- 25 Mart 2009
- 4.652
- 6
- 116
enee itek nan çok şaşırdım ha
heee tanıyamadın mı zuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
enee itek nan çok şaşırdım ha
sağol canımcım valla daha belli değil ama ben hep olumlu düşünüyorum ne yapcan işte.ay benim kociş saat sekizde çıkcak ben önceden biraz atıştırcam valla.o selince gene yerim ayyyyyyy ben çok şişko olcam yaaaaaaaa:CüvCüv:
bıcırık durmuyon pek buyumuşun he :))
oh iyi yapmışsın valla bende öğle uykusuna iyi alıştım yatmazsam bütün gün sersem gibi geziyorum
yaaa bende çok korkuyorum ilerde alırsam diye şuan çok rahatım inş ilerde de böle olurum
yediklerime çok dikkat ediyorum
ye boşver bebiş beslensin tatlım yaa ama ekmeği falan çok yeme şişkonun alası olursun:mymeka:
eee heralde yani 2 çocuklu goca garı oldum yaniii
anaaaarıya bak kim görse sana benziyor der sen fotodan anlayamadın yavrııımmmhemen havaya girme cücük o kaaa da deel yane küçüksünnn kaydirigubbakcemile3
kızııııııııımm oğlum bana benzio deip hava atma heç o çocuk ayrı bi olayyyyyyyy mukemmel bi yaratık sana falanda benzemioooo :dilcikar: :roflol:
ay canım nasıl abur cubur istiyo sorma.şimdiye kadar 3 kilo almışım 55 ten 58e çıkmışım iyimi ki bilemedim.ama ekmek çok yemiyom ki ben normaldede yiyemiyom ekmek.
şşşşşşşşşşşşttttttttttttttttttt kızlar ne yapıyonuz bakem.ay bende internetten reçel tarifi arıyom ilk defa yapcamda bi bakem nasıl olcek
öfff midem geçmiyo yaa kocişte geldi dışarı gitti hoffffffff :sinifsinif:
ne receli yapicaksin?
öfff midem geçmiyo yaa kocişte geldi dışarı gitti hoffffffff :sinifsinif:
kız sen avcıların neresindesin