2009 Kasm Anneleri

bugün pazar bu hatunlar gezmeye cikti yine kesin
neyse ben yazayim veda edeyim yarin 1 ayligina Türkiye ye ucuyorum hayirlisiylakaydirigubbakcemile4
yarin firsatim olmaz yazmaya diye simdiden vedami edeyim
bebislerinize cok cok iyi bakin kendinize de tabiki....
arada internete girerim, unutturmam kendimizemuszemus
hepinizi kocaman öpüyorum
hoscakalin:gitme:
canım hayırlı yolculuklar bende 10 günlüğüne almanyaya gelmiştim baya bi gezdim bi aksilik olmazsa orda doğurmayı düşünüyorum

karazeytincim o tutmuyo malesef yaaa benim bi çok tanıdığımda tutmadı tesadüf denk gelebilio bana %90 erkek dedi ama bu hafta ne dicek bakalım benim 50 nin üstündeydi

karazeytincim o tutmuyo malesef yaaa benim bi çok tanıdığımda tutmadı tesadüf denk gelebilio bana %90 erkek dedi ama bu hafta ne dicek bakalım benim 50 nin üstündeydi

canım inşallah allah gönlüne göre verir
aslında ikiliyi yaptırma zamanıda önemli
1 hafta bile geçse değerler değişiyormuş
o yüzden değere endeksi bir şey sölemek bence de olmaz
öle bişey olsaydı bunu tğm doktorlar bilir söylerlerdi

bugün pazar bu hatunlar gezmeye cikti yine kesin
neyse ben yazayim veda edeyim yarin 1 ayligina Türkiye ye ucuyorum hayirlisiylakaydirigubbakcemile4
yarin firsatim olmaz yazmaya diye simdiden vedami edeyim
bebislerinize cok cok iyi bakin kendinize de tabiki....
arada internete girerim, unutturmam kendimizemuszemus
hepinizi kocaman öpüyorum
hoscakalin:gitme:

hayırlı yolculuklar canım
ara sıra girersinde görüşürüz
türkiyenin neresine konacaksınız bakalımkaydirigubbakcemile3

ben de bugün denize gittim
geçen seneki yüzme performansımı gösteremedim
sanırsam oğluşum çabuk yardu beni
fazla yüzemeden duraklamak zorunda kaldım
ama deniz süperdi
iyide hareket yapmış oldum
herkese tavsiye ederim

cersucum sen neler yapıyon bakım
nasıl geçiyo hamişlik sıkıntın yoktur umarım canım
genel anlamda şimdilik iyi sadece psikolojik olarak gelgitler yaşıyorum eşim ne dese alınıp ağlıyorum küsüyorum oda bazen alttan alıo bazen almıo giydiklerimi yakıştırmıyorum artık kendimi çirkin falan hissediyorum kendime olan güvenim sarsıldı galiba öle canım sen nasılsın

slm kızlar ben bugün cok stresl bi gün gecirdim durduk yere hep ağladım herkese bagırdım cok kötü cokkkk

merhaba arkadaşlar cinsiyetimiz bellii oldu kızımız geliyo.325 gr :nazar:olmuş inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi listeye ekleyebilirsiniz bizide

slm kızlar nasılsınız bende dr dan geldim şimdi organ taraması yapıldı çok şükür iyi çıktı.cinsiyetini öğrendim kızımmmmmmmmm olucak inşallah.....
bi cimcime daha geliyooo kaydirigubbakcemile2
gözün aydın canım
canım hayırlı olsun cimcimennn hihoyyyt:nazar:
bu arada organ taraması dediğin şey sanırım 2.düzey ultrason oluyo bu kadar muhabbeti oldu ama ilk yaptıran da sensin galba anlat bakem nası bişi kıs :uhm:
nan destna yaptırdı ya beee :mymeka:
çok saolun arkadaşlar...organ taramasını normal ultrasonla bakıyo her organını tek tek inceliyo...
cd verdi mi?
bizimki vercekmiş ben de perş gircem
kızlaaaaaaaaar aradım doktoru herşey normal dedi bişeycik yokmuş yarabbim sana şükürler olsun
şu hem ağlıyom hem yazıyom senağlamasenağlama
hihoyyythihoyyythihoyyyt
bi tek arıntılı ultrason işi kaldı
şu testlerden kurtuldum ya en çok ona sewiniyom bundan sonra sanırım şeker testi war tam bilmiyom ama ondan korkmeyom bebeğim iyi olsunda gerisi wız gelir
çok sewindim kızlar yaa dedim hastaneye gitmeden bi arayam dedim belki öğrenirim allahım doktorla konuşurken kalbim yerinden çıkacaktı telefonu kapatır kapatmaz şükür secdesi yaptım
kızlar belki size abartmış olarak gelebilir ama napim kızımda çok kötü günler geçirdiğim için bunlar böyle temiz çıkınca çok sewindim allahım herkesin bebesini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oooh çpok şükür hadi geçmiş olsuun darısı sonuç almayanların başınaa

günaydın kzıalr geçmişe bakmadım valla okumaktan yine başıma agrılar girer diye cesaret edemedim zaten zor zor açıp okuyup iki kelime yazabiliyorum..sürekli diken üstündeyim..kızlar c.tesi 3 lü sonucumuz geldi doktorum sonucun normal çıktıgını endişelenecek birşey olmadıgını söyledi..nasıl rahatladık eşimle anlatamam..emindik birşey çıkmayacagına ama insan beklerken endişelenip tedirgin oluyor...varmı sizlerden haberler umarım herkes iyidir ..

günaydın kzıalr geçmişe bakmadım valla okumaktan yine başıma agrılar girer diye cesaret edemedim zaten zor zor açıp okuyup iki kelime yazabiliyorum..sürekli diken üstündeyim..kızlar c.tesi 3 lü sonucumuz geldi doktorum sonucun normal çıktıgını endişelenecek birşey olmadıgını söyledi..nasıl rahatladık eşimle anlatamam..emindik birşey çıkmayacagına ama insan beklerken endişelenip tedirgin oluyor...varmı sizlerden haberler umarım herkes iyidir ..

gözün aydın canım hayırlı olsun opuyorumnanaktan
vallahi bende okumadım geçmişi 70 sayfayı okuyacak kadar güçlü hissetmedim kendimi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım gözünaydın çok sevindim inş sonuna kadar hepimizin bebeklerin sağlığı yerinde olur boşu boşuna stresle doldutuyoruz kendimizi kaydirigubbakcemile5

bu sabah çok kötü kabuslarlar gördüm eşimin güya eski sevgilisi karşımdaki daireye taşınıyormuş bir ağlıyordum varyaa çok keyifsiz uyandım eşime diyorum kii rüyalarımda bile rahat bırakmıyosunn kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr
ben hala bebıslerımın hareketlerını hıssetmıyom yavv
haftaya ızne cıkacagım ayrıntılı ultrasona gırıcem ınsallah bişi cıkmazz

günaydın kızlarrr
ben hala bebıslerımın hareketlerını hıssetmıyom yavv
haftaya ızne cıkacagım ayrıntılı ultrasona gırıcem ınsallah bişi cıkmazz

hayırlı sabahlar canım senin minikler güç topluyor iki taraftan tekmeyi yiyecen yakında kaydirigubbakcemile2hayırlısıyla ayrıntılı ultaronda iyi çıkr endişelenmee herşey için panik yapıyoruzz stres bebeğe iyi gelmiyor sonuçta bende okadar düşündüm çok güzel çıktıı inş seninde iyi habrlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

Back
X