2009 Kasm Anneleri

ya nie kimse yok ülen ebişşş hani sen eve pc almıştınnn nerdesünn hele o kartanesi hiç akşamları lutfetmes zatenn Çok üzgünüm çoook krispi bile yok durum bu kaaa vahim bee bende gidiyom hıhhhhhhh :dilcikar:

ya nie kimse yok ülen ebişşş hani sen eve pc almıştınnn nerdesünn hele o kartanesi hiç akşamları lutfetmes zatenn Çok üzgünüm çoook krispi bile yok durum bu kaaa vahim bee bende gidiyom hıhhhhhhh :dilcikar:

gıııııııııı çatlak hatun ben varım ya.bak aşşada kocamaaaaaaaaaan dilmuh yazıyo anam görmüyonmu

wayyyyy çıtırtııııııı ipini koparıp gezecen yane kır bacanı da otur nan ne geziyon allan hamilesiiiiiiiiiiii naniknanik
he wallah gezecem yosa doğumdan sonra nasıl gezeyim iki çocukla demi
krispi allah seni davul etmiyeeeee :roflol::roflol: bunu allahtan mesai saati içerisinde yazmadın işte o zaman kovulurudum kesün yerlerde gülmekten sürünen memurr :roflol:
bidahakine mesai saatinde yazarım :roflol::roflol:

duydum seni geldüm beni konuşuyodun heee çatlak memur

yenibosnadayım ben şekerüm mahkemede çalışıyom senin medical parka varmadan

iyi ya güzel valla.bende bi memur olaydım diyom da amaaaaaaaaan olamadık.dur bakalım belkim bebişimden sonra olurum hayırlısı.gııııııııı bende heyecanlıyım çok yarın doktoruma gidiyom bakam bebişim nasıl ayyyyyyyy bir aydır görmediiiiiiiiiiiiim.

lan krispi danası sabah didin ya dün piknikte patates salatası yaptım deyü falla eve zor düştüm ha akşama bende yaptım yedüm manyak karı resmen canım istemüşşş

lan krispi danası sabah didin ya dün piknikte patates salatası yaptım deyü falla eve zor düştüm ha akşama bende yaptım yedüm manyak karı resmen canım istemüşşş

ohhhhh ne güzel işte ye bacım o zaman ben her gün canın çekecek şeyler söylimde şişireyim seni olmeyo böyle sen çıtır ben hafif baluk etli demi kaydirigubbakcemile3

Back
X