Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlar nasılsınızzz....bebişler nasıllll...
ya sıcaktan mahvoldum evdeyım ama acayıp bunalttı sıcakalr kızlar ya ben tıckerımı değiştirmek istiyorum nasıl yapıyordukkk
ya sıcaktan mahvoldum evdeyım ama acayıp bunalttı sıcakalr kızlar ya ben tıckerımı değiştirmek istiyorum nasıl yapıyordukkk
napak nehir hanıım klava: ,bizde zaten mevcut bi göbek olduğu için anca bu kadar oluyyy,sen gibin değildik herhaldeee klava:
kurban ol sen bizim göbüşümüzeee lülülülülülü lülülülülülü
iyilik canım yaa ne olsunn evdeyım şükür bi problem yokk..sen nasılsınn ben bayağıdır giremedımm takıp edemedım sizi senın cınsıyet bellı olmuştur demı..benımm oğluşş gelıyooo
anam senin gözün kör ben kücük die üzülüom 75 beden nan benim memem allahın delisi sen muredayla karıstırmıs olmayasın bu resimde nası cıktıysa ben silikon yaptırmayı düşünüom facede ii bak resimlerime
iyilik canım yaa ne olsunn evdeyım şükür bi problem yokk..sen nasılsınn ben bayağıdır giremedımm takıp edemedım sizi senın cınsıyet bellı olmuştur demı..benımm oğluşş gelıyooo
anam senin gözün kör ben kücük die üzülüom 75 beden nan benim memem allahın delisi sen muredayla karıstırmıs olmayasın bu resimde nası cıktıysa ben silikon yaptırmayı düşünüom facede ii bak resimlerime
kıızz canlüzz benlen karuşturdun naannn kaydirigubbakcemile3 benim o büyük olaann,emme diyom baakk kafanıza tas düşsün benimkiler kadar :Saruboceq: nasıl bir etkisi olduysaa kimse unutamıyo valllaaa kaydirigubbakcemile3
nehirinkilere baksana nan minnacııkkkk
HEDıYE KARGOLAMA TARıHı 30 TEMMUZ 2009 DUR (arkadaşlar krispi arkadaşımızın ricası üzerine hediye kargolama tarihi 20 ağustosa çekilecektir bi itirazı olan yoktur umarım )