geçmiş olsun canım yaaayyy 1 saate kadar iyiydi ama şu an bi kaşıntı varki sorma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım yaaayyy 1 saate kadar iyiydi ama şu an bi kaşıntı varki sorma
söz yaptıgım ilk gün tüm detaylarıyla anlatacam sizeee:roflol::roflol:
he bacım kocam gecirdi ağrılarımı oldumu saaanneee:roflol::roflol:
ayyy 1 saate kadar iyiydi ama şu an bi kaşıntı varki sorma
iyidir canım valla mayısmıs bi sekilde pc ye bakıyorum bi kalkabilsem canım cok kahve istedi yaaa :kedi:
kızımmm senden bi cacık olmasssssssssssssss o kaaa hasretin üzerine adamla kavuşmuşun dun geceden beri bişi olmamış bu saat olmuş çekirdek çitliyoh diyon e bide kk dasın tırt yane allahtan bi tane çocuk yapmışın o nası oldu bilmem artıkkkkkkkk naniknanik
kız nehürünkü nikahlı değelmi nan çatlak pireli çatlak:roflol::roflol:kızııııııııııııııımmmm ben nehür gibi saklamaya çalışmimki varsa bi sosyal faaliyet söyleruk yane nikahlı kocam beee kaşırım da kaşıtırımda aaaaaaaaaaa :roflol:
başını dakdilonun içinden çıkaraülüsen yaparsında anlatırsında bacım:roflol::roflol:söz yaptıgım ilk gün tüm detaylarıyla anlatacam sizeee:roflol::roflol:
ayyy 1 saate kadar iyiydi ama şu an bi kaşıntı varki sorma
lan manyak yasak nedir bilionmu sen iki dakka sevişecem die bebeğimden miolayımmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızımmm senden bi cacık olmasssssssssssssss o kaaa hasretin üzerine adamla kavuşmuşun dun geceden beri bişi olmamış bu saat olmuş çekirdek çitliyoh diyon e bide kk dasın tırt yane allahtan bi tane çocuk yapmışın o nası oldu bilmem artıkkkkkkkk naniknanik
biliyoss zateen bizden kaçar mı sositososito
anacım sende git bi suyun altına git rahatla daha kaşıntım war deme bu krispinin ağzına düşmeelmaz:
kıslarrr kociş geldi ben kaçarrrrr belki geçer kaşıntım hahaha :jeyyar:
kıslarrr kociş geldi ben kaçarrrrr belki geçer kaşıntım hahaha :jeyyar:
kahve olmazzz yasaakkklmaz:
ayy kızlar bu akşam heeç formumda değelim çıkıyom ben hepinize iyi geceler
nere gidiyon nan daha yeni başlamıştık kaşımaya :roflol::roflol:kıslarrr kociş geldi ben kaçarrrrr belki geçer kaşıntım hahaha :jeyyar:
walla arkadaslar bende kasınıyom yaa hele gece olup yatınca karnım ve sırtım delirtiyo beni
1 aydır agzıma koymadım eccük yapsam yeter alkisalkisalkis
ayy kızlar bu akşam heeç formumda değelim çıkıyom ben hepinize iyi geceler
anam sendemi kıskandın dur şu cerin karusunu halledek sıra sana gelecek:roflol::roflol:
amaaan valla ebn içiyom 2 günde 1 fela napam yaaa offff
amaaan valla ebn içiyom 2 günde 1 fela napam yaaa offff
yok yavrucum ben almııım :kedi: