2009 Kasm Anneleri

hadi uzanında büyütün popolarııı bakalıım kaydirigubbakcemile3 bende kaçacam kociş gelcek,alışveriş yapcazz,yürücez söleee sahildeee zemuszemus

nereye gidiyonuz nan hepiniz birden teker teker gidin bariii korktunuz mu yoksam bendenlülülülülülü

bacım rengim bi yere kaçmadıda ben öyle güneşlenen bronzlaşan biri değelim ayrıca karadeniz karusu beyaz tenli olur işte ölea.s

hay allahım yaa ne kötü karusun senkötükedihüso
bağa bakkkk :mymeka: :mymeka:
arıcan kocişi getirceeekk kaydirigubbakcemile2 bizden bu kadar,paket servis yok sadece canını çektirene kadar :roflol: yanlışmıyım canlüzz karısıı
aynen bizden can çektirmesi :dilcikar: :dilcikar:
bunlar canlarinin cekmediklerini sayiyor guya. gecende itek lahana dolmasi dedi. tabiki canim cekti. valla kocacim ancak konserve buldu da rahat ettim.cokacimcoook
pis bogazzzzz:jeyyar:

wannacım çok geçmiş olsun valla haberim yoktu bacım neyse bu aralar senlen uğraşmıyam bari zaten uğraşan uğraşıyo bi tekmede ben vurmayam
ne olmus wanna ya yaww bwn bılmıyom

olabilir bak. genc kizlarin gogusleri buyurken bardak, fincan gibi seyler kaparlar ya, o boyutta olsun diye. demek ki sana tas kapamislar.delikafadulden
kazan abuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kesın kazan kaydirigubbakcemile3
sonra hayal kırıklığına uğramayın :roflol:nasıl birini hayal ediyonuss söyleyin bakemsositososito

korkacaksak koma nan ben korku fılmi bile izlemem :roflol: :roflol:

aanaam kızlar bizde ne çene var leen,2008 kasım anneleri 3300 sayfada bizde nerdeyse 2600 kadınlar 2 senede ancak bu kadar konuşmus bize baak 5 ayda anasını ağlatmısız haa :roflol:

bakın bakem iki tane resim koydum. besmelesiz bakmayın dudağınız uçuklamasın:1shok:

vaaaaayyy karuya bakın hele bi bakın gözünüz göynünüz açılsn zati bu kasım analarından çirkin karu çıksa delikafaduldendelikafaduldenböyle olurdum valla
yanlız eski günlerdenmiş yani hatun zayıf hallerini koymuş şimdiki halini merak ettim doğrusu

kızlaarr benim kyınpeder geldi az önce bi 250 tl daha verdi bağa bu adam oğlan torunu olcek die para saçıyo adam

Son düzenleme:
vaaaaayyy karuya bakın hele bi bakın gözünüz göynünüz açılsn zati bu kasım analarından çirkin karu çıksa delikafaduldendelikafaduldenböyle olurdum valla
yanlız eski günlerdenmiş yani hatun zayıf hallerini koymuş şimdiki halini merak ettim doğrusu

kız şişko halimde war görmedin mi o zaten düğün fotolarına heç bakma orda 50 kıloydum fiiduk gibiydim şimdi 77 kiloyum bayaa iri bi ceviz oldum yanii

Back
X