2009 Kasm Anneleri

kızlar yaaa çok korkuyoom sanki bi kanama olmuş gibi mafoldumben ama emin diiliiimm iki saat baktım bişey yok ama bekliyom şimdi arda bir gidip kontrol etceem çok korktum yaaa
bebiş çok hareketliydi şu an hareket yok beklemedeyim dua edin bişe olmasıın
cok gecmis olsun canim
ne dedi doktor

selam
napisiniz kızlar
kartanesi geçmiş olsun canım belki sana öle gelmiştir ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım
doktor hemen gel demez bekle diyecektir bence

bende gidiyim dus falan alıım dün evde yoktum bebek arabası gelmiş kargo kagıt bırakmıs gitmiş arkadastan arabasını alıp gidip alayım bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :( off ya hiç çıkasımda yookkk uyusss oldumm

adaaaaa aylinin cebi var mı sende ulaşamıyom kadına yaaa
aslında 100 kere gittim bişey yok bebiş de hareketli ama aramaya çalışıyom ulaşamıyom yaa

kızlar ben geldim.... bugün kendimi inanılmaz derecede halsiz hissettim sabah... 3 gün istirahat yazdı doktor... evdeyim şimdi uzanıyom.. bi selam edem dedim size...

kızlar yaaa çok korkuyoom sanki bi kanama olmuş gibi mafoldumben ama emin diiliiimm iki saat baktım bişey yok ama bekliyom şimdi arda bir gidip kontrol etceem çok korktum yaaa
bebiş çok hareketliydi şu an hareket yok beklemedeyim dua edin bişe olmasıın

kızlar kartanesi gelmedimi geri... geçen gün benimde bir iki damla kanamam oldu ama sonra devmı gelmeyince önemsemedim... şimdi herşey yolunda... kartanesinin de öyle olcak inşallah

cok bunaldım evde yaaa dün cıkmadım bugunde cıkmadım eşimde erken gitti gecenin bi yarısı geliyo offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bu ne yaaa

kızlar ben geldim.... bugün kendimi inanılmaz derecede halsiz hissettim sabah... 3 gün istirahat yazdı doktor... evdeyim şimdi uzanıyom.. bi selam edem dedim size...

kızlar kartanesi gelmedimi geri... geçen gün benimde bir iki damla kanamam oldu ama sonra devmı gelmeyince önemsemedim... şimdi herşey yolunda... kartanesinin de öyle olcak inşallah

burdayım canım ya bende emin bile diilim o yüzden hemen gitmeyi gözüm de yemedi araba da yok işyerinde eve gidip ordan geçmem lazım gözüm yemedi
ama kadına ulaşamıyooommm aradım sekreteri vermedi telini ya bi daha da gitmicem oraya doktor bulmam lazııımm

adaaaaa aylinin cebi var mı sende ulaşamıyom kadına yaaa
aslında 100 kere gittim bişey yok bebiş de hareketli ama aramaya çalışıyom ulaşamıyom yaa

burdaymışsın.. canım eğer bi sorun olsaydı sancı,ağrı,kanama devamı falan olurdu hem bebişte hareketliymiş.. yine doktorunu ara ama kendini çok kasma, içini ferah tut:1hug:

burdayım canım ya bende emin bile diilim o yüzden hemen gitmeyi gözüm de yemedi araba da yok işyerinde eve gidip ordan geçmem lazım gözüm yemedi
ama kadına ulaşamıyooommm aradım sekreteri vermedi telini ya bi daha da gitmicem oraya doktor bulmam lazııımm

nasıl vermedi telefonunu kız.:1shok:. hayret bişe acil bi durum oluyo ama doktoruna ulaşamıyosun... ee bacım özel hastaneye gitmenin ne anlamı kalıyo anlamadım... bu doktor sana kartını falan vermedimi

Back
X