2009 Kasm Anneleri

biz burda çalışalım... millet fosur fosur uyusun... olacak iş mi yaaaa:olmaz:

neyse bizim yerimize de eccik uyuyun bariimirmirmirmir

bu arada şu ticker işini doğurmadan hallettim galibaaa:lepi:

yalnız tickerın da pek karizmatik olmuş nan :lepi:

nbr kıslar
yaklaşık sabah 9dan beri karnımda bi ağrı var ama sağ tarafta
gaz sancısımıdır nedir çözemedim küçük çişimi dhi zor yapıom
sizce ne olabilir

kk da bi bebek battaniyesi modeli buldum çok güsel ya
şu koza ipten yapılıo ponpon yumuş yumuş bişey
anneme sipariş verdim

yalnız tickerın da pek karizmatik olmuş nan :lepi:

yaaa beğendin yaniii.. o kadar uğraşmaya karizmatik olsun artık dimi kaydirigubbakcemile5

nbr kıslar
sizce ne olabilir

canım biraz masaj yap ağrı olan yere.. yürü biraz... eğer gaz ise çıkacaktır... başka ne olabilr ki... şu kasılma dedikleri olabilir mi acaba?:uhm:

anneme sipariş verdim

fotosunu yada linkini koy bakalım canım.. merak ettim

anneme sipariş verdim

linkini koysana ben de örem bari akşamları boş oturcaama -tatlicadiarzu-
kızıma sadece bi tanecik bolero ördüm

çok güsel çok hoşuma gitti

Eklentiler

• $battaniyecik.webp
    $battaniyecik.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 17
nbr kıslar
sizce ne olabilir

cersu sen yanıs hatırlamıosam bunu bidaa sölemiştin bende sna idrar yolu enf olabilir demiştim şimdide aynısını söliom :lepi:

cersu sen yanıs hatırlamıosam bunu bidaa sölemiştin bende sna idrar yolu enf olabilir demiştim şimdide aynısını söliom :lepi:
tamam idrar tahlili yaptırıciym oturamıom bile yaa gaz gibi gazım falan gelse çıkaramam yani o derece ıkınınca bile ağı oluo ya

yaa kıslar canım sıkıldı şimcik benim.doktorada niden sormadıysam.salaklığım tutuyo bazen.gayet güzel gelişimi deyince kaç haftalık demedim.usg kağıdına baktım.yanlış değilse 24+4 gözüküyo bebiş.ama bana göre 25 olmalıydım.hep 3-4 gün önden gidiyodu gelişimi.şeker tahlili için gidicem gene.ozman bi sorayım bakayım.moralim bozuldu .normalmiki böle olması.doktor kilosunuda beğendi.herşey güzel dedi.

aklıma bide şey takıldı.benim daha önceki doktorumun usg si gelişmişti.bu eski tipten.sat a göre hesaplıyo galiba bu sadece.onunkinde ikisini birden hesaplayıp veriyodu.hatta doğum tarihimide veriyodu.bundan bişey anlamıyorum o yüzden.ama doğruysa.normalmiki 3günlük falan değişim.uffffff

Son düzenleme:
linkini koysana ben de örem bari akşamları boş oturcaama -tatlicadiarzu-
kızıma sadece bi tanecik bolero ördüm

kartanesi bacı, kış bebesine bolero mu örülür...şöööle sıcak tutacak bi ceket neyim öreydin bariiiii..... kızı şimdiden kokoş yaptın haaa... resmini de koyda marifetlerini görmüş olalım kız....

yaa kıslar canım sıkıldı şimcik benim.doktorada niden sormadıysam.salaklığım tutuyo bazen.gayet güzel gelişimi deyince kaç haftalık demedim.usg kağıdına baktım.yanlış değilse 24+4 gözüküyo bebiş.ama bana göre 25 olmalıydım.hep 3-4 gün önden gidiyodu gelişimi.şeker tahlili için gidicem gene.ozman bi sorayım bakayım.moralim bozuldu .normalmiki böle olması.doktor kilosunuda beğendi.herşey güzel dedi.

kızım ne takıosun ben aynı gün 2 farlı usg de bebeğim birinde 1 hafta büyük brinde 3 gün kücük cıktı o ölcüme alete göre değişio zaten net değerler değil tahmini ay acaippppppppppp pimpiriklisiniz yahu nevar 3 gün büyük 5 gün kücük olsa bebişşzemuszemus

kartanesi bacı, kış bebesine bolero mu örülür...şöööle sıcak tutacak bi ceket neyim öreydin bariiiii..... kızı şimdiden kokoş yaptın haaa... resmini de koyda marifetlerini görmüş olalım kız....

aaaa boğazlı uzun kollu buzlarla ne cici olur

anam sen de dayak istiyon hee moral bozcak yer arıyon aferimmmm :oklava:
kızım doktor kilosu gelişimi herşeyi iyi demiş daha ne istiyon bakemm
snin ticker da 24+4 gösteriyoo aynı deel miii

Back
X