2009 Kasm Anneleri

ben geldüüüümm opuyorumnanaktan
mamamızı yidik,doyduk geldiikk zemuszemus
bide kocişim ateşölçerimizi almış onu getirmişş :lepi:

kızz çaturtuu sen kendini birden yoruyon bebişim yaa :olmaz: daha yapma bak yarın bişecik :olmaz:

ama napim kııız pis pis oturamamki ben öle yarına bişe yok zatiiii yerler pas pas olacak o kadar tüller yıkanacak onlarıda kociş asacak canım
asıl iş pazar günü pazara gidecem fasülye barbunya alacam nan bak o gün yorulurum kociş taşıycak emme onları ayıklamak haşlamak paketlemekde zor :1no2:

ama napim kııız pis pis oturamamki ben öle yarına bişe yok zatiiii yerler pas pas olacak o kadar tüller yıkanacak onlarıda kociş asacak canım
asıl iş pazar günü pazara gidecem fasülye barbunya alacam nan bak o gün yorulurum kociş taşıycak emme onları ayıklamak haşlamak paketlemekde zor :1no2:

hee çok yorma anacım kendünü haaa opuyorumnanaktan
bende daha komadım onları emme burda çok pahalı dr.a gidince ayın 29unda izmirden alır getiririm artık.bende barbun,fasulye eccükte bamya alcam bide bezelye kodumdu.

sağol datlum
kenya kııızzz şişirebildinmi göbeni ben sana ben gelene kadar şişir göbeni demiştim
bak pazartesi ölçü günü var oğa göre haaaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: ahaaa p.tesimi ölçülecez kızz :roflol: yandım anaaammmm sırnaşık şey

hee çok yorma anacım kendünü haaa opuyorumnanaktan
bende daha komadım onları emme burda çok pahalı dr.a gidince ayın 29unda izmirden alır getiririm artık.bende barbun,fasulye eccükte bamya alcam bide bezelye kodumdu.

:roflol: ahaaa p.tesimi ölçülecez kızz :roflol: yandım anaaammmm sırnaşık şey
bezelye koymuştum bende 7 poşet
barbunya ve fasülye koymam lazım sonraki pazarada menemen koycam
boş zamanlarımda asma yaprağı sarıp koycam hemen pişir ye ne güzel
sisirdim kız gosterem sana hemen simcik dahada sisti zemuszemus

göster kız bakem şişmişmi

bezelye koymuştum bende 7 poşet
barbunya ve fasülye koymam lazım sonraki pazarada menemen koycam
boş zamanlarımda asma yaprağı sarıp koycam hemen pişir ye ne güzel

göster kız bakem şişmişmi

ben dedimdi yaa biz menemen olarak değilde domatesi tek kullanımlık tek yemeklik soda şişelerine dolduruyozz :lepi: o kadarr rahatki anlatamam cnm emme onu yapmak için kalabalık olmak lazım yavv zemuszemus

edooşş bi sen galmışın guşummm

yok kuşuumm kenya gacısının göbüşüne bakmaya gittilerr zemuszemus

hımmmmm evet bıraktığımdan daha farklı aferin kız sağa hadi bakem görem seni dahada şişir sadece göbeği değil kendünüde şişir anam accukta sen şiş oldumu

kızz çaturtu bende şişemmi kıııı delikafadulden yoksam inemmiii delikafadulden

Back
X