Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarem naptın lan adamın ömrünü yedin demi seni gidi seniiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana iyidir işallah enişte aman dikkat edin birbirinizee yiwrımm
bizde iyiyiz karakızım sıcakta vede yattım bütün gün vallahoşgeldün datlum biz iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan
bizde iiyiyiz nerelerdesın sen canım yaaaselam iyiyiz sen ve bebişin nasılsınız
canım sen nasılsın oğluşların nasıl tatlımmmmslm kızlarrrr...ne var neyok bakalım?*?prensler prensesler nasıl?gusel bı yaz gecırın emı anacım bebeısler doğunca tatıl yok:))))))
hey millett ben geldümmmm işyerinde nette sorun vardı giremedim çıkışa doğru eve geldim kendimi yatağa attıımmm bide hemen kkyı açam dedim oh beeee bayılıyom buna oda efil efil esiyo yatakta serilmişim ve kkdayımmmm kaydirigubbakcemile2 ay kızımda mutlandı bak pıt pıt indiriyo falla tekmelerüüü
kızlar dün çok güzel bişe oldu....
kanepede uzanıyordum... elimle karnımı yokladım bebiş nerde diye... göbeğimin alt kısmında elime kemiği geldi ... ayyyyy resmen kızıma dokundum yaaa... sevdim birazz ... opuyorumnanaktanhemen kocişimi çağırdım o da dokundu ve çok şaşırdı..... çok güzel bi an oldu bizim için:asigim:
bazen öyle yaptığım zaman bana vuruyo içerden... kimbilir yavrumun neresini dürtüyosamkaydirigubbakcemile3
aç karnına glikoz veriliyor ya hayatta onu içemem diye acaba benim kuzum gelişmemiş mi diğer topige bakıyom maşallah bebişlerin kilosu çok güzel
kız bu işin dersi olurmuu benim adamın içinde var geysa ruhluu :roflol::roflol::roflol: kendileriii :roflol:
eve misafir gelsin misafirler kapıdan çıkmadan o koltukları düzeltmeye yastıkları pat patlamaya başlar :roflol:
bizde iyiyiz karakızım sıcakta vede yattım bütün gün valla
bizde iiyiyiz nerelerdesın sen canım yaaa
canım sen nasılsın oğluşların nasıl tatlımmmm
canımmmmmopuyorumnanaktan
bişey olmaz o kadardan hem allah korusun bi problem varsa ona göre önlem alınıyor atlama bence. kıyaslama yapmak yanlış drun normal diyorsa takma kafana
için rahat etsin diye bi druna sor istersen
arkadaşlar merhaba
size bi sorum olcak herzaman katılamıyorum aranıza ama sizleri hep takip ediyorum sorunum şu ben bugün 23+2 günlüküm ve bende su gibi akıntı var inanırmısınız sabah damladı yani o derece çamaşırım da ıslanıyo baya sizlerde böyle bişeyvarmı açık beyaz rengi ama su gibi bu da beni korkutuyor
evet haklısın ya neyse ben çıkayım çok açıktım herkese hayırlı akşamlar
iyi akşamlar mesai bitti evimize gidiyoruz denizimle kendinize oğluşumun arkadaşlarına iyi bakın
herkese iyi akşamlarr
gecmisi okuyamadan daliyorum.
100 luk seker yuklemesinden geliyorum. Allah'im kotu birsey. midem bulandi, gozum karardi resmen.
sonuc bekledigim gibi yuksek cikti. diyet listesiyle yollandik eve. bir hafta yemeklerden sonra olcucem ve tekrar doktora gidicem.
kizimla beraber diyetteyiz, duyurulur.kaydirigubbakcemile3
yarin bebe fuari basliyor. bir ara gidip bakicam ne ciciler var diye. ozelliklede suslere.zemuszemus
yok kıs sonra herkes sıkarısırı ver ama incitmeden bezen diyom kızım yanakları ona benzesin
kısım ne güsel işte daha ne istiyon benim kocişin önünede ne koysam yer bugündemi bunu yiyeceğiz demez ya öle olmasalardı kafayı yerdik valla otur kendin yap o zaman derdimkaydirigubbakcemile3ayyyyyyyyyy koptummm allah belanı vermesin muredaaaaaaa geyşa ruhlu haa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
falla benim kociş hiçç iş güç yapmas tembelün tekü yap ta demes yani mıçıp üstünden atlar yane o potansiyeli görüyom ben onda :roflol: diyom ya yapmıyo yapta demiyo yemek seçmez niye yemek yokta demez bende böle avutuyom kendümü sositososito
ewet öyle yaa işte diyorum yaa ben dayanamdımbiraz sabirli ve kararli olmak gerekiyor. yoksa ise yaramiyor bu yontem.
iyiyim kuzum ütü yaptım akşam serinliğinde daha iyi oluyor birazdan hazırlanacağım kayınvalideme gideceğizhoşbuldum itekimmmmmm opuyorumnanaktan
meleğimmmmmmm napıyon canımcımmmmmmmmm Şeniz
oy oyyyyyyyyy bacım geçmiş olsun yauw diyette ne çekilir şimdi ama hüff :1closedeyes: neyse sen dua etde krispi yok o yokken pek yemek adı geçmes buralarda bilion ama 1 ayın var bence iyileş hemen kaydirigubbakcemile3