biz senin gibi 5te mi çıkıyoz nan 6da çıktıydım ben ama o zaman niye hala açık kalmış kk bilmiyom gııkartanesi len sen daha eve gitmedin mi işten mi bağlanıyon bakem
sen demi ondan aldıydın dillmuuhhgıııııı cerin al anam artık sen bu yatağı.bak diyom sana ben aldım sende allllllllllllllllllll.
bundan alma bence ben de böle sepet tarzı bişi istiyodum da 3 ay anca yatıyolarmış ya ne gerek varUÇUK BEBEK BEŞİK
*0-16 AY KULLANIMA UYGUN
*SALLANABİLİR,SABİTLENEBİLİR
*KUMAŞI KOMPLE SÖKÜLÜP YIKANABİLİR
*KENDİNDEN CİBİNLİKLİ
*ALTINDA EŞYA SEPETİ
*İKİ KADEMELİ OLARAK YERDEN YÜKSELEBİLME ÖZELLİĞİ
*TEKLİ ORJİNAL KOLİDE MONTAJI ÇOK KOLAY
*GENİŞLİK 40 cm, DERİNLİK 15cm,UZUNLUK 90 cm
![]()
yok nan benim gördüğüm bebklerin hepsi beşikte yatıyo beeöffffffff şu yatak işi gerdi beni beaaaaa emekledimi yürüdü mü o beşikte yatmicak bak görürsün diolar yauwww aklımı karıştırıyolarrrrrrrr e nerde yatcak diyom kanepede senle yatcak diyo yuhhhhhhhhhh
bence de yaa ben zaten odasına bi çekyat atıcam orda yatcaz ilk zamanlar sonra da kendi odama geçiş herkes kendi yatağında odasında uyusun dimi amaabenle ne diye yatıyomuş canım ben istemiyom allah biliyo ya yani odasına yatağına alışsın diom benn
tabi canım öle olacak zaten annem hep anlatır abimi alıştırmış yanında yatırmaya büyümüş yinede ayrılmak istememiş.uyunca beşiğine koyarmış hemen arkasından gelip yatağa yatarmış kaydirigubbakcemile3bende düşmem bu hataya enesi hiç yatırmadım yanımda dahaa.s
:1shok: :1shok: ben de almıcaamm :umursamaz: