2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsınız bakem hepinize güzel bi pazar diliyorum.
bende evdeyım koçiş berbere gitti bende kapıları silicem şimdi.bi nete bakayım 2 dk dedimm...
anam biri tatlı mı dediii yohsammmcokacimcoook

selam kızlar nasılsınız arada girip bakıyorum sizlere
bu aralar malesef kötüyüm kızlar o nedenle sizlere katılamadım iki gündür de iki gözüm iki çeşme ağlayıp duruyorum
ne düşüneceğimi bile bilmiyorum

slm kızlar bende 2009 kasım10. annesi olcam inşallah aranıza yeni katılmış olsamda allah hepnizin bebeklerini korusun saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah (amin) :emir_bebek:

bendende iidir canım dedim bi bakıym bu kasım anaları napıo[/QUOTEbende azcık bakayım dedim.kimler var n yapıyo gacılar diye.kimsecikler galiba.herkes kaçmışmı ne?
slm kızlar bende 2009 kasım10. annesi olcam inşallah aranıza yeni katılmış olsamda allah hepnizin bebeklerini korusun saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah (amin) :emir_bebek:

hoşgeldin canım.amin inşallah.sen kaç haftalık hamişsin

funda kimse kalmamış bende patik örüodum devam ediymde bitsin
hayatımda ördüğüm ilk şey kaydirigubbakcemile3

hadi yaa ilk dmek.bebişler neler yaptırıyo demiii kaydirigubbakcemile3
hadi kolay gelsin caım.bende kaçıyom.kız tepemde gene kalkıyomusun diyoo.öptüm

hoşgeldin canım aramızaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah zamanı geldiğinde kucağına da almayı nasip eder inşallah

evet ya ben de çok özeniyom valla
ama haftaya rahatlaycam bende örecem bir patik
sana da kolay gelsin cnm
çubukk bitirde fotosuna bi bakak danot verek

selam kızlar nasılsınız arada girip bakıyorum sizlere
bu aralar malesef kötüyüm kızlar o nedenle sizlere katılamadım iki gündür de iki gözüm iki çeşme ağlayıp duruyorum
ne düşüneceğimi bile bilmiyorum
ne oldu canım ya hayırdır güselım ne olur bebeşini kendını düşün moralını iyi tutmaya çalışş

hoşgeldın canım aramıza.kaç haftalıksın.prens mı prenses mı gelıyo

habu düdüklerin hepsi kayıp bende bebek odasındaki gömme dolabı bosaltom kocişlennnnnnnnn

Back
X