2009 Kasm Anneleri

söz yaptıgım ilk gün tüm detaylarıyla anlatacam sizeee:roflol::roflol:

kızımmm senden bi cacık olmasssssssssssssss o kaaa hasretin üzerine adamla kavuşmuşun dun geceden beri bişi olmamış bu saat olmuş çekirdek çitliyoh diyon e bide kk dasın tırt yane allahtan bi tane çocuk yapmışın o nası oldu bilmem artıkkkkkkkk naniknanik

iyidir canım valla mayısmıs bi sekilde pc ye bakıyorum bi kalkabilsem canım cok kahve istedi yaaa :kedi:

kahve olmazzz yasaakkk :olmaz:

kızımmm senden bi cacık olmasssssssssssssss o kaaa hasretin üzerine adamla kavuşmuşun dun geceden beri bişi olmamış bu saat olmuş çekirdek çitliyoh diyon e bide kk dasın tırt yane allahtan bi tane çocuk yapmışın o nası oldu bilmem artıkkkkkkkk naniknanik

:roflol: :roflol: :roflol:

kızııııııııııııııımmmm ben nehür gibi saklamaya çalışmimki varsa bi sosyal faaliyet söyleruk yane nikahlı kocam beee kaşırım da kaşıtırımda aaaaaaaaaaa :roflol:
kız nehürünkü nikahlı değelmi nan çatlak pireli çatlak:roflol::roflol:
söz yaptıgım ilk gün tüm detaylarıyla anlatacam sizeee:roflol::roflol:
başını dakdilonun içinden çıkaraülüsen yaparsında anlatırsında bacım:roflol::roflol:
ayyy 1 saate kadar iyiydi ama şu an bi kaşıntı varki sorma

saat saat değişiyo ölemi :roflol::roflol:

lan manyak yasak nedir bilionmu sen iki dakka sevişecem die bebeğimden miolayımmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:oklava::oklava::oklava:
biliyoss zateen bizden kaçar mı sositososito

anacım sende git bi suyun altına git rahatla daha kaşıntım war deme bu krispinin ağzına düşmee :olmaz:

sus arsız seniikaydirigubbakcemile

kıslarrr kociş geldi ben kaçarrrrr belki geçer kaşıntım hahaha :jeyyar:
nere gidiyon nan daha yeni başlamıştık kaşımaya :roflol::roflol:
walla arkadaslar bende kasınıyom yaa hele gece olup yatınca karnım ve sırtım delirtiyo beni

anam sendemi kıskandın dur şu cerin karusunu halledek sıra sana gelecek:roflol::roflol:

Back
X