2009 Kasm Anneleri

günaydın hatunlar
nassınız naponuzzz
habire çene delikafadulden
ahh bende habire uyku mirmirmirmir
neysem kıslarr
doğumunuzu nerde yapceniz karar verdinizmi
özel ünüversite devlet doğum evi ben hala karar veremedim mafoldumben

günaydın. ben özel hastanede yapıcam. dr umun olduğu hastanede. sordum bizden farkda almıyorlarmış.

ondan diil nannnn :roflol::roflol::roflol: sapukk :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kızım dr.didi sağa yatma,yüzüstü yatma,sırt üstü yatamaaa :1shok::1shok:
bende solda uyuyamam :roflol::roflol: geriye bişe kalmadı enson oturuk uyucam:roflol:
anam nere yatacam o zaman oraya yatma buraya yatma çık kocişinin başının üstünde otur o zaman:roflol::roflol::roflol:
:utangac::utangac: p.tesi cok acil işim çıktıı :roflol::roflol: 3 ay yokumm :roflol::roflol::roflol:
kızz çaturtuu bu çiçko calizde ölçmezse ölçmem fallaaa :mymeka:

peh peh peh acil işin heee
kız canlız geçen vermemişmiydi ölçülerini anaaaa:1shok:

sadece h değil başka harfleride çıkarmiii arkadaş alfabe bitecek yavaş yavaş:roflol::roflol:

kız itek yoksam gece enesmi kustu klvyeye nan :roflol::roflol:
yok canım dün üzümün suyunu sürmüş kusmamış:roflol::roflol:açtım kapattım pcyi yerine geldi deneme h t c işte tamam:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: ben bırtek yüz üstü yapmıyorum nan bişi olurmu sırt üstüde yatıom yanda :lepi:
walla ben yüzüstüne benzer bi pozisyonda yatıyorum yan gibi birşey çokta rahat oluyorzemuszemus
günaydın hatunlar
nassınız naponuzzz
neysem kıslarr

hoşgeldin canım biran önce karar ver artık sana hangisi daha iyi geliyorsa oraya karar ver ama iyi araştır

günaydın hatunlar
nassınız naponuzzz
neysem kıslarr

günaydın cnmopuyorumnanaktan
bende özel hastanede yapıcam :Saruboceq: dr.özelle anlaşmalı çünkü

:roflol: :roflol: :roflol: ben bırtek yüz üstü yapmıyorum nan bişi olurmu sırt üstüde yatıom yanda :lepi:

senin daha erken nan sen yat lülülülülülü

yok canım dün üzümün suyunu sürmüş kusmamış:roflol::roflol:açtım kapattım pcyi yerine geldi deneme h t c işte tamam:roflol::roflol:

walla ben yüzüstüne benzer bi pozisyonda yatıyorum yan gibi birşey çokta rahat oluyorzemuszemus

hoşgeldin canım biran önce karar ver artık sana hangisi daha iyi geliyorsa oraya karar ver ama iyi araştır

iyi tamam nan ucuz atlattın hadi korktun hemen temizledin demi accuk dursaydıda uğraşaydık senlen nolcekti nan:roflol::roflol:

anam nere yatacam o zaman oraya yatma buraya yatma çık kocişinin başının üstünde otur o zaman:roflol::roflol::roflol:

peh peh peh acil işin heee
kız canlız geçen vermemişmiydi ölçülerini anaaaa:1shok:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızz vermedi tabii çilli tavukk :mymeka:

günaydın. ben özel hastanede yapıcam. dr umun olduğu hastanede. sordum bizden farkda almıyorlarmış.

oh ne güzell karar vermek
biz karar veremiyoz bi türlü zaten il değiştik şimdide
uf yaa bilmom napak bilmom önce drum üniversitede yapsan daha iyi olur dedi sonra
ben olsam karımı ebe evinde doğurturum üniversitede doğurtmam dedi
bilmom yaa kafamçokkarıştı
özellerde paranı alıp yüzüne bakmıyolarr hayırlısı bakalım nasıolcek

yok canım kusuyorda sabah babasının üzerini batırdı birlikte duşa girdilerde ancak çıktı kokuları:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

nan yemek yiyosss surda poktan kusmuktan konusmayınnn

bende alım mamamı yaaa bebe dellendi haaa :roflol::roflol: çıkacak şimdii :roflol:

neyi ölçüonuz nan gene baga metre yetme hacıııııııııı :lepi:

delikafaduldendelikafadulden oda doğru nann :roflol::roflol:

uf yaa bilmom napak bilmom önce drum üniversitede yapsan daha iyi olur dedi sonra

canım ben ünv.hastanesinde yapacağım ama kendi dr.um girecek doğumuma
ilk bebişimde de öyle yaptık gayet rahattı özel dr.girdiği içinde doğumdan sonrada güzel ilgilendiler

valla benim olduğum yerde üni hastanesi yok. devlet desen allaha emanet. onun için özel dedik. bakalım. bizde yeni yer değiştirdik. önceki hastanem çok güzeldi. sadece kadın doğum üzerine özel hastaneydi çok arıyom orayı:çok üzgünüm:

:roflol::roflol::roflol:

bende alım mamamı yaaa bebe dellendi haaa :roflol::roflol: çıkacak şimdii :roflol:

delikafaduldendelikafadulden oda doğru nann :roflol::roflol:

senin yemek vereceğin yok çıkıp ben alırım diyecek şimdi:roflol::roflol:
yaaa bu saate kadar iyi duruyon valla aç aç benim bebem gece uykudan uyandırıyor acıktım diye ama ben mamiş vermiyorum o saatte dr.amca kızıyor sonra:kedi::kedi:

Back
X