2009 Kasm Anneleri

yarem naptın lan adamın ömrünü yedin demi seni gidi seniiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana iyidir işallah enişte aman dikkat edin birbirinizee yiwrımm

nazar değdirdiler kocama tomografi çektik yarın alacaz inşalh bir şey çıkmaz ama dok boyundan kaynaklanıyor olabilir dedi bende miğren vardı ya kendi dok gitmiştik o beni sordu nasılsın diye çok şükür uzun süredir ataklarım tutmadı dedim

hoşgeldün datlum biz iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan
bizde iyiyiz karakızım sıcakta vede yattım bütün gün valla

selam iyiyiz sen ve bebişin nasılsınız
bizde iiyiyiz nerelerdesın sen canım yaaa
slm kızlarrrr...ne var neyok bakalım?*?prensler prensesler nasıl?gusel bı yaz gecırın emı anacım bebeısler doğunca tatıl yok:))))))
canım sen nasılsın oğluşların nasıl tatlımmmm
hey millett ben geldümmmm işyerinde nette sorun vardı giremedim çıkışa doğru eve geldim kendimi yatağa attıımmm bide hemen kkyı açam dedim oh beeee bayılıyom buna oda efil efil esiyo yatakta serilmişim ve kkdayımmmm kaydirigubbakcemile2 ay kızımda mutlandı bak pıt pıt indiriyo falla tekmelerüüü

canımmmmmopuyorumnanaktan

kızlar dün çok güzel bişe oldu....

kanepede uzanıyordum... elimle karnımı yokladım bebiş nerde diye... göbeğimin alt kısmında elime kemiği geldi ... ayyyyy resmen kızıma dokundum yaaa... sevdim birazz ... opuyorumnanaktanhemen kocişimi çağırdım o da dokundu ve çok şaşırdı..... çok güzel bi an oldu bizim için:asigim:

bazen öyle yaptığım zaman bana vuruyo içerden... kimbilir yavrumun neresini dürtüyosamkaydirigubbakcemile3

:nazar::asigim: ne kaaa tatlı bi duygu yaaa çok seviyom en yorgun en sıkkın anda bile onu içimde hissetmek beni mutlu etmeye yetiyo allahım ne kadar güzel duyguları yaşamak rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini yaa

aç karnına glikoz veriliyor ya hayatta onu içemem diye acaba benim kuzum gelişmemiş mi diğer topige bakıyom maşallah bebişlerin kilosu çok güzel

bişey olmaz o kadardan hem allah korusun bi problem varsa ona göre önlem alınıyor atlama bence. kıyaslama yapmak yanlış drun normal diyorsa takma kafana

kız bu işin dersi olurmuu benim adamın içinde var geysa ruhluu :roflol::roflol::roflol: kendileriii :roflol:
eve misafir gelsin misafirler kapıdan çıkmadan o koltukları düzeltmeye yastıkları pat patlamaya başlar :roflol:

ayyyyyyyyyy koptummm allah belanı vermesin muredaaaaaaa geyşa ruhlu haa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
falla benim kociş hiçç iş güç yapmas tembelün tekü yap ta demes yani mıçıp üstünden atlar yane o potansiyeli görüyom ben onda :roflol: diyom ya yapmıyo yapta demiyo yemek seçmez niye yemek yokta demez bende böle avutuyom kendümü sositososito

bizde iyiyiz karakızım sıcakta vede yattım bütün gün valla

bizde iiyiyiz nerelerdesın sen canım yaaa

canım sen nasılsın oğluşların nasıl tatlımmmm

canımmmmmopuyorumnanaktan

işler yoğun pek giremiyorum bugün çok uykum vardı öğleden sonra iş yapacak halim yoktu uykum açılsın hem kızlarla biraz sohbet edeyim diye girdim çıkıcam birazdan mesai bitti çok şükür :dance:

arkadaşlar merhaba
size bi sorum olcak herzaman katılamıyorum aranıza ama sizleri hep takip ediyorum sorunum şu ben bugün 23+2 günlüküm ve bende su gibi akıntı var inanırmısınız sabah damladı yani o derece çamaşırım da ıslanıyo baya sizlerde böyle bişeyvarmı açık beyaz rengi ama su gibi bu da beni korkutuyor

canim, su gibi camasirinda leke birakmayan bir akintiysa mutlaka doktoruna gorun ve bebeginin suyunu olctur.

bu arada da en az 3lt su tuket ve yatip dinlenmeye gayret et. Insallah onemli birsey degildir.

gecmisi okuyamadan daliyorum.

100 luk seker yuklemesinden geliyorum. Allah'im kotu birsey. midem bulandi, gozum karardi resmen.

sonuc bekledigim gibi yuksek cikti. diyet listesiyle yollandik eve. bir hafta yemeklerden sonra olcucem ve tekrar doktora gidicem.

kizimla beraber diyetteyiz, duyurulur.kaydirigubbakcemile3

oy oyyyyyyyyy bacım geçmiş olsun yauw diyette ne çekilir şimdi ama hüff :1closedeyes: neyse sen dua etde krispi yok o yokken pek yemek adı geçmes buralarda bilion ama 1 ayın var bence iyileş hemen kaydirigubbakcemile3

ısırı ver ama incitmeden bezen diyom kızım yanakları ona benzesin
yok kıs sonra herkes sıkar
ayyyyyyyyyy koptummm allah belanı vermesin muredaaaaaaa geyşa ruhlu haa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
falla benim kociş hiçç iş güç yapmas tembelün tekü yap ta demes yani mıçıp üstünden atlar yane o potansiyeli görüyom ben onda :roflol: diyom ya yapmıyo yapta demiyo yemek seçmez niye yemek yokta demez bende böle avutuyom kendümü sositososito
kısım ne güsel işte daha ne istiyon benim kocişin önünede ne koysam yer bugündemi bunu yiyeceğiz demez ya öle olmasalardı kafayı yerdik valla otur kendin yap o zaman derdimkaydirigubbakcemile3
biraz sabirli ve kararli olmak gerekiyor. yoksa ise yaramiyor bu yontem.
ewet öyle yaa işte diyorum yaa ben dayanamdım
hoşbuldum itekimmmmmm opuyorumnanaktan

meleğimmmmmmm napıyon canımcımmmmmmmmm Şeniz
iyiyim kuzum ütü yaptım akşam serinliğinde daha iyi oluyor birazdan hazırlanacağım kayınvalideme gideceğiz

oy oyyyyyyyyy bacım geçmiş olsun yauw diyette ne çekilir şimdi ama hüff :1closedeyes: neyse sen dua etde krispi yok o yokken pek yemek adı geçmes buralarda bilion ama 1 ayın var bence iyileş hemen kaydirigubbakcemile3

hee walla çıtırtı olsa döktüydü yemekleri ortaya :roflol::roflol:

Back
X