) 2 saat kaybolduk albimlerde yer almış resimler.maşallah iki hatunda birbirinden güzel.ayrıca itekcim harbiden oğluşun sana benziyo bakma sen cerine kaydirigubbakcemile3

kıızzzzz dilmuhhhhhh şaka maka tickerine baktım daaaaaa 5. ayı deviriyon heee maşallahh maşşallahhhhh

Back
X