Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın millet
9 da kalktım buseyle kahvaltımızı yaptuk geldim
bugün pek işim yok sadece yerleri öpecemö o kaaawc leri yıkarım iyice başka bişey yapmıycam kaö gündür öldüm
günaydın çaturtuuu
gı önce wc yi mi öptün yane sorada yerleri mi öpeceeenn :roflol:
cerin nan sen gel bana yarın kızlarlada gelirsin ablam gittikten sonra nolcek hem yolu öğrenmiş olursun nan fenamı bi dahakine kızları toplayıp gelüsün hadi gel kııı yarın
git hacı gittt :çok üzgünüm: bugün krispiye gidemeseydık bile gelirdim bende bakırköyeee
bakırköy meydandan inerken solda bi tane a@c diye bi mağza var yaa oraya mutlaka uğraa güzel şeyler war ordaaa
bi çakma kasım anası dahaaaaaa kaydirigubbakcemile3
topici zatii ekim anaları bastı loo
kıı sen beni bu zeytünne tuba karusuna çiğ çiğ yedirtecen mi beni hacıı falla yolarlar nan beni delikafadulden hem bi kişi için gününü bağladığına değmez olum dinlen sen sora kızlarla basaruk seni işallah ablan tam olarak ne zaman geliy
kızlaaarrr ben kaçaarrrrrrrrr :gitme:
akşama görüşürükk opuyorumnanaktan
sen de ii alıştın nan :jeyyar:günaydın tuubiiikk bugün erkenciler yok nan nerdelerseee
ya şu muredaynan nehirin aldığı ana kucağı vardı ya o hankısıydı ve ne kaadı acaba yaa gelseler de bi sorsam arkadaşlarıma aldırcam da :jeyyar:
selam cnmGünaydın hatunlar.
Bende geldimmmmmmmmmmm.
Kartanesi bu gün nasıl oldun iyimisin tatlım ?
ben de gidiim bare amerikaya nann iyimiş falla :dance:günaydın adamım
hade iisin nan bi iki parçada olsa kakaladın nan millete sositososito
yaa dün bi arkadaş geldi aman dibim duştu evlendi ABD'ye gitti bu taa mı bebişi oldu ay bi görsen orda adetmiş nası bi adetse konu komşu eş dost arkadaş hamile bayan için toplanularmış herrrbişilerini almak için para toplarlarmış imc usulu hesabı heral
ay kız dioki herşeyden iki tane olduydu pi sepet bi beşik çift oto koltukları anam say say manyak etti beni ekstradan para virmişler bide bebek doğunca bebek görmeyede gelmişler nan ben bohçamı topluyom amerikaya didiom olummmdelikafadulden
çakaallll :jeyyar: yaparsın gııı kim tutar seni yürrrrüüügünaydın canım yaa iyiyim çok şükür zaten bi daha da olmadı yaa sürekli kontrol ediyoomm
hımm Amerikanın adeti öleymiş dimekkiii :roflol: :roflol:
sepeti de burdan bi arkadaşım alcamış gıı ayy sabah dedi çok duygulandım fallaaa :gitme:
daha kankilerden ses yok asıl voleyi onnardan vurcam derrmişimm :roflol: :roflol:
cicimm doğumdan sora bizimle çalışmak istermüsünn? satışçı yönünü ii gördüm seninntabe öle yap annasın hatasını olum :roflol:
aslında altın yastığının yanına bide pos cihazı koyaruk nan herkesde altın yada cash olmayabülüüü işi garantiye aluruk taksit bile yaparuk nannnnnnnnn :roflol:
baaaane gelsinler o zaman
aşk olsun niye değmiyecekmiş nan başbakanmıyım ben günümü bağlayasınne güzel işte tanuşuruk muhabbet ederük yerük içerük foto çekerük sonra o fotolar birilerine ibret olsun deyüüü kasım analarına koyyaruk olmamı yaaaa
yoksam sendemi korkiin benden
ablamın gelişi tam olarak belli değil ama ay başı deyo çalışyorda kendüsü henüz izni belli değel
selammmmmmmmmm nan karular....tubaaaaaaaaaaaaaaa nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee özledim seniiiiiiiiiiiiiii
ne korkazaam nan senden manyak karuu delikafadulden ya ne bülem kızlarda gelmek istiyodu ya böle satıcı gibi olmak istemedim cümbük cemaat basaruk seni dedim dii hacııı ayy canım ya nası bi misafirperver göruyon mu yirin kız ben senii Şeniz
cicimm doğumdan sora bizimle çalışmak istermüsünn? satışçı yönünü ii gördüm seninn
günaydın tuubiiikk bugün erkenciler yok nan nerdelerseee
ya şu muredaynan nehirin aldığı ana kucağı vardı ya o hankısıydı ve ne kaadı acaba yaa gelseler de bi sorsam arkadaşlarıma aldırcam da :jeyyar:
ya nehirin doktoru demiş heralde kullanmayın diye mantar falan olunca gaaba ben de o yüzden kullanmadım gerçi gene kullanıyom da akıntım bi ara çoktu kullanıyodum şimdi azaldı
ben elevit kullanıyom gebeliğin başından beriii
afedersinn simsiyahhh mıçıyoommmmm:kedi:
pokun asıl rengibi unuttum nan :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: laf sokup durma nan cerin karusu :mymeka:
zaten nehirrr zıçma dese zıçmıcaz artık
topiğin fahri doktoruuu :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay harbiden haaaaaaa ula yarım doktor candan edermiş nan biz bişe oldumu kendi dr dan önce nehire soruyok olumm delikafadulden
hoşgeldin canişkom ancamı uyandın nan Şeniz
nehir hani sen netten kıyafet almıştın ya asrına. hangi siteden aldın canım birde nasıl güzel çıktı mı kumaşları felan?