aman okulun mis kokusu mu varmis kiz. duymasin bizimkiler boyle dedigimi.kaydirigubbakcemile3 bende 10 da yatiricam, en gec 10.30 ama benimkide kesin uyumaz. zaten yarin birsey yapmazlar, biraz bekler alir gelirim eve herhalde.
dogum sonrasi eslere cok is dusuyor. hep soyluyorum esime, bebege ben bakmak zorundayim ama Kaan senin diyorum. bazen baba ogul gecinemiyor, biraz bagiriyorlar, cok uzuluyorum bebek gelince nasil olucak diye ama bazende cok iyiler. mesela dun butun gun baba-ogul gunu yaptilar. bowling oynamislar, yemek yemisler oda yetmedi evde satrancla devam ettiler. iste o zamanda o kadar mutlu oluyorum ki. erkekleri de cocuklar gibi idare etmek gerekiyor.
bak essek sipasina.kaydirigubbakcemile3 kaca gidiyor senin oglan canim.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Kitap kalem kokusu işte canım yaa yoksa nerde miss gibin okul boya badana olduysa ne ala onu bile biz veliler paratoplayıp yaptırıyoruz kaç yıldır

Bende okul servisini ayarlıyorum sonra öğretmenin durumuna bağlı gelişmeler başlıyor çoğu zaman derse yerimseniben
Katılıyorum cnm kesinlikle iş babalarda olacak hep konuşuyoruz başarırız bir süre sonrada iyice kabullenir sahip çıkarlar kardeşlerine kardeş kavgası olmazmıı olurr eve şenlik geliyor :jeyyar: