2009 Kasm Anneleri

aayy ebiscem kıyamam lan sana hacıı opuyorumnanaktan bide çalışmak gözel demezmii,çatlak gacıı kaydirigubbakcemile3
amaaa sırt yastığı hakkında olanları görmedim sanmaa :roflol:
şincik çıkıyom amma evde yimemm de v ar 45 dk da yürürüm (anam sırt yastığı mevzuunda başrol oynayan kıçı biraz küçültmek lazım demii kız 48 kiloydum ama kıçım gene de kocamandı beaaaa bebekken karpuz a oturtmuşlar koca kıçlı olsun diye işe yaramış walla )

wannacım çok geçmiş olsun valla haberim yoktu bacım neyse bu aralar senlen uğraşmıyam bari zaten uğraşan uğraşıyo bi tekmede ben vurmayam

bunlar canlarinin cekmediklerini sayiyor guya. gecende itek lahana dolmasi dedi. tabiki canim cekti. valla kocacim ancak konserve buldu da rahat ettim.cokacimcoook

sormuştum sanada canım çekmesin diye söylememiştin demek lahana dolmasıydı düşünceli insanın hali bi başka oluyoo canım vereliniortakgel bi öpem seniiŞeniz

şincik çıkıyom amma evde yimemm de v ar 45 dk da yürürüm (anam sırt yastığı mevzuunda başrol oynayan kıçı biraz küçültmek lazım demii kız 48 kiloydum ama kıçım gene de kocamandı beaaaa bebekken karpuz a oturtmuşlar koca kıçlı olsun diye işe yaramış walla )

:roflol::roflol: ayy daha neler duycaz kııııııı :roflol: kızım olsa denerdim amaa oğlanında koca kıçlısı olmaz be hacııı :roflol:
kızzz benim memişlerede bişeymi yaptılar acepp onlar niye karpuz gibin kii acaabaa :roflol:anama bi soremm

:roflol::roflol:

ulan krispiiiii sen yokmusun naaan,genee yaptın yapcanı kıza haaa kaydirigubbakcemile3
heee iyi yapıyom o bidaha iki avbuç fındık yesin bak nolliiiiii
eskiler hala çay kırmak der çok bilmiş gacı:mymeka:

bizim orda çay kesmek diyolar bacım çay kırmak farklı bişey budamak yani çay çalılarını budamaya çay kırmak denürrr neyse tubişim senlen çok uğraştım ben bugün şimdi sna ara veriyom muredaylan idare ederim sen accuk istirahat et bacım güç kuvvet topla ama sakın finduk yeme:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: ayy daha neler duycaz kııııııı :roflol: kızım olsa denerdim amaa oğlanında koca kıçlısı olmaz be hacııı :roflol:
kızzz benim memişlerede bişeymi yaptılar acepp onlar niye karpuz gibin kii acaabaa :roflol:anama bi soremm

niye olcek karpuz koymuşlardır oynuna:roflol::roflol:

kıss valla bi görsen resmide aynı babası haaa hihoyyyt olsun beee kocamı severüün çoook razıyım ikisininde herşeyinee

benim oglan tam baba jr. zaten. dogdugundan beri esime bende asla dna testi isteyemezsin, al sana test diye oglani gosteriyorum. bir tek goz rengi bana benziyor, oda kahverengi diye.kaydirigubbakcemile3

wannacım çok geçmiş olsun valla haberim yoktu bacım neyse bu aralar senlen uğraşmıyam bari zaten uğraşan uğraşıyo bi tekmede ben vurmayam

sagol canim. valla ugrassanda biriktiririm onlari. suraya iki satir zor yaziyorum. elim kolum oynamiyor yorgunluktan.

sormuştum sanada canım çekmesin diye söylememiştin demek lahana dolmasıydı düşünceli insanın hali bi başka oluyoo canım vereliniortakgel bi öpem seniiŞeniz

evet canim, dolmaydi. yine soylemezdimde bunlar delirtir insani.:oklava:

olabilir bak. genc kizlarin gogusleri buyurken bardak, fincan gibi seyler kaparlar ya, o boyutta olsun diye. demek ki sana tas kapamislar.delikafadulden

Back
X