biara hatırlat özel olarak anlatam sanaaaaaaa.s
:roflol: :roflol: :roflol: özel anlatma nan kasım analarında gizli saklımız mıvar anlat gitsinnn :dance: :dance: :dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biara hatırlat özel olarak anlatam sanaaaaaaa.s
Ya kızlar bende Müthiş bir yorgunluk oluyor sıcakta etkiliyordur eminim ama vitaminlere rağmen yatasım geliyor..Sizler nasılsınız böyle soluk soluğa kalıyormusunuz?
yaaa yukardaki reklama dikkat ettinizmi hiç ben kopuom her defasına AQ saç üstüne saç :)))))))))))))))))))) aq başka bişe değilmi yaaaaaaaaaaa cosmo saç ekim merkezinin reklamı
sana ne nan arkadışının evlilik yıldönümünden :roflol: :roflol:ha şöle kbulet gercekleri :roflol:
yaa 9 kasım evlilik yıldönmümüzdeeeeee gerci 29 ekimde en yakın arkadasımın evlilik yıldönümü liseden arkadasımın ama ben 9 kasımda gelse cok sevinirdimopuyorumnanaktan
öğlen oldu ben yemeğe gidiyom şincik çatlak
dün noldu güzel soru misafir vardı wc ye girmiş eccik pis kalmış
bende misafir gidince bi girem dedim girdim sooora kendimi tutamadım
ve böööğğğ istifra ettim anadın mı şincik
:kedi:
Ya kızlar bende Müthiş bir yorgunluk oluyor sıcakta etkiliyordur eminim ama vitaminlere rağmen yatasım geliyor..Sizler nasılsınız böyle soluk soluğa kalıyormusunuz?
:roflol: :roflol: :roflol: özel anlatma nan kasım analarında gizli saklımız mıvar anlat gitsinnn :dance: :dance: :dance:
cerini hapsemi sekettiler nan nerdfe bu karu
karakiz sen 61 kiloyla mi hamile kaldin? halbuki facede hic oyle durmuyosun, kibrit copu gibisin valla.:1shok:
bende 60 la hamile kaldim ama gorunurde senin uc kati gibi duruyorum valla. sanirsam kemiklerim iri benim.sırnaşık şey
sana ne nan arkadışının evlilik yıldönümünden :roflol: :roflol:
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
kızıııım hepimiz birden kuscaz şimdi hee
evet nazlım yaa ben de öleyim sabah gelirken arkadaşlardan önce fırlar çıkardım çok hızlı yürürüm normalde dillere destandır yürüyüşüm yani şakkıdı
ama artık geride kalıyom ecük hızlı gitsem hemen yoruluyom yaa çok siniir
kız ben yimedim boncuk yemiş okumadın mı? sende bu sabah bi tuhafsın hee herşeyi kattın karıştırdın birbirinekaydirigubbakcemile3
ayy ben gece terden su gibi oluyorum :sinifsinif:
evet nazlım yaa ben de öleyim sabah gelirken arkadaşlardan önce fırlar çıkardım çok hızlı yürürüm normalde dillere destandır yürüyüşüm yani şakkıdı
ama artık geride kalıyom ecük hızlı gitsem hemen yoruluyom yaa çok siniir
nazlicim, bende ayniyim. gun icinde mutlaka uzanip biraz kestirme geregi hissediyorum. okulda o kadar yavas yuruyorum ki, arkamdan gelenler beni ittirip destek oluyorlar.kaydirigubbakcemile3
dunde bir ogrenci, hocam siz odanizdan cikinca benim cebe sinyal gelse, siz odanizdan gelene kadar ben evden gelirim dedi.kafamçokkarıştı
Boncukx canım aynen yaa bir yere gideceğim ık mık sorun ediyorum resmen ve o ağırlıkla geri döndüğüm bile oldu mesela dün akşam..Cicilerini Allahım giydirmeyi nasip etsin mini mini pek tatlıdır onlar şimdi resimlerinizi isteriz:)
sgumusum akşam sıcakla birlikte hangi tarafa döneceğimizi şaşırıyoruz yanıma bol bol su alıyorum ben..Zaten çok su içerim şimdi 2 katı kaç litre inan bilmiyorum
öylemi yaptım nan dur ozaman ben kahaltımı yapam kafam karıştı yemek iyi gelir
anacım bende 1.78 boy var kilomu hiç göstermiyorumki zaten kimsede inanmıyo bu kadar olduğuma kemiklerde ince benim
eyy miş :dance:nan sabah sabah daha kahvaltı yapmadım demir habımı içtimdi de şimi kahvaltı hazırıycam kendime öğlen doktorumaaa gidiom bu ay oğlumu 2 kere görüomm ohh bide renkliisterse 3 zemuszemuszemuszemus
by byyy a.s.kızlar hadi ben çıkıyorum..hepinizi çok ama çooook öpüyorum..
al bendende o kadar, normalde tez canliyimdir. hizli yururum ama simdi kimse yanimda yurumuyor.kaydirigubbakcemile3
nan ne alaka bu bana en güzel evlilik yıldönmü hediyesi olur dedim cok manalı olur 9 ksım 2004 te evlendim 9 kasım 2009 da anne olurum fenamılmaz:
karakiz sen 61 kiloyla mi hamile kaldin? halbuki facede hic oyle durmuyosun, kibrit copu gibisin valla.:1shok:
bende 60 la hamile kaldim ama gorunurde senin uc kati gibi duruyorum valla. sanirsam kemiklerim iri benim.sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Tamamdır canım performanslarımız yarıdan aşağıya düşmüş sıcakta üstüne cabası anlaşıldı durumumuz ..Öğrencin varyaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bizimde oğluşla yeğen dalga geçip duruyor benle dedim az kaldı az kaldı ben eski halime döneyim siz göreceksiniz..Alışkınlar sürekli bekliyor çocuklar ama derman yokki onlarla hoplayıp zıplamaya onları görünce bile yoruluyorum :roflol:
Naz'ımız napıyor annesi iyimisiniz?
Sgümüşüm oğluşun ismini ne düşündün birtanesi yaa???
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: