• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

selam kizlar nasilsiniz
ben kac gündür giremiyodum ama siteyi acik unutmusum salak kafam..
karakiz nasil oldu duru nasil oldu
yeni haberler varmi

slm elifcimm,
her ikiside çok iyi annemşz eve çıkmış durumuz hastanede...

allahtan kargo kenyaya gitmemiş hee :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam güzel anneler. işlerden başımı alamıyorum yaa. karakızımızla durumuzdan haber varmı geçmişi okuyacak pek vakit yokta. bide benim dün akşamdan beri karnım ağrıyor. normalmidir acaba yaa sanki regl olucakmışım gibi

slm kedi hoşgeldiin a.s.
karakızımız eve çıktı durumuzda iyimişş :Saruboceq:
geçmiş olsun neden ağrıdıki karnın dr. ara sor cnm kaydirigubbakcemile2

kızlar öptüm sizi sağlık ocagına gidiyom ben sonuclar iidir inş. gelince acarım optummmm

hade byby cnmm git gel bakamm zemuszemus

MUREDA .!.:
slm elifcimm,

ohh nihayet yaaa cok sevindim aklim hep onlardaydi...
iyi bir bakimla duru kizimizda toparanicak insallah...
rabbim edilen dualari geri cevirmedi sükürler olsun...

slm elifcimm,

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kedi hoşgeldiin a.s.
karakızımız eve çıktı durumuzda iyimişş :Saruboceq:
geçmiş olsun neden ağrıdıki karnın dr. ara sor cnm kaydirigubbakcemile2

hade byby cnmm git gel bakamm zemuszemus

sağol canım neden olduğunu bilmiyorumki ama sanki bir bağırsak problemi gibi hissediyorum. bilemedim böyle devamederse arıycam sanırım dr.umu

bu arada kizlar karakiz icin okunan tefriciyeler tamamlandi mi ben daha bitiremedim de :kedi:
cok utaniyorum valla :utangac:

bu arada kizlar karakiz icin okunan tefriciyeler tamamlandi mi ben daha bitiremedim de :kedi:
cok utaniyorum valla :utangac:
ben de bitirmedim dahaa utanmaa
sabah işlendim iştee şimdide belim ağrıyo yaa :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
buyur işte o kaa işi nasıl yaptın dedim ben saa demii
gel beraber utanalim ozaman:kedi::kedi::kedi:
kisacik duayi bile okuyup bitiremedim kendime cok kiziyorum....
niyetine girdik bikere onlar iyi olsa bile okumak sart
canım zaten cumaya kadar dedik ya ben de bitirmedim daha cumaya kadar kesin bitircez ama merak etmee

slm kızlar ne olmuş karakıza bu aralar hiç giremedim bende rahatsızım serum takıyorum sorunlarım yani

aaaa yarem gelmiiiş merak ettik kız seniiii nasılsıınn

karakız doğum yaptı canım tansiyonu yükseldiği için duru küvezde 1 ay kalcak iyiye gidiyormuş, karakız da iyi çıktı hastaneden

aaaa yarem gelmiiiş merak ettik kız seniiii nasılsıınn

karakız doğum yaptı canım tansiyonu yükseldiği için duru küvezde 1 ay kalcak iyiye gidiyormuş, karakız da iyi çıktı hastaneden

hadi ya ya 7 ayı bitmiş mi bende rahatsızım vucudum iflas etmiş hiç kilo almadığım için dok serum yazdı böyle devam ederse erken doğum olabilir dedi stresten tabi eeeeeeeeee nornal doğum mu yapmış ay canım ya

ben de bitirmedim dahaa utanmaa

canım zaten cumaya kadar dedik ya ben de bitirmedim daha cumaya kadar kesin bitircez ama merak etmee

cumaya kadar bitiricem allah izin verirse....
sayi tamamlandimi peki 1500 lerde falan kaldi diyodu kizlar

hadi ya ya 7 ayı bitmiş mi bende rahatsızım vucudum iflas etmiş hiç kilo almadığım için dok serum yazdı böyle devam ederse erken doğum olabilir dedi stresten tabi eeeeeeeeee nornal doğum mu yapmış ay canım ya

ayy canim cok gecmis olsun dikkat et kendine..bi erken dogumu daha kaldiramaz bu topik karakiz dogurdu hepimizin yüregi agzina geldi....cok cok dikkatli ol...
karakiz sezeryan dogurdu galiba

slm kızlar..
karakızı yine allah korumuş...
onu eşine ve annesine bebeğinide ona bağışlamış...

kalsiyum tablet kullanalar ney kullanıyo acaba..
ben daha yeni başladım.
adı arbos
gün aşırı içicem.
aynısını kullanan var mı??

Back
X