2009 Kasm Anneleri

Ya kızlar bende Müthiş bir yorgunluk oluyor sıcakta etkiliyordur eminim ama vitaminlere rağmen yatasım geliyor..Sizler nasılsınız böyle soluk soluğa kalıyormusunuz?

nazlicim, bende ayniyim. gun icinde mutlaka uzanip biraz kestirme geregi hissediyorum. okulda o kadar yavas yuruyorum ki, arkamdan gelenler beni ittirip destek oluyorlar.kaydirigubbakcemile3

dunde bir ogrenci, hocam siz odanizdan cikinca benim cebe sinyal gelse, siz odanizdan gelene kadar ben evden gelirim dedi.kafamçokkarıştı

ha şöle kbulet gercekleri :roflol:

yaa 9 kasım evlilik yıldönmümüzdeeeeee gerci 29 ekimde en yakın arkadasımın evlilik yıldönümü liseden arkadasımın ama ben 9 kasımda gelse cok sevinirdimopuyorumnanaktan
sana ne nan arkadışının evlilik yıldönümünden :roflol: :roflol:
öğlen oldu ben yemeğe gidiyom şincik çatlak

dün noldu güzel soru misafir vardı wc ye girmiş eccik pis kalmış
bende misafir gidince bi girem dedim girdim sooora kendimi tutamadım
ve böööğğğ istifra ettim anadın mı şincik
:kedi:

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
kızıııım hepimiz birden kuscaz şimdi hee

Ya kızlar bende Müthiş bir yorgunluk oluyor sıcakta etkiliyordur eminim ama vitaminlere rağmen yatasım geliyor..Sizler nasılsınız böyle soluk soluğa kalıyormusunuz?

evet nazlım yaa ben de öleyim sabah gelirken arkadaşlardan önce fırlar çıkardım çok hızlı yürürüm normalde dillere destandır yürüyüşüm yani şakkıdı
ama artık geride kalıyom ecük hızlı gitsem hemen yoruluyom yaa çok siniir

:roflol: :roflol: :roflol: özel anlatma nan kasım analarında gizli saklımız mıvar anlat gitsinnn :dance: :dance: :dance:

nan sabah sabah daha kahvaltı yapmadım demir habımı içtimdi de şimi kahvaltı hazırıycam kendime öğlen doktorumaaa gidiom bu ay oğlumu 2 kere görüomm ohh bide renkliisterse 3 zemuszemuszemuszemus

benim akşamları oluyo genellikle sıcak basıyo fena oluyorum bide sabah kalktığımda göğüslerim ateş gibi yanıyo oluyo bende soğuk suya tutuyom

cerini hapsemi sekettiler nan nerdfe bu karu

haket yaf nolduki acep bu karıya

karakiz sen 61 kiloyla mi hamile kaldin? halbuki facede hic oyle durmuyosun, kibrit copu gibisin valla.:1shok:

bende 60 la hamile kaldim ama gorunurde senin uc kati gibi duruyorum valla. sanirsam kemiklerim iri benim.sırnaşık şey

anacım bende 1.78 boy var kilomu hiç göstermiyorumki zaten kimsede inanmıyo bu kadar olduğuma kemiklerde ince benim

sana ne nan arkadışının evlilik yıldönümünden :roflol: :roflol:

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
kızıııım hepimiz birden kuscaz şimdi hee

evet nazlım yaa ben de öleyim sabah gelirken arkadaşlardan önce fırlar çıkardım çok hızlı yürürüm normalde dillere destandır yürüyüşüm yani şakkıdı

saaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeee benim çocuğumu nezaman doğurmak istediğimden :olmaz::roflol::roflol::roflol:

al bendende o kadar, normalde tez canliyimdir. hizli yururum ama simdi kimse yanimda yurumuyor.kaydirigubbakcemile3

nazlicim, bende ayniyim. gun icinde mutlaka uzanip biraz kestirme geregi hissediyorum. okulda o kadar yavas yuruyorum ki, arkamdan gelenler beni ittirip destek oluyorlar.kaydirigubbakcemile3

dunde bir ogrenci, hocam siz odanizdan cikinca benim cebe sinyal gelse, siz odanizdan gelene kadar ben evden gelirim dedi.kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Tamamdır canım performanslarımız yarıdan aşağıya düşmüş sıcakta üstüne cabası anlaşıldı durumumuz ..Öğrencin varyaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bizimde oğluşla yeğen dalga geçip duruyor benle dedim az kaldı az kaldı ben eski halime döneyim siz göreceksiniz..Alışkınlar sürekli bekliyor çocuklar ama derman yokki onlarla hoplayıp zıplamaya onları görünce bile yoruluyorum :roflol:

Naz'ımız napıyor annesi iyimisiniz?

Sgümüşüm oğluşun ismini ne düşündün birtanesi yaa???

Boncukx canım aynen yaa bir yere gideceğim ık mık sorun ediyorum resmen ve o ağırlıkla geri döndüğüm bile oldu mesela dün akşam..Cicilerini Allahım giydirmeyi nasip etsin mini mini pek tatlıdır onlar şimdi resimlerinizi isteriz:)

sgumusum akşam sıcakla birlikte hangi tarafa döneceğimizi şaşırıyoruz yanıma bol bol su alıyorum ben..Zaten çok su içerim şimdi 2 katı kaç litre inan bilmiyorum

bende gece suları içip içip lavobaya taışınıyorum ondan sonrada sabah işe gitmek zor geliyor ya ben kendimi gece yarı yan yarı yüz üstü yatıyor buluyorum korkuyorum oğluş sıkışıcak diye

nan sabah sabah daha kahvaltı yapmadım demir habımı içtimdi de şimi kahvaltı hazırıycam kendime öğlen doktorumaaa gidiom bu ay oğlumu 2 kere görüomm ohh bide renkliisterse 3 zemuszemuszemuszemus
eyy miş :dance:
kızlar hadi ben çıkıyorum..hepinizi çok ama çooook öpüyorum..
by byyy a.s.

al bendende o kadar, normalde tez canliyimdir. hizli yururum ama simdi kimse yanimda yurumuyor.kaydirigubbakcemile3

bend ekendımızor kaldırıyom vinç lazım bizee delikafadulden

canlarım hepiniz çok sağolun allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı onları cicic cici giydirmeyi nasip etsin inşallah....

nan ne alaka bu bana en güzel evlilik yıldönmü hediyesi olur dedim cok manalı olur 9 ksım 2004 te evlendim 9 kasım 2009 da anne olurum fenamı :olmaz:

yok nan hepsi ayrı ayrıolsun bence aynı anda kutlayıverip bitcek günler
ilerde çocuğun doğum gününü ayrı günde, evlilik yıldönümünü ayrı günde kutlamak daha iyi geliyo baa

karakiz sen 61 kiloyla mi hamile kaldin? halbuki facede hic oyle durmuyosun, kibrit copu gibisin valla.:1shok:

bende 60 la hamile kaldim ama gorunurde senin uc kati gibi duruyorum valla. sanirsam kemiklerim iri benim.sırnaşık şey

kız karakızda boy var anaam valla ben 160 boy 54 kiloyum 52ye düşsem çok zayıfsın kilo al diyo millet bana annamadım bu işi yaa karazeytin gacısı da 1.70 boyla 49-50 kiloyum diyodu yanlış hatırlamıyosam ben buncacık boyla 49a düşsem somalililer gibi oluyon çözemedim bu denklemi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Tamamdır canım performanslarımız yarıdan aşağıya düşmüş sıcakta üstüne cabası anlaşıldı durumumuz ..Öğrencin varyaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bizimde oğluşla yeğen dalga geçip duruyor benle dedim az kaldı az kaldı ben eski halime döneyim siz göreceksiniz..Alışkınlar sürekli bekliyor çocuklar ama derman yokki onlarla hoplayıp zıplamaya onları görünce bile yoruluyorum :roflol:

Naz'ımız napıyor annesi iyimisiniz?

Sgümüşüm oğluşun ismini ne düşündün birtanesi yaa???

babamızdan bekliyoruz bir kaç öneri onların içinden seçicez ama daha bulamadı beğenimiyo oğluna bi isim

Back
X