biz burda çalışalım... millet fosur fosur uyusun... olacak iş mi yaaaalmaz:
neyse bizim yerimize de eccik uyuyun bariimirmirmirmir
bu arada şu ticker işini doğurmadan hallettim galibaaa:lepi:
yalnız tickerın da pek karizmatik olmuş nan :lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz burda çalışalım... millet fosur fosur uyusun... olacak iş mi yaaaalmaz:
neyse bizim yerimize de eccik uyuyun bariimirmirmirmir
bu arada şu ticker işini doğurmadan hallettim galibaaa:lepi:
yalnız tickerın da pek karizmatik olmuş nan :lepi:
nbr kıslar
yaklaşık sabah 9dan beri karnımda bi ağrı var ama sağ tarafta
gaz sancısımıdır nedir çözemedim küçük çişimi dhi zor yapıom
sizce ne olabilir
kk da bi bebek battaniyesi modeli buldum çok güsel ya
şu koza ipten yapılıo ponpon yumuş yumuş bişey
anneme sipariş verdim
kk da bi bebek battaniyesi modeli buldum çok güsel ya
şu koza ipten yapılıo ponpon yumuş yumuş bişey
anneme sipariş verdim
ben uyandımmmmmmmmmmmmmm
nbr kıslar
yaklaşık sabah 9dan beri karnımda bi ağrı var ama sağ tarafta
gaz sancısımıdır nedir çözemedim küçük çişimi dhi zor yapıom
sizce ne olabilir
boşuna kalkmasaydın gıı az sora aaşam olceekk kafamçokkarıştı
cersu sen yanıs hatırlamıosam bunu bidaa sölemiştin bende sna idrar yolu enf olabilir demiştim şimdide aynısını söliom :lepi:
tamam idrar tahlili yaptırıciym oturamıom bile yaa gaz gibi gazım falan gelse çıkaramam yani o derece ıkınınca bile ağı oluo yacersu sen yanıs hatırlamıosam bunu bidaa sölemiştin bende sna idrar yolu enf olabilir demiştim şimdide aynısını söliom :lepi:
tamam idrar tahlili yaptırıciym oturamıom bile yaa gaz gibi gazım falan gelse çıkaramam yani o derece ıkınınca bile ağı oluo ya
linkini koysana ben de örem bari akşamları boş oturcaama -tatlicadiarzu-
kızıma sadece bi tanecik bolero ördüm
nan battaniye nasıl beğendinizmi
yaa kıslar canım sıkıldı şimcik benim.doktorada niden sormadıysam.salaklığım tutuyo bazen.gayet güzel gelişimi deyince kaç haftalık demedim.usg kağıdına baktım.yanlış değilse 24+4 gözüküyo bebiş.ama bana göre 25 olmalıydım.hep 3-4 gün önden gidiyodu gelişimi.şeker tahlili için gidicem gene.ozman bi sorayım bakayım.moralim bozuldu .normalmiki böle olması.doktor kilosunuda beğendi.herşey güzel dedi.
kartanesi bacı, kış bebesine bolero mu örülür...şöööle sıcak tutacak bi ceket neyim öreydin bariiiii..... kızı şimdiden kokoş yaptın haaa... resmini de koyda marifetlerini görmüş olalım kız....
yaa kıslar canım sıkıldı şimcik benim.doktorada niden sormadıysam.salaklığım tutuyo bazen.gayet güzel gelişimi deyince kaç haftalık demedim.usg kağıdına baktım.yanlış değilse 24+4 gözüküyo bebiş.ama bana göre 25 olmalıydım.hep 3-4 gün önden gidiyodu gelişimi.şeker tahlili için gidicem gene.ozman bi sorayım bakayım.moralim bozuldu .normalmiki böle olması.doktor kilosunuda beğendi.herşey güzel dedi.