allahtan kargo kenyaya gitmemiş hee :roflol: :roflol:
hay Allah seni kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karakız hastaneden çıkmış durumuz da iyiye gidiyomuş zeytin hastaneye gitmiş ama çıktığı için görmemiş bu kaa
selam kizlar nasilsiniz
ben kac gündür giremiyodum ama siteyi acik unutmusum salak kafam..
karakiz nasil oldu duru nasil oldu
yeni haberler varmi
selam güzel anneler. işlerden başımı alamıyorum yaa. karakızımızla durumuzdan haber varmı geçmişi okuyacak pek vakit yokta. bide benim dün akşamdan beri karnım ağrıyor. normalmidir acaba yaa sanki regl olucakmışım gibi
kızlar öptüm sizi sağlık ocagına gidiyom ben sonuclar iidir inş. gelince acarım optummmm
MUREDA .!.:slm elifcimm,
her ikiside çok iyi annemşz eve çıkmış durumuz hastanede...
slm elifcimm,
her ikiside çok iyi annemşz eve çıkmış durumuz hastanede...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kedi hoşgeldiin a.s.
karakızımız eve çıktı durumuzda iyimişş :Saruboceq:
geçmiş olsun neden ağrıdıki karnın dr. ara sor cnm kaydirigubbakcemile2
hade byby cnmm git gel bakamm zemuszemus
bu arada kizlar karakiz icin okunan tefriciyeler tamamlandi mi ben daha bitiremedim de :kedi:
cok utaniyorum valla
bende okumadım daha yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben de bitirmedim dahaa utanmaabu arada kizlar karakiz icin okunan tefriciyeler tamamlandi mi ben daha bitiremedim de :kedi:
cok utaniyorum valla
buyur işte o kaa işi nasıl yaptın dedim ben saa demiisabah işlendim iştee şimdide belim ağrıyo yaa :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
canım zaten cumaya kadar dedik ya ben de bitirmedim daha cumaya kadar kesin bitircez ama merak etmeegel beraber utanalim ozaman:kedi::kedi::kedi:
kisacik duayi bile okuyup bitiremedim kendime cok kiziyorum....
niyetine girdik bikere onlar iyi olsa bile okumak sart
aaaa yarem gelmiiiş merak ettik kız seniiii nasılsıınn
karakız doğum yaptı canım tansiyonu yükseldiği için duru küvezde 1 ay kalcak iyiye gidiyormuş, karakız da iyi çıktı hastaneden
ben de bitirmedim dahaa utanmaa
canım zaten cumaya kadar dedik ya ben de bitirmedim daha cumaya kadar kesin bitircez ama merak etmee
hadi ya ya 7 ayı bitmiş mi bende rahatsızım vucudum iflas etmiş hiç kilo almadığım için dok serum yazdı böyle devam ederse erken doğum olabilir dedi stresten tabi eeeeeeeeee nornal doğum mu yapmış ay canım ya