Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok gecmis olsun canimkızlar yaaa çok korkuyoom sanki bi kanama olmuş gibi mafoldumben ama emin diiliiimm iki saat baktım bişey yok ama bekliyom şimdi arda bir gidip kontrol etceem çok korktum yaaa
bebiş çok hareketliydi şu an hareket yok beklemedeyim dua edin bişe olmasıın
niye kimse konusmuyor yaaa
ben bi yandan temizlik yapiyorum bi yandan da yemek
evle bogusmaktan konusmaya vaktim kalmiyokaydirigubbakcemile2
kimseninmi tadı yok nan bugüünn :uhm:
kızlar yaaa çok korkuyoom sanki bi kanama olmuş gibi mafoldumben ama emin diiliiimm iki saat baktım bişey yok ama bekliyom şimdi arda bir gidip kontrol etceem çok korktum yaaa
bebiş çok hareketliydi şu an hareket yok beklemedeyim dua edin bişe olmasıın
kızlar ben geldim.... bugün kendimi inanılmaz derecede halsiz hissettim sabah... 3 gün istirahat yazdı doktor... evdeyim şimdi uzanıyom.. bi selam edem dedim size...
kızlar kartanesi gelmedimi geri... geçen gün benimde bir iki damla kanamam oldu ama sonra devmı gelmeyince önemsemedim... şimdi herşey yolunda... kartanesinin de öyle olcak inşallah
adaaaaa aylinin cebi var mı sende ulaşamıyom kadına yaaa
aslında 100 kere gittim bişey yok bebiş de hareketli ama aramaya çalışıyom ulaşamıyom yaa
adaaaaa aylinin cebi var mı sende ulaşamıyom kadına yaaa
aslında 100 kere gittim bişey yok bebiş de hareketli ama aramaya çalışıyom ulaşamıyom yaa
burdayım canım ya bende emin bile diilim o yüzden hemen gitmeyi gözüm de yemedi araba da yok işyerinde eve gidip ordan geçmem lazım gözüm yemedi
ama kadına ulaşamıyooommm aradım sekreteri vermedi telini ya bi daha da gitmicem oraya doktor bulmam lazııımm