2009 Kasm Anneleri

evet nazlım yaa ben de öleyim sabah gelirken arkadaşlardan önce fırlar çıkardım çok hızlı yürürüm normalde dillere destandır yürüyüşüm yani şakkıdı
ama artık geride kalıyom ecük hızlı gitsem hemen yoruluyom yaa çok siniir

Kartanemm ŞenizŞenizÇok özlemişim seni bir sen gittin bir ben ne zamandır görmemiştim...Kesinlikle sinir bir durum katılıyorum o performansı arıyor insan..Bir sürü şey düşünüyorum hadi nazlı kalkacaksın şunu bunu yapacaksın kalkıyorum 10 dk hadi bakalım :sinifsinif:

kızlar hadi ben çıkıyorum..hepinizi çok ama çooook öpüyorum..

Hoşçakal boncukum ..Bizde seni çok öptük Şeniz
benim akşamları oluyo genellikle sıcak basıyo fena oluyorum bide sabah kalktığımda göğüslerim ateş gibi yanıyo oluyo bende soğuk suya tutuyom

anacım bende 1.78 boy var kilomu hiç göstermiyorumki zaten kimsede inanmıyo bu kadar olduğuma kemiklerde ince benim

Canımmm yaa sende bu süt olayı erken başlayacak sanırım o kadar ateş basması soğuk suyla yıkaman vs bunu gösteriyor..Durumuzz süt banyosu yapacak bol bol kanımca kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Tamamdır canım performanslarımız yarıdan aşağıya düşmüş sıcakta üstüne cabası anlaşıldı durumumuz ..Öğrencin varyaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bizimde oğluşla yeğen dalga geçip duruyor benle dedim az kaldı az kaldı ben eski halime döneyim siz göreceksiniz..Alışkınlar sürekli bekliyor çocuklar ama derman yokki onlarla hoplayıp zıplamaya onları görünce bile yoruluyorum :roflol:

Naz'ımız napıyor annesi iyimisiniz?

Sgümüşüm oğluşun ismini ne düşündün birtanesi yaa???

Naz'imiz iyidir insallah be nazlicim. kapali kutu, Allah'a emanet kuzularimiz. hep iyi olsunlar insallah. ama tekmeler daha rahat hissediliyor ya, insanin ici daha rahat.

Yagmur'cuk napiyor? simdi hanim hanim yatiyorlar ama sonra ne cimcimelikler yapicaklar kimbilir? gozum hep kiz cocuklarinda, Rabbim saglicakla bizede gostersin insallah o gunleri.opuyorumnanaktan

kan şurubunun tadı nasıl kızlar doktorum yazdı hap mı olsun surupmu dedı surup dedım 2 gundur duruyo içmedım dan ainsallah igrenc deıldır bırde ac karına mı dok karına mı ıcılıyo

ben kahvaltııı tepsimi alıppp geliommmmmmmmmmmmmmmmm

bu saatte kahvalti? keyfe bak be. neyse tadini cikar. bir kac ay sonra canavar nasil olsa izin vermiycek.sırnaşık şey

hele benim oglan gibi olursa yandin. cocuk aciktimi dunyayi gormuyor gozu. acil birsey koymazsan onune beni yer valla.:roflol:

nazlicim, bende ayniyim. gun icinde mutlaka uzanip biraz kestirme geregi hissediyorum. okulda o kadar yavas yuruyorum ki, arkamdan gelenler beni ittirip destek oluyorlar.kaydirigubbakcemile3

dunde bir ogrenci, hocam siz odanizdan cikinca benim cebe sinyal gelse, siz odanizdan gelene kadar ben evden gelirim dedi.kafamçokkarıştı
:roflol: :roflol: :roflol:
saaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeee benim çocuğumu nezaman doğurmak istediğimden :olmaz::roflol::roflol::roflol:
ne demek yaa karışırım tabü ne zaman doğcaana :mymeka:
Kartanemm ŞenizŞenizÇok özlemişim seni bir sen gittin bir ben ne zamandır görmemiştim...Kesinlikle sinir bir durum katılıyorum o performansı arıyor insan..Bir sürü şey düşünüyorum hadi nazlı kalkacaksın şunu bunu yapacaksın kalkıyorum 10 dk hadi bakalım :sinifsinif:

nazlımm ben de seni özledim valla yaaa
millet yavaşlamışsın falan diince yoo yetişcek bi işim yok ondan yavaş gidiyorum diyomm :jeyyar: :jeyyar:
gururuma dokunuyo yavaş olmak :roflol: :roflol:

kan şurubunun tadı nasıl kızlar doktorum yazdı hap mı olsun surupmu dedı surup dedım 2 gundur duruyo içmedım dan ainsallah igrenc deıldır bırde ac karına mı dok karına mı ıcılıyo

aç karına içiliyor en az yarım saat önce ve sonrada özellikle süt ve süt ürünleri yemek içmek yasak ben sabah içiyorum o yüzden tadı çok kötü değil vişneli benimki ama ağızda tabi biraz garip bi tat bırakıyor

kız hap daha ii diilmiii şurubun tadı berbat diye duymuştum ama belki diildir dene bakalım

bende gece suları içip içip lavobaya taışınıyorum ondan sonrada sabah işe gitmek zor geliyor ya ben kendimi gece yarı yan yarı yüz üstü yatıyor buluyorum korkuyorum oğluş sıkışıcak diye

babamızdan bekliyoruz bir kaç öneri onların içinden seçicez ama daha bulamadı beğenimiyo oğluna bi isim

Hayırlısı olsun canımm karar verince hemen yaz bizede :emir_bebek:Yan yatar buluncada korkma kendini doktora sormuştum aynı durumda kalkıyorum sonra yatamayacaksın istesende dedi çok sıkılırsan yastıklara geç dedi bana..Şuan için bir sıkıntım yok senin gibi ezermiyim diye korkuyordum yok diyorlar mümkünmü ama işte kaydirigubbakcemile3

Naz'imiz iyidir insallah be nazlicim. kapali kutu, Allah'a emanet kuzularimiz. hep iyi olsunlar insallah. ama tekmeler daha rahat hissediliyor ya, insanin ici daha rahat.

Yagmur'cuk napiyor? simdi hanim hanim yatiyorlar ama sonra ne cimcimelikler yapicaklar kimbilir? gozum hep kiz cocuklarinda, Rabbim saglicakla bizede gostersin insallah o gunleri.opuyorumnanaktan

Kesinlikle birde şimdi Doğadaki gibi deniyorum nelere tepki veriyor..Öncelikle Yağmur kızım diye düz yatıp sevmeye başladımmı hemen tepki geliyor özellikle gece yatış kalkışlar hareketli. Bilmiyorumkii gumuşede diyorum alışkanlık var oğluşum demeye arada karıştırıyorum yaa diyorum kusuruma bakma küçük hanım alışacağım inşallah ..Sonra aynı senin gibi bakıyorum anneler nasıl davranıyor araştırıyorum..Zira oğlanları farklı kızları çok farklı yetiştiriyoruz bakalım

Doğadada bu aylarda çok başlamıştım okumaya halada araştırırım boş bilgiyle adım atmamak için faydasınıda çok gördüm cnm:1hug:

bende şurup istedim seninkinin adı ne ben hap yutamıyom tıkanıyo boğazıma inmiyo aşağı benimkinin tadı iyi idare eder yutabiliyom en azndan
benimkinin adı ferpleks fol küçük küçük şişeler bi sbah yarısını öbür sabah kalanını içiyom

aç karına içiliyor en az yarım saat önce ve sonrada özellikle süt ve süt ürünleri yemek içmek yasak ben sabah içiyorum o yüzden tadı çok kötü değil vişneli benimki ama ağızda tabi biraz garip bi tat bırakıyor
saol bebekkkkkk hihoyyyt
kız hap daha ii diilmiii şurubun tadı berbat diye duymuştum ama belki diildir dene bakalım

yarın denıyım bakalım sende mı ac karına alıyon

bende şurup istedim seninkinin adı ne ben hap yutamıyom tıkanıyo boğazıma inmiyo aşağı benimkinin tadı iyi idare eder yutabiliyom en azndan
benimkinin adı ferpleks fol küçük küçük şişeler bi sbah yarısını öbür sabah kalanını içiyom

çıtırtım benımkıde aynı am adoktor gunde 1 tan ededı eczacıda sabah aksam dedı yanı yarı sabah yarı aksam ıcecem de aç tok nasıl kullnıyon sen ben her sabahpeynır yıyo netcezz

yaaa yukardaki reklama dikkat ettinizmi hiç ben kopuom her defasına AQ saç üstüne saç :)))))))))))))))))))) aq başka bişe değilmi yaaaaaaaaaaa cosmo saç ekim merkezinin reklamı

ay ne rezil karısın heeekaydirigubbakcemile3

benim akşamları oluyo genellikle sıcak basıyo fena oluyorum bide sabah kalktığımda göğüslerim ateş gibi yanıyo oluyo bende soğuk suya tutuyom

göğüslerin mi yanıyoooo:jeyyar:

öylemi yaptım nan dur ozaman ben kahaltımı yapam kafam karıştı yemek iyi gelir

bak hala yimek diyo yaaa bu gacı akıllanmaz

ben kahwaltıya çıkıyom

ayy git bi iki lokma yede kafan yerine gelsin yoksam böölee heeçç çekilmiyoon heee:olmaz:

ne gülüyon nan süüütçiiiiii şu senin sütten bi bardak erde iiçem kafam çalışsında
:roflol::roflol::roflol:
bardak çıkmaz emmen lazım :roflol::roflol::roflol:
bok gibidir tadı eminim habı bilem iğrenççççççççççççççççççççççç laelaelaelaelae

bu saatte kahvalti? keyfe bak be. neyse tadini cikar. bir kac ay sonra canavar nasil olsa izin vermiycek.sırnaşık şey

hele benim oglan gibi olursa yandin. cocuk aciktimi dunyayi gormuyor gozu. acil birsey koymazsan onune beni yer valla.:roflol:

ya canım a karnına ilaç içiom bi saat gecsin die bekliom anca zamanı geldi kahvaltının zemuszemus
:roflol: :roflol: :roflol:

ne demek yaa karışırım tabü ne zaman doğcaana :mymeka:

nazlımm ben de seni özledim valla yaaa
millet yavaşlamışsın falan diince yoo yetişcek bi işim yok ondan yavaş gidiyorum diyomm :jeyyar: :jeyyar:
gururuma dokunuyo yavaş olmak :roflol: :roflol:

eyi karıs ozaman alla alla :roflol:
herkese hayirli cumalar. mubarek cuma saati. ben gidip yasin okuyup azcik dua edip geleyim.a.s.

allah kabuletsin canımmmopuyorumnanaktan
ay ne rezil karısın heeekaydirigubbakcemile3

bak hala yimek diyo yaaa bu gacı akıllanmaz

ayy git bi iki lokma yede kafan yerine gelsin yoksam böölee heeçç çekilmiyoon heee:olmaz:

rezilim varmı diyeceğinnnnnnnnnnnnnn :olmaz::roflol:

çıtırtım benımkıde aynı am adoktor gunde 1 tan ededı eczacıda sabah aksam dedı yanı yarı sabah yarı aksam ıcecem de aç tok nasıl kullnıyon sen ben her sabahpeynır yıyo netcezz

benim doktor da bitane dedi ama reçetede yarı yarı yazıyo bende zaten hepsini içemem midem kalkar ben yarım yarım yemekten yarım saat önce alıyom nan yarımsaat geçtikten sonra ne yersen ye nan o etkisini göstermiş oluyo zaten öyle bişey olsa doktorda derdi reçetede yazardı demi bence yarım saat bekledikten sonra ne yersen ye bacım

kız nehir ben o memişlerin arasında boğulurum nan sen iki damla wer gitsin nan boğacanmı beni çatlak karu

nan delü muredamı sandın beni benim memelerim 75 lan şişko oldum die 80 e gectim mememi var bende ki boğulacannn:roflol::roflol:

saol bebekkkkkk hihoyyyt

yarın denıyım bakalım sende mı ac karına alıyon

yoo benim yokkiii daha vermedi dr. gacısı

ben bebişimle hiç konuşamıyom kızlar yaa zaten gündüz işyerinde konuşsam delü derler akşam da eve gidince yatıp uzanıp konuşmaya kalksam uyuyakalıyom yaaa bi de bissürü iş oluyo evde hiç yatamıyom hadi kızım çiçeklerimizi sulayalım hadi yemek yapalım falan diye konuşuyom yürürken falan ama yavrucak kendine seslenildiini annıyomu acep kafamçokkarıştı

Back
X