2009 Kasm Anneleri

hoşbulduk canlarımmm
bugun erken kalktım sağolsun 2 gündür sağlık ocagından arayıp duruyorlar
kadının bana sorduguna bakın
siteniz kac blok
bi apartmanda kac kat var kac daire
falan filan
bende sanıyorum asıya falan cagıracaklar
bugun gene aradılar asıya cagırdı bu sefer dün aklına gelmediydi herhal uyandırma servisi gibi oldular :)

Güzel Bir gün Diliyoruz Kasım Fıstıklarına ve Fıstık ıçlerine opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Dün yine balık yiyemedim mafoldumben

En iyisi kuru bakliyatlar yoksa tahammül edemiyorum etlete balıklara :sinifsinif:

Doktorda ye ye deyip duruyor olmuyor işte napim ben kaç kez denedim yok yok yok laelaelaelaelae

Yiyemedikçe kendimi kötü hissediyorum böyle bir olaya çare bulan varmı cokacimcoook

haklısın anacım zor valla... bizim bebişlerin doğum zamanı çok iyi aslında yaz geldiğinde tam dışarı çıkarılacak zamanlarında oluyolar...hihoyyyt
ay bizim sitede havuz var burdaki çocukarı bir görsen dötlerinde bir simit
su kuşu gbi havuzdalar sabah akşam bende heyecanla seneye bu zamanları bekliorum
yüzdürcem minik kuşumu sizde gelin beraber yüzelim zemuszemus

bilirim canım... yeğenlerim yazın sıcaktan süzülürler kışın toparlanırlar...

afiyet olsun ...

haklısın anacım zor valla... bizim bebişlerin doğum zamanı çok iyi aslında yaz geldiğinde tam dışarı çıkarılacak zamanlarında oluyolar...hihoyyyt

seneye yazın acısını çıkarcaz bebişlerimizle inşallahhhhhhhhhh

anası yetinmeyi biliyo mu ki oğlu bilsinn :oklava: utanmıyon dimi el kadar bebeği aç bırakmayaa :oklava:

kızz açmı koydukk deliii :mymeka: haa ekmeğin yanında yemişim bunları,ha içinde ne farkeder nan :mymeka:aç komam ben oğlumu benim stoklar ona 9 ay değil 9 sene
yeter kaydirigubbakcemile3
balçovada şebnem tandoğan var çokkta iyi

hmm benim dr.da irenbe kadın doğum tüp bebek merkezinde çalışıyo aral özbal.inanılmaz dercede memnunum bendee :lepi:
nan demir hapıyla süt yoğurt peynir yenmio peynirde süt ürünü bi işe yaramaz bak

anamm 1 saat sonra yiyom ben peyniri valla ne yicem kız kahvaltıda:umursamaz:

Güzel Bir gün Diliyoruz Kasım Fıstıklarına ve Fıstık İçlerine opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

En iyisi kuru bakliyatlar yoksa tahammül edemiyorum etlete balıklara :sinifsinif:

Doktorda ye ye deyip duruyor olmuyor işte napim ben kaç kez denedim yok yok yok laelaelaelaelae

Yiyemedikçe kendimi kötü hissediyorum böyle bir olaya çare bulan varmı cokacimcoook
canım balıktan tiksiniyorum ama şimdi iglo fish fingers yiyorum öyle lezzetliki %100 balık
hemde somon

Güzel Bir gün Diliyoruz Kasım Fıstıklarına ve Fıstık İçlerine opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben tam bir balık hastasıyım çeşmede büyüyüpte balık sevmeyen yoktur zatenkaydirigubbakcemile3ama sende ye tıka bari burnunu yerkenzemuszemus

hoşbulduk canlarımmm
siteniz kac blok
falan filan
bugun gene aradılar asıya cagırdı bu sefer dün aklına gelmediydi herhal uyandırma servisi gibi oldular :)

ben sitenin muhtarımıyım diyemedinmi kızzz kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin nazlııımmm opuyorumnanaktan
valla balık bende uzun zamandır yemedim ama et tavuk felan onları yiyorum.nazlıcım üzme kendini ama tonbalığı ye bari olmazmıı kaydirigubbakcemile5

hosgeldin kuru bakliyatt et yerine geciyor canım balık içinde ceviz ye bende balık yiyemiyorum

hoşbulduk canlarımmm
siteniz kac blok
falan filan

siteye yönetici olmayamı karar verdi nan o sağlık ocağındaki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydınnn nazlıcım hoşgeldin
ya bende balık yemiyorum hele sıcaklarda hiç çekilmiyo balık kışın olsa hergün yerdim :sinifsinif:

canım balıktan tiksiniyorum ama şimdi iglo fish fingers yiyorum öyle lezzetliki %100 balık
hemde somon

Hemen araştırdım cnm alıp denerim ürünü inşallah yiyebilirim

ben tam bir balık hastasıyım çeşmede büyüyüpte balık sevmeyen yoktur zatenkaydirigubbakcemile3ama sende ye tıka bari burnunu yerkenzemuszemus

Canım bende İzmirliyim Çeşme yazlık yerimiz lakin balığın hastası olan ben ağzıma süremiyorum sadece kokusundan vs değil doktorda zorladıkça kızmaya başladım açıkçası zorlasamda ne yapsamda olmuyor alternatif arıyorum ben de:sinifsinif: :gitme:
ben sitenin muhtarımıyım diyemedinmi kızzz kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin nazlııımmm opuyorumnanaktan
valla balık bende uzun zamandır yemedim ama et tavuk felan onları yiyorum.nazlıcım üzme kendini ama tonbalığı ye bari olmazmıı kaydirigubbakcemile5

Hoşbuldum Muredam tamam gülüm bu iki dediğiniz ürünü denerim bakalım ne olacak ton balığı severim onuda ama hiç denemedim aklımada gelmedi açıkçası :kedi:Sebebi öyle uzaklaştımki bu yemeklerden ama kurubakliyat vs protein yiyebiliyorum süt yoğurtta ok sorun yoktur diye umuyorum inşallah :Saruboceq:

hosgeldin kuru bakliyatt et yerine geciyor canım balık içinde ceviz ye bende balık yiyemiyorum

Tamam cnm cevizde okeydir iyiki sormuşum ya yemeği dert etmeyen ben dünde deneyip olmayınca içim içime sığmadı kızlara sorucam dedim eşime yazık onlarda üzülüyor birde gördükten sonra hiç birşey sürmüyorum ağzıma taki saatler geçene kadar sonrasında malum meyva opuyorumnanaktan

siteye yönetici olmayamı karar verdi nan o sağlık ocağındaki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydınnn nazlıcım hoşgeldin
ya bende balık yemiyorum hele sıcaklarda hiç çekilmiyo balık kışın olsa hergün yerdim :sinifsinif:
Günaydın balımmm hoşbuldumopuyorumnanaktanYa normalde ben yiyordum gülüm ya hadi eti çok sevmem seçerim filan ama balık hastasıyım birde yiyeceksin diyen biri olunca başımda doktor gibi üzülüyordum ama bu alternatifler işimizi görecek iyiki sormuşum hepinize tşkler opuyorumnanaktan :hooray:

Back
X