2009 Kasm Anneleri

nbr kıslar
boğazım şişti nan
ayaklarım ve bacaklarımda
bidaha halı silmeyecem
sizde sakın öyle bi delilik yapmayın mafoldumben

anaaammm :1shok:
ben ne didim kızz sağa o gecee :mymeka: yapma daha iyi olmadın dimedimmmii :mymeka:
geçmiş olsun bak akıllan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaa ben biraz köpek canlıyım herhal canımın kıymetini bilmiyom cok sıkıldım yaa can sıkıntısı agrıdan daha kötü
kendim kasınıyom haklısın valla:çok üzgünüm:

aynen öleee emme patik hoş olmuşşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnnn a.s.
bugün topiği ben açtııımm hihoyyyt

heee yapıyom olumm :dilcikar:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
maşallah tubişimde tam balerin gibin hee incecikk delikafaduldendelikafadulden
sözde kız cirkinleştirir erkek güzelleştirir diyolar :1ninca::1ninca:
ewet şekerim balerin gibi karıyım benn
manda gölü balesinin baş baleriniydimm :roflol:
offf yaaaaaaaaaaa mantar oldum galba nan geberecem kaşıntıdan elim şeyimde kaldı töbeeee yane dışardan kaşıyom nan bu çıtırtı karusu hemen ters tarafa çeker şimci haa :olmaz:
nan nehir senin şu sirkeli su mantara ii gelir mi acep olum yanıyom nan çok kaşıniy benim kuş :kedi:
kaşıntın war demek heee :jeyyar:

günaydın tuubiiikk bugün erkenciler yok nan nerdelerseee
ya şu muredaynan nehirin aldığı ana kucağı vardı ya o hankısıydı ve ne kaadı acaba yaa gelseler de bi sorsam arkadaşlarıma aldırcam da :jeyyar:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
nannnn tuba cadusuuu topici açmışın nehir karusu açmasın deyu yemedin içmedingeldin deemi :)))

yok nan okumaktan deel yannış hatırlıyom o zaman birinde vardı bu migren başı ağrıyıp duruydu yarem miydi acep aman ne bulem işte akşam akşam canliz karusuna döndüm lo lülülülülülü
ben de var nan çatlak :dilcikar:
gı kartanesi öldürüodun bizi kıcından haberin yok nan şuurrrsuzzzzzzzzzzzzzzzzz
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
canım benim dediğim yerde 11 liraydı.. aynısımıydı hatırlamıyom ama çok benziyodu...

canım benim dediğim yer moda çarşısının sağ tarafındaki sokak oluyo galiba...sümer sokak oluyo orası...

ciciş topiğine koydunmu.. koymadıysan hemen ekle,nerden aldığını da yaz ,merak ettim bi bakiym..
hımm tüh yanlış yere sapmışım
taam koyarım anam en yakın zamandaa
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
nannnn tuba cadusuuu topici açmışın nehir karusu açmasın deyu yemedin içmedingeldin deemi :)))
oooyy oyy cerenimo da gelmiiiiiiiişşşş kaydirigubbakcemile4
nediyonuz nan

ya şu muredaynan nehirin aldığı ana kucağı vardı ya o hankısıydı ve ne kaadı acaba yaa gelseler de bi sorsam arkadaşlarıma aldırcam da :jeyyar:
günaydın tatlımmm
kimse yok gıııııı muredaylan nehiriver karısı gece kaynatmışlarr biraz zor uyanırlarrr :bbo:
günaydınnnnnnnnnnnnnnn

güneydın cerenimoo a.s.
bugün topiği ben açtımm zemuszemus bugün kaynanama gidicem yaa sıkıntıdan uyuyamadımmm nerden çıktı bu mewlüt işi yaaaaa töbe töbee hiç planlarım arasında yoktuu :umursamaz:

günaydın adamım
hade iisin nan bi iki parçada olsa kakaladın nan millete sositososito
yaa dün bi arkadaş geldi aman dibim duştu evlendi ABD'ye gitti bu taa mı bebişi oldu ay bi görsen orda adetmiş nası bi adetse konu komşu eş dost arkadaş hamile bayan için toplanularmış herrrbişilerini almak için para toplarlarmış imc usulu hesabı heral
ay kız dioki herşeyden iki tane olduydu pi sepet bi beşik çift oto koltukları anam say say manyak etti beni ekstradan para virmişler bide bebek doğunca bebek görmeyede gelmişler nan ben bohçamı topluyom amerikaya didiom olummm kaydirigubbakcemile4delikafadulden

nannnnnn :oklava::oklava::oklava:
misafir vardııı zatiiii sıkıntımdan gebermişimmmm :oklava::oklava: pc açtıktı sabah beri ölee kalmış ben yoktum yanii hiç basındaaa :oklava::oklava:

Deli oldum bebeli misafir vardı anaam evime zıçtılar yaaa :oklava::oklava:
senin bebene de öle dicekler kaydirigubbakcemile3
allah belanı vermiye nan nehir dioda boşa demiyo şuursuz senii :roflol:
nan aklım çıktı kanı görünce bee ne bilem nerden geliyoo neyse keşfettim sonunda kafamçokkarıştı

günaydın adamım
yaa dün bi arkadaş geldi aman dibim duştu evlendi ABD'ye gitti bu taa mı bebişi oldu ay bi görsen orda adetmiş nası bi adetse konu komşu eş dost arkadaş hamile bayan için toplanularmış herrrbişilerini almak için para toplarlarmış imc usulu hesabı heral
ay kız dioki herşeyden iki tane olduydu pi sepet bi beşik çift oto koltukları anam say say manyak etti beni ekstradan para virmişler bide bebek doğunca bebek görmeyede gelmişler nan ben bohçamı topluyom amerikaya didiom olummm kaydirigubbakcemile4delikafadulden

bende geliyommmmmmmmmm kaydirigubbakcemile4

güneydın cerenimoo a.s.
bugün topiği ben açtımm zemuszemus bugün kaynanama gidicem yaa sıkıntıdan uyuyamadımmm nerden çıktı bu mewlüt işi yaaaaa töbe töbee hiç planlarım arasında yoktuu :umursamaz:

:roflol::roflol: uyku tutmadı ha sevinçtendir nannnnnnn :roflol:
anam allah bizi affetsin nan bende pek sevmim böle şeyleri töbe töbee çarpılazaam zabah zabah ama napem ya karı milleti bu tur organizasyonlarda heç çekilmiy ne kendileri susiy ne veletleri ne okuduğundan ne dinlediğinden bişi annamıy insan bi sürü karıynan uğraş durr ööööö kafamçokkarıştı

kartanesi gııı benimde ağrım sızım yok ama afedersin tuwaletten sonraa bi damla kan geliyoo seninde mi ölee olduuu

Günaydın hatunlar.

Bende geldimmmmmmmmmmm.

Kartanesi bu gün nasıl oldun iyimisin tatlım ?
günaydın canım yaa iyiyim çok şükür zaten bi daha da olmadı yaa sürekli kontrol ediyoomm
günaydın adamım

hımm Amerikanın adeti öleymiş dimekkiii :roflol: :roflol:
sepeti de burdan bi arkadaşım alcamış gıı ayy sabah dedi çok duygulandım fallaaa :gitme:
daha kankilerden ses yok asıl voleyi onnardan vurcam derrmişimm :roflol: :roflol:

Back
X