o anca fındık kırar zaten miskin uykucuu :sm_cool: :teytey: :roflol:
tabi ne dimek sen iste ben kıllarını deil senide yolarum yavrımm :roflol: :roflol:
yoook sade kıllarıı yol be hacıı :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o anca fındık kırar zaten miskin uykucuu :sm_cool: :teytey: :roflol:
tabi ne dimek sen iste ben kıllarını deil senide yolarum yavrımm :roflol: :roflol:
kim olcek şu fındık kıran gacı yokmu sankim kendüsü çok becerüklüde habire uyur :roflol::roflol:
delikafaduldendelikafaduldeno anca fındık kırar zaten miskin uykucuu :sm_cool: :teytey: :roflol:
körmüüüüüüüüüüsün nan :mymeka: :mymeka: nerenle bakıyon bacımmmmmmmm
körmüüüüüüüüüüsün nan :mymeka: :mymeka: nerenle bakıyon bacımmmmmmmm
nehiriver canım odanı yapta çek resmini canım oğluşunun ben pek bi meraklıyım bebek odalarına bakmaya bende inşallah kızıma yapacağım henüz daha bişey almadık ama olsun
oğluşun sağlıcakla mutlulukla buyusun odasında canım
kız bu hem fındık kıran
hem uykucu
hemide kör
:roflol::roflol::roflol:
olmaz bacı ya hepsi ya hiçbiri alkisalkisalkisyoook sade kıllarıı yol be hacıı :roflol:
kııss çıtırtı gene bi kebap soktun nan aklımızaaklava:
kız bu hem fındık kıran
hem uykucu
hemide kör
:roflol::roflol::roflol:
ooohhhh yi oldu gelince anlatırım nasıldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kııss çıtırtı gene bi kebap soktun nan aklımızaaklava:
ayy şincik ortadan ikiye çatlıcam heeeedelikafadulden
delikafaduldendelikafadulden
yapınca koycam da canım kociş görevden fırsat bulup boyatamadı bi odayıı .. alırsın daha vakit var canımcım bende aldım kurmadım daha perdesi var örtüsü var varda varrr alınacak cokkkk .. saol canım hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsün inşşşşa.s.
nan sizin dilinize düşceğime lağım çukuruna düşeydim daha iyiydi
haaaaa :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
nan sizin dilinize düşceğime lağım çukuruna düşeydim daha iyiydi
haaaaa :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
aman bacım hepsi yawaş yawaş olur yeterki bebişler sağlıcakla gelsinler![]()
ay gördük gördük tamam :dilcikar:görmemişin çizelgesi olmuş tutmuuuuuş.........:roflol:
senağlama senağlamanye bee lağam bizden dah amı ıyı yani ni dimek istedin senağlama :1shok: :sinifsinif:
senağlama senağlamanye bee lağam bizden dah amı ıyı yani ni dimek istedin senağlama :1shok: :sinifsinif:
ay ben bu çizelgeyi beceremedim
ooohhhh yi oldu gelince anlatırım nasıldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü