nan demir hapıyla süt yoğurt peynir yenmio peynirde süt ürünü bi işe yaramaz bakanamm yuttum kız yarım ekmeği :roflol: dur şimdik demir hapı içtik ya süt öğleden sonraya kaldı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nan demir hapıyla süt yoğurt peynir yenmio peynirde süt ürünü bi işe yaramaz bakanamm yuttum kız yarım ekmeği :roflol: dur şimdik demir hapı içtik ya süt öğleden sonraya kaldı...
sen ara bi sor dr ye bu organ gelişimini inceliolar Allah korusun bişey varmı diye
bazen unutuo bu drler hatırlatmak lazım
ay bizim sitede havuz var burdaki çocukarı bir görsen dötlerinde bir simithaklısın anacım zor valla... bizim bebişlerin doğum zamanı çok iyi aslında yaz geldiğinde tam dışarı çıkarılacak zamanlarında oluyolar...hihoyyyt
bilirim canım... yeğenlerim yazın sıcaktan süzülürler kışın toparlanırlar...
afiyet olsun ...
haklısın anacım zor valla... bizim bebişlerin doğum zamanı çok iyi aslında yaz geldiğinde tam dışarı çıkarılacak zamanlarında oluyolar...hihoyyyt
anası yetinmeyi biliyo mu ki oğlu bilsinnklava: utanmıyon dimi el kadar bebeği aç bırakmayaa
klava:
balçovada şebnem tandoğan var çokkta iyi
nan demir hapıyla süt yoğurt peynir yenmio peynirde süt ürünü bi işe yaramaz bak
canım balıktan tiksiniyorum ama şimdi iglo fish fingers yiyorum öyle lezzetliki %100 balıkGüzel Bir gün Diliyoruz Kasım Fıstıklarına ve Fıstık İçlerine opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Dün yine balık yiyemedim mafoldumben
En iyisi kuru bakliyatlar yoksa tahammül edemiyorum etlete balıklara :sinifsinif:
Doktorda ye ye deyip duruyor olmuyor işte napim ben kaç kez denedim yok yok yok laelaelaelaelae
Yiyemedikçe kendimi kötü hissediyorum böyle bir olaya çare bulan varmı cokacimcoook
Güzel Bir gün Diliyoruz Kasım Fıstıklarına ve Fıstık İçlerine opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
En iyisi kuru bakliyatlar yoksa tahammül edemiyorum etlete balıklara :sinifsinif:
Doktorda ye ye deyip duruyor olmuyor işte napim ben kaç kez denedim yok yok yok laelaelaelaelae
Yiyemedikçe kendimi kötü hissediyorum böyle bir olaya çare bulan varmı cokacimcoook
hoşbulduk canlarımmm
bugun erken kalktım sağolsun 2 gündür sağlık ocagından arayıp duruyorlar
kadının bana sorduguna bakın
siteniz kac blok
bi apartmanda kac kat var kac daire
falan filan
bende sanıyorum asıya falan cagıracaklar
bugun gene aradılar asıya cagırdı bu sefer dün aklına gelmediydi herhal uyandırma servisi gibi oldular :)
Güzel Bir gün Diliyoruz Kasım Fıstıklarına ve Fıstık İçlerine opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hoşbulduk canlarımmm
bugun erken kalktım sağolsun 2 gündür sağlık ocagından arayıp duruyorlar
kadının bana sorduguna bakın
siteniz kac blok
bi apartmanda kac kat var kac daire
falan filan
bende sanıyorum asıya falan cagıracaklar
bugun gene aradılar asıya cagırdı bu sefer dün aklına gelmediydi herhal uyandırma servisi gibi oldular :)
ben sitenin muhtarımıyım diyemedinmi kızzz kaydirigubbakcemile3
siteye yönetici olmayamı karar verdi nan o sağlık ocağındaki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
uykudan kalkınca insan sersem gibi oluyo aklıma gelse derdim kesinlmaz:
canım balıktan tiksiniyorum ama şimdi iglo fish fingers yiyorum öyle lezzetliki %100 balık
hemde somon
ben tam bir balık hastasıyım çeşmede büyüyüpte balık sevmeyen yoktur zatenkaydirigubbakcemile3ama sende ye tıka bari burnunu yerkenzemuszemus
ben sitenin muhtarımıyım diyemedinmi kızzz kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin nazlııımmm opuyorumnanaktan
valla balık bende uzun zamandır yemedim ama et tavuk felan onları yiyorum.nazlıcım üzme kendini ama tonbalığı ye bari olmazmıı kaydirigubbakcemile5
hosgeldin kuru bakliyatt et yerine geciyor canım balık içinde ceviz ye bende balık yiyemiyorum
Günaydın balımmm hoşbuldumopuyorumnanaktanYa normalde ben yiyordum gülüm ya hadi eti çok sevmem seçerim filan ama balık hastasıyım birde yiyeceksin diyen biri olunca başımda doktor gibi üzülüyordum ama bu alternatifler işimizi görecek iyiki sormuşum hepinize tşkler opuyorumnanaktan :hooray:siteye yönetici olmayamı karar verdi nan o sağlık ocağındaki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydınnn nazlıcım hoşgeldin
ya bende balık yemiyorum hele sıcaklarda hiç çekilmiyo balık kışın olsa hergün yerdim :sinifsinif: