2009 Kasm Anneleri

kizlar size kendimce onemli bir tavsiye daha vereyim. Allah'in izniyle bebekler dunyaya gelince her kafadan bir ses cikicak. yok bunu yap, yok sunu yap diye.

unutmayinki sizin bebeginiz onlarinkinden farkli bir birey. onlarin isine yarayan bir yontem sizin bebeginize yaramayabilir.

bu yuzden sakince dinleyin soylenenleri ama siz hem sadece akliniza yatani hemde bebeginizin ihtiyaci olani yapin.

birde minik yanaklardan opturmeyin. yara oluyor sonra yazik onlara. sadece koklasinlar.opuyorumnanaktan

ben acayiptim ya, yanimda neler tasirdim.kaydirigubbakcemile3 diyorum ya posetime kadar. cikarir tertemiz koyar atardim valla. canim ben onlari yurt disindan almistim. yakin olsak sana getirsem.

buyuk cocuklarinki cok kotu kokar. gecen bir magazaya girdim nasil pis kokuyor. asistan kiza burasi kokuyor dedim. az once cocuklu bir kadin vardi, herhalde cocuktan geliyordu dedi. o koku kadina nasil gitmiyo anlamadim.kafamçokkarıştı

kadına gidiyodur kesinde aldırış etmiyodur yazık ya çocuğun her tarafı pişmiştir
her çocuğun ki pis kokar ama 3 aylık bebekle 3 yaşındakinin aynı kokmaz mutlaka kaydirigubbakcemile3
ayyy sağol canım yaaa napalım bizde normal poşetlerle gezeriz artık olmazsa içerisine parfüm sıkıp bi kutuda tutarım poşetleri delikafadulden delikafadulden delikafadulden
nasıl fikir ama :roflol: :roflol::roflol:

saol ya hepimizin yedikleri yarasın bebişlerimize... evet aynen dediğin gibi kapalı kutu sağ salim bi gelseler başka bişey istemiyorum hemde cok merakediyorum bebeğimi merak ettiiğim kadar annelik duygusunu da merakediyorum opuyorumnanaktan

annelik duygusu dogal gelen birsey. kucagina aldiginda ona senden baska kimsenin bakamayacagini hissedeceksin. nerde olursan ol, hep aklinda olucak. esinle basbasa bir yere gitseniz bile sadece onu konusuyor olucaksiniz.opuyorumnanaktan

bunlar dahada yasayacaklarinin yaninda sadece minik ornekler.

ay ne öptürmesi ben kimseye elletmem ble görmemişin bi oğlu olmuş misali :))))

valla ben oyleydim iste. oglani bas koseye koyardim, kimse opmesin sadece koklasin derdim. ayy, o kadar insanin optugunu dusunsene. yazik o minik yanaklara ya.

kadına gidiyodur kesinde aldırış etmiyodur yazık ya çocuğun her tarafı pişmiştir
her çocuğun ki pis kokar ama 3 aylık bebekle 3 yaşındakinin aynı kokmaz mutlaka kaydirigubbakcemile3
ayyy sağol canım yaaa napalım bizde normal poşetlerle gezeriz artık olmazsa içerisine parfüm sıkıp bi kutuda tutarım poşetleri delikafadulden delikafadulden delikafadulden
nasıl fikir ama :roflol: :roflol::roflol:

ayyy, buyudukce hemde ne kotu kokar.-tatlicadiarzu- dedigin gibi kadin aldiris etmiyordur kesin.

poset icine parfum fikrini tuttum. superrrr.:lepi:

annelik duygusu dogal gelen birsey. kucagina aldiginda ona senden baska kimsenin bakamayacagini hissedeceksin. nerde olursan ol, hep aklinda olucak. esinle basbasa bir yere gitseniz bile sadece onu konusuyor olucaksiniz.opuyorumnanaktan

bunlar dahada yasayacaklarinin yaninda sadece minik ornekler.

eminim cok güzel bir duygudur şuan bunu tam anlayabildiğimizi düşünmüyorum ben görmek dokunmak paylasmak lazım gibi geliyorrr biran önce zaman gecse bebeklerimiz sağ salim gelse bzde o güzel duyguyu yasasakopuyorumnanaktan

eminim cok güzel bir duygudur şuan bunu tam anlayabildiğimizi düşünmüyorum ben görmek dokunmak paylasmak lazım gibi geliyorrr biran önce zaman gecse bebeklerimiz sağ salim gelse bzde o güzel duyguyu yasasakopuyorumnanaktan

ben her hamile arkadasima birde kucagina alinca gor sen derim. hepside ne kadar hakliymissin, kucagina almak, koklamak, dokunmak ne kadar farkli bir duygumus derler.

zaman gecsinnnnnnnnnnnnnnn bebişlerrr sağ salim gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn acaip heycanlıyımmmm

günaydın kızlar
dün doktora gittik
bebeğim 465 gr olmuş kız dio ama kesin filan demio yaa
uyus oldum ben kızım die sevcem artık banane ay ben onu balelere göndercem
aman ne hayallerim var bu hafta ayrıntılıya gircem ozaman bakarız heralde
5 ayda 7 kg aldım dr çok dedi anlamadım yani zaten zayıf görünüyorum
benim dr biraz salak ya
gözün aydın canım inşallah ayrıntılıda tam belli olur bebişin cinsiyeti

evet ya insana ne yapacanı bile unutturuooo umarım şeker yüklemen ii gecer güzel sonuc alırsın :lepi:
sağol tatlım

o gece aralıklarla gece 4 e kadar kudurdu ertesi sabah doktoruma sordum korktum acıkcası bişe olmasından ya hani allah korusun bukadar tepnmeye canmı dayanır die olur dedi doktor bişesi yok dedi şimdi yiyorum sabah sabah fırında sütlaç canı ceken biri varmıdır o benim allahtan aksamdan kalma vardııı birazdan kudururuzzzzzzzzz:roflol:
ayy kız sende o kadar mahrum bırakma bebişi arasıra yee tatlıyı

günaydın şekerlerrr a.s.a.s.
ayy başım döndü okumucam geçmişi felaaaannnn :bbo:
kocişim gelcekmiş kahvaltıyaa :lepi: beraber yiyelim dediii...
afiyet olsun canımm
ben heeç okuyamıyom geçmişi vallahi

kizlar size kendimce onemli bir tavsiye daha vereyim. Allah'in izniyle bebekler dunyaya gelince her kafadan bir ses cikicak. yok bunu yap, yok sunu yap diye.

unutmayinki sizin bebeginiz onlarinkinden farkli bir birey. onlarin isine yarayan bir yontem sizin bebeginize yaramayabilir.

bu yuzden sakince dinleyin soylenenleri ama siz hem sadece akliniza yatani hemde bebeginizin ihtiyaci olani yapin.

birde minik yanaklardan opturmeyin. yara oluyor sonra yazik onlara. sadece koklasinlar.opuyorumnanaktan
inşallah yapabiliriz kalabalık ortamlarda biraz zor oluyor ama CADIARZU
aslında mantıklı olan öpmez ben bebişleri sadece koklarım

ayyy, buyudukce hemde ne kotu kokar.-tatlicadiarzu- dedigin gibi kadin aldiris etmiyordur kesin.

poset icine parfum fikrini tuttum. superrrr.:lepi:
napalım yurt dışına çıkıp alammayacağımıza göre fikir üretmeliyiz

günaydın kızlarr
dun doktordaydımmm
bebişlerimi gordumm bi gorsenız ıkı kardes kafa kafaya vermıslerdıı
herseylerı gayet ıyıydı.nasıl tatlıydılarrr
dr um onuuzdekı hafta icin böbrek,hemogram ve şeker yukleme testi istedi
bide 10 agustosta ayrıntılı ultrasonum var

günaydın güzel anneler ve minik melekler
ben dün oğluşumu gördüm sizlere selam söledi kaydirigubbakcemile3
Allah'a şükür gayet iyiymiş bebişim 411 gr olmuş
7 ağustos ta ayrıntılı 17 ağustosta şeker tahlilimiz var
dr teyzemiz uzunca izletti bize canım yavrum kocaman olmuştu :nazar:
ama benim oğluş çok hareketli değil inşallah doğunca acısını çıkartmaz :roflol:

Günaydınlar,
Bende dün bebişimi gördüm benimkisi tam 715 gr olmus:nazar: Maaşallah bebişime, maaşallah hepimizin bebişlerine........

günaydın kızlar
dün doktora gittik
bebeğim 465 gr olmuş kız dio ama kesin filan demio yaa
uyus oldum ben kızım die sevcem artık banane ay ben onu balelere göndercem
aman ne hayallerim var bu hafta ayrıntılıya gircem ozaman bakarız heralde
5 ayda 7 kg aldım dr çok dedi anlamadım yani zaten zayıf görünüyorum
benim dr biraz salak ya

hadiii hepinizin gözleri aydın kızlaaarrr hihoyyythihoyyyt maşallah bebişlerinizeee :nazar:

edaaaa, tekrar mi uyudun kizim?mirmirmirmir

yok yaavvv kocişim gelcek yaa kahvaltıyı hazırlamaya çalışıyorum zemuszemus emme şu askı memnudan gözümü alamıyorum kaydirigubbakcemile3
daha doğrusu behlülden :roflol::roflol:

valla ben cadıyımdırrr sengözlerimebaksanab:1ninca::1ninca: hele bi öpsünler bebişimiiiii aaaaaaaaaa basbas bağırırım haa :oklava::oklava:
hiç minnacık bebiş öpülürmü be,kendim bilem öpemem benn.

yok yaavvv kocişim gelcek yaa kahvaltıyı hazırlamaya çalışıyorum zemuszemus emme şu askı memnudan gözümü alamıyorum kaydirigubbakcemile3
daha doğrusu behlülden :roflol::roflol:

kizim gecen gun ben 20 yasinda kiminle fingirdesem diye dusunuyordum diyordun. simdide behlule bakiyorum diyorsun. senin koca duymuyo herhalde bunlari. valla o diziyi seyrederken behlule baktigimi bilse esim seyrettirmez, kapatir kiz tv yi.:roflol: Allah'tan o saatte kurtlar vadisi oluyordu da rahat rahat seyrediyordum.

bu arada krispi gitti ya, herkes bir ay rahat. kimsenin dotuyle, kilosuyla ugrasacak biri yok. ohhh be, sukunet.:lepi:

Saolun kızlarr gozumuz aydııı ki ne aydııı
özlemısım yavrularımı uzun zamandır gormuyordumnm

ayy nasıl merak ettim şimdi anlatamam,iki bıcırığı birden görmek ne hoştur opuyorumnanaktan allah sağlıcakla kucağında göstersin cnm oğluşumun adasını zemuszemus ve onun can yoldasını opuyorumnanaktan

Back
X