Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar ne yemek yapacam diye kara kara düşünüyom
selam kızlarrr
ayrıntlıya girdin mi ben girmedim benim bebiş 1 kilo olacağını zannetmiyom 3 haftadır doğru dürüst yemedimlaelaelaelaelae
bende közleyeyim bakalım nasıl oluyo peki dondurucudan cıkarınca nası yapıyosun ben hiç denemedim közleyerek atmayıda
edoşuuuum egenle kocişinle nice mutlu yıllara canımcıııım bütün dileklerin gerçek olsun Şeniz
ebisim maş.kıs kocaman olmuş oğluşun demek babasına benziyor haaakaydirigubbakcemile3
yaaa dün yaprak dökümünün reklamına bakıyordum fikretin bebişi oluyor tahsine çok benziyor yaaa nereden bulmuşlar bu ksadar çok benzeyen bir bebişikaydirigubbakcemile3
selam kızlarrr
ne yaptın kız wanna yok burda ip ucu versene
temmuzun 9'da girdim. 1 ağustosta kontrolüm vardı 670 grdı yarın gidicektim şimdi aradı drum toplantısı varmış bugün akşam gidicem yarın bilgi veririm
slm özgeeem opuyorumnanaktan
kızlaar ben komşuma kaçıımmm![]()
slm özgeeem opuyorumnanaktan
kızlaar ben komşuma kaçıımmm![]()
aman yarem ne alaka senin yemenle bebenin kilosu almasa benim bebem almazbi kahvaltı bi aksam yemeği zor yiyom
bebişini gördün yane ben daha görmedim dok daha erken zararlı demişti hayırlısıyla yarın gidersem görürüm her halde