- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o içinden bir his değil canım sanırım şeytann :roflol:
selam kızlar nasılsınız arada girip bakıyorum sizlere
bu aralar malesef kötüyüm kızlar o nedenle sizlere katılamadım iki gündür de iki gözüm iki çeşme ağlayıp duruyorum
ne düşüneceğimi bile bilmiyorum
bendende iidir canım dedim bi bakıym bu kasım anaları napıoiyidir canım sen napıyosun??
bendende iidir canım dedim bi bakıym bu kasım anaları napıo[/QUOTEbende azcık bakayım dedim.kimler var n yapıyo gacılar diye.kimsecikler galiba.herkes kaçmışmı ne?
slm kızlar bende 2009 kasım10. annesi olcam inşallah aranıza yeni katılmış olsamda allah hepnizin bebeklerini korusun saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah (amin)![]()
hoşgeldin canım.amin inşallah.sen kaç haftalık hamişsin
slm kızlar bende 2009 kasım10. annesi olcam inşallah aranıza yeni katılmış olsamda allah hepnizin bebeklerini korusun saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah (amin)![]()
funda kimse kalmamış bende patik örüodum devam ediymde bitsin
hayatımda ördüğüm ilk şey kaydirigubbakcemile3
funda kimse kalmamış bende patik örüodum devam ediymde bitsin
hayatımda ördüğüm ilk şey kaydirigubbakcemile3
ne oldu canım ya hayırdır güselım ne olur bebeşini kendını düşün moralını iyi tutmaya çalışşselam kızlar nasılsınız arada girip bakıyorum sizlere
bu aralar malesef kötüyüm kızlar o nedenle sizlere katılamadım iki gündür de iki gözüm iki çeşme ağlayıp duruyorum
ne düşüneceğimi bile bilmiyorum
evde yokuz kenyaa bugün git yarın gel :))))