2009 Kasm Anneleri

kızlare size bişey dicem ama gülmeyin.geçen gece acile gittik ödüm patladı karnımda bi sancı ölüyorum dedim yada kesin bebeğe bişey oldu dedim yani o derece ama ne sancı doğrulamıyorum,yürüyemiyorum.çakıldım kaldım.neyse nst falan filan derken hiçbişey çıkmadı.meğer gazmış.tabi bunu biraz geç anladım....kaydirigubbakcemile3 napim 10 kere hamile kalmadım ya ilk kez olunca öle panik oluyo insan....alkisalkisalkis

günaydın boncux

iyilik nan kıssss :roflol:

terbiyesiz gacı biz daa ayamızı sokamadık denize utanmadan bir haftadır girmedim diyo bide ya
kaydirigubbakcemile

nere olcak bi denize dalıp gelcek hanfendi

heppp iii oll nan kıssssssssssss:roflol::roflol:

kızlare size bişey dicem ama gülmeyin.geçen gece acile gittik ödüm patladı karnımda bi sancı ölüyorum dedim yada kesin bebeğe bişey oldu dedim yani o derece ama ne sancı doğrulamıyorum,yürüyemiyorum.çakıldım kaldım.neyse nst falan filan derken hiçbişey çıkmadı.meğer gazmış.tabi bunu biraz geç anladım....kaydirigubbakcemile3 napim 10 kere hamile kalmadım ya ilk kez olunca öle panik oluyo insan....alkisalkisalkis

:roflol::roflol::roflol: geçmiş olsun canım ya bilmemen normal yaşayarak öğrenioz hepimiza.s.

yaw kızlar ben dün çoook kötü oldum kokudan midem bulandı ve istifra ettim
halim kalmadı dünden beri çook kötüyüm sizin yazdıklarınızı bile sadece okuyom
yazmaya mecalim yok
ve bugün yaylaya gidecez eşya felan ayarlamalıyım
bakalım yaylada o kadar kalabalıkta ne etcem
ayy hala dünkü olay aklıma geldikçe midem altüst oluyooo böööğğğ

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gazman yaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ılk aylar çok oluyodu yaa :jeyyar: ya kızlar ben coooooooooooookkkkkkkk su içiyom am asankı hepsını gerı cıkarmıyom nere gidiyoı bu sular yaww lülülülülülü yoksa benım kı kilo degılde su mu :roflol: :roflol:

Günaydınnn Fıstıklarım a.s. a.s. Veeeeeeeee Tabiki Fıstık içlerim opuyorumnanaktan

Sgümüşüm sen hemen buradayken bana yine özelden ilk başta attığın doktorun adını telefonunu yani kendi doktorunun birdee hangi hastanelerle anlaşmalı doğum için onları yazabilirmisin gülüm yaa..İzmirde geldiğinde naptın birde onu çok merak ediyorum:)

Karakızzım sen doktorunu aradınmı sordunmu göğsündeki durumu??

yağmurcuğum ve annesi hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
gezdiniz geldiniz bakalım ooohh ne güsel darısı da bizlere

yaw kızlar ben dün çoook kötü oldum kokudan midem bulandı ve istifra ettim
halim kalmadı dünden beri çook kötüyüm sizin yazdıklarınızı bile sadece okuyom
yazmaya mecalim yok
ve bugün yaylaya gidecez eşya felan ayarlamalıyım
bakalım yaylada o kadar kalabalıkta ne etcem
ayy hala dünkü olay aklıma geldikçe midem altüst oluyooo böööğğğ

:olmaz::olmaz: nolduuuuuuuuuuu

Günaydınnn Fıstıklarım a.s. a.s. Veeeeeeeee Tabiki Fıstık içlerim opuyorumnanaktan

Sgümüşüm sen hemen buradayken bana yine özelden ilk başta attığın doktorun adını telefonunu yani kendi doktorunun birdee hangi hastanelerle anlaşmalı doğum için onları yazabilirmisin gülüm yaa..İzmirde geldiğinde naptın birde onu çok merak ediyorum:)

günaydın canımmmm opuyorumnanaktan
aramadım henüz dr u yarın belki yanına gider gösteririm telefonda anlatamayabilirim çünkü canım

heppp iii oll nan kıssssssssssss:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

doktora gitmeden önce sizlere bi danışayım demiştim ama .anacım sizede bi soru soruyorum cevap bile yazmıyosunuz beni gıcık ediyosunuz sizin yüzünüzden boşu boşuna hastanelere döküldüm yaaa.allah allah .çok kızgınım size çooookkkk.....................:oklava::oklava:

gazman yaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ılk aylar çok oluyodu yaa :jeyyar: ya kızlar ben coooooooooooookkkkkkkk su içiyom am asankı hepsını gerı cıkarmıyom nere gidiyoı bu sular yaww lülülülülülü yoksa benım kı kilo degılde su mu :roflol: :roflol:

sen öle avutt kendiniiiiiiiiiiiiiiii :roflol::roflol::CüvCüv:

doktora gitmeden önce sizlere bi danışayım demiştim ama .anacım sizede bi soru soruyorum cevap bile yazmıyosunuz beni gıcık ediyosunuz sizin yüzünüzden boşu boşuna hastanelere döküldüm yaaa.allah allah .çok kızgınım size çooookkkk.....................:oklava::oklava:

ne sordun kıssss :olmaz:
iğrenç bi koku herşeyin başlangıcı oldu kafamçokkarıştı senağlama

ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:umursamaz:kokulara hiçç dayanamammmmmmmmmmmmm

nazlım atıyorum hemen opuyorumnanaktan

Back
X