Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım hayırlısı,,,sorma ebiscecim hoşgeldin nrmal doğum gibin olacak bu gidişle biizmki erkenden yerleşmiş yerineee:)
sizin nasıl gidiyor ben bayadır doktora gitmedim 24.haftaya kadar bebeği net görebilcekmişiz ultrasonda sonra büyüdüğü için organları kaplıycakmış ekranı ona ayarlamaya çalışıyorum bendee gşdişimi bakalım
koca memişli seniiiiiiiiii alkisalkisalkisen eccik çıkıyom gelcem genee.ulan canlızz benim nann ooo kaydirigubbakcemile3
bu kartensi nerde bacılar işlerimi yoğunki acep rastlaşamıyoruz hiçç
asebaaamm fıkradaki kadının en son söylediği kurummm hani arka tarafı içinnn:roflol::roflol:
nann biliozz zatennn ama ne idekkk :roflol::roflol: :roflol: :roflol:
sizin bankada çalışanlara yollada nerde çalıştıklarını bilsinler delikafadulden delikafadulden
, aseba+, canliz, karakızz valla bi okey çevirek mi kızlarr çok cnm çekti beaa
, aseba+, canliz, karakızz valla bi okey çevirek mi kızlarr çok cnm çekti beaa
nann biliozz zatennn ama ne idekkk :roflol:
nerdesınız yav hangı okey facedekı deılmı
nan delii face giremiom ben iştenn öle ortaya konuştum işte ancak akşam falan okey olayına girerüknerdesınız yav hangı okey facedekı deılmı
:sm_cool: -tatlicadiarzu-delüüü gaciii len ebisce şaka etti sende yidinmi naniknanik
nan delii face giremiom ben iştenn öle ortaya konuştum işte ancak akşam falan okey olayına girerük
:sm_cool: -tatlicadiarzu-
klava:
klava: delüü benı bekletıon ordavvv:mymeka:v
he çok iyi biliyokkk bereketini de görmüyok işte o yüzden...........nan bu işte bi cenabetlik var diodumm zatiii.oda iiii ne iççin çalıştığınızı bilyonuz yanii kaydirigubbakcemile3 delikafadulden sırnaşık şey :roflol: :roflol:
:roflol: valla kebapları yedi üstünede kornetini yutmuştur gelincee,bakalım kaçta acıkırda uyanır :roflol:
kıııı tuğbaa kandırdın nan bizi hayallerimizlen oynadın, maşallahh ne güzelmişsin nan senn inşallah kuzucuğunun gözleri sana benzeerr kaydirigubbakcemile5
senin face varsa grup açtık bak facede..
olur canım
hadı sen masa aç
bekle bızı
delüüü gaciii len ebisce şaka etti sende yidinmi naniknanik
selam ben geldim
dün akşam gelecektim amma hem kebapı ye hem gez çok yoruldum hemen yattım 11 buçuktu eve geldiğimde eeee sizde ben gittikten sonra çok kudurmuşsunuz ayıp değelmi ben yokken kudurulurmu nan heee şimdide facelerde grup felan okey mokey ne oluyonuz nan hele o ebisceylen heç oynamayın haaa o artık benim elimin altında haşatını çıkaracam onun
ayyy daha kahvaltı yapmadım açım aç o kebaplardan sonra yiyemem snıyodum amma ne iştah varmış bendede yaaa
canım çok mersi utandırıyon gıı beni:kedi: face bende üye oldumhihoyyyt
way kumarbaz karılar sizilmaz:
ne dalga geçiyonuz nan canlızımla ayıp değel mi:mymeka:
nan biz seni mide fesatı geçirdi sanıyoduk kaydirigubbakcemile3 we hala yemek mi düşünüyonkafamçokkarıştı tok ewin aç kedisi ne gırtlak war nan sende:1shok: