2009 Kasm Anneleri

he canım uzun hırkalar varya doğuma kadar soğuk olduğunda hırka giycem bu kocaman göbişle montlar olmaz kıı...
ay bu hafta kışlıkları çıkarıp yazlıkları kaldırayım bi işin ucundan tutmaya başlımm

ben kışlıkların birazın ı çıkardım ama ne fayda hepsi öyle komikki minicik oluyo.doğumdan sonra onlareın içine girebiliriz dimi

güle güle kullanın bacım.baya bişey almışıız.e adamda dile gelmiş haklı olarak.ben hepsini birden almadım allahtan hepsini yavaş yavaş aldım.

sağol diloşumm opuyorumnanaktan
biz toplu almak zorundayız izmirden alıyoz yaa başka sansımız olmuyoo :kedi:

insafsız tosbaaaaaaa daha alıncak bişi mi kaldı naann ne alabilirsinki delüüüüüü laelaelaelaelae
hadi hayırlı olsun hepsinii güzel sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullanın inşallah canımmmmmmmmmmm Şeniz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy bu araa topitoşu da almışın hain karıı delikafadulden onu alcandan adım kaa emindim nan edoş ne kaa bayıldın naann :jeyyar: :jeyyar:

delikafaduldendelikafadulden artık kalmadı sanırsammm delikafadulden
topitoşuda aldım gıı amacıma ulaştım sonundaa :lepi:
küççük olandan aldım çünkü büyüğü çok fazla büyük geldi bana.27 lira verdim sıkı bi pazarlık sonundaa :utangac::utangac:

slm tatlım çok sağol cnm eşim düngece işte gözünü kaynak almış.bugün çok yanıyodu,açamıyodu gözünü hastaneye fln gittik.şükür şimdi biraz daha iyi doktor damla yazdı onu kullanıyoruz.bunada şükür canım dediğin gibi Rabbım beterinden saklasın...
bebişde iyi canım en son bayramdan önce gittim doktora 1750 gr dı.bakalım 2 hafta sonra gel dedi.haftaya cumaya gidicem bende...
sen nasılsın,nasıl oğluşlarr sen nezaman gittin doktora dilerim yolundadır hersey canım[/B]

cnm benim çok geçmiş olsun eşinee opuyorumnanaktan
valla sen bi kursun döktür kocişine yada bi cevsen felan tak yaaa baksana allah korusun bu kaçıncı oldu cnmm...
allah beterinden korusunn :Saruboceq:

ben kışlıkların birazın ı çıkardım ama ne fayda hepsi öyle komikki minicik oluyo.doğumdan sonra onlareın içine girebiliriz dimi
olur tabi canım inş zamanla gidicek aldığımız kılolar...
sağol diloşumm opuyorumnanaktan
biz toplu almak zorundayız izmirden alıyoz yaa başka sansımız olmuyoo :kedi:

delikafaduldendelikafadulden artık kalmadı sanırsammm delikafadulden
topitoşuda aldım gıı amacıma ulaştım sonundaa :lepi:
küççük olandan aldım çünkü büyüğü çok fazla büyük geldi bana.27 lira verdim sıkı bi pazarlık sonundaa :utangac::utangac:

cnm benim çok geçmiş olsun eşinee opuyorumnanaktan
valla sen bi kursun döktür kocişine yada bi cevsen felan tak yaaa baksana allah korusun bu kaçıncı oldu cnmm...
allah beterinden korusunn :Saruboceq:

sağol canım ya valla gecende bi aileye yardımda yaptık eşimin başının gözünün sadakası olsun diye...cevsen alayım ben ona ama onuda işte wcye fln giderlen dikkat etmesi lazımmm
sanırım artık başka bi iş bakcaz yanı kesın bulana kadar burada devam edicek.çok ağır ve tehlıkelı işi...
bakalım vardır bir hayır.Rabbım hepimizi korusun....

selam kızlarrrr anca gelebildim yanınıza:))
döndüm bayramdan
yolda bi aksilik çıkmadı ama çok yorgunum kaç gün sürer dinlenmem artık bilmiyorum
dün gece geldik bugün de dr.a gittim benm dr izindeydi başka dr a gittim o da ultrasondan baktı herşey yolunda dedi izne ayrılmam için kanuni raporumu yazdı hemen getirip teslim ettim artık izindeyim:))
çıkışta da baktm bi iki parça kıyafet aldım
k.valdem de çok güzel ciciler örmüş almış onları da getirdim
şu bikaç gün işim çok valla
yarın çamaşırları yıkamaya başlıcam
sonra da temizlik filan bi kadın çağırıcam

sizde ne var ne yok
herkes iyi miii

ayy o kadar ok yoruldumki hemen yatıp uyucam yaa
dayanamıyorum artık gezmelere cok cabuk yoruluyorum
herkese ii gecelerr

döndüm bayramdan
yolda bi aksilik çıkmadı ama çok yorgunum kaç gün sürer dinlenmem artık bilmiyorum
dün gece geldik bugün de dr.a gittim benm dr izindeydi başka dr a gittim o da ultrasondan baktı herşey yolunda dedi izne ayrılmam için kanuni raporumu yazdı hemen getirip teslim ettim artık izindeyim:))

sizde ne var ne yok
herkes iyi miii

hoşgeldin canım.ohh izin falan herşeyi haletmişsin maşallah.bebişininde iyi olmasına çok sevindim maşallah.
bizde iyiyiz şükür bayramda kk yı bekledik kimse götürmesin diye

herkese ii gecelerr
iyi geceler canm artık yorgunluk kaldırmıyo bünyelerimizzzz
hoşgeldin canım.ohh izin falan herşeyi haletmişsin maşallah.bebişininde iyi olmasına çok sevindim maşallah.

he her şey yolunda demek oh ne iyi...
oh ama çok yoruldum ben de sorma şekerim...
anca oturabi,ldim bide yemekle uğraştım filan ya oturamadıydım kasıklrım ağrımaya başlıyo hemen

he kayınvaldem de beni görünce evet karnın biraz aşağıda, ve sen yanlış hesaplamış olabilirsin, ekim sonu doğum yapacak gibi görünüyorsun dedi iyice tırstım yaniii...

hayırlısı ne diyim
ama eminim kız SAT'tan...

sağol canım ya valla gecende bi aileye yardımda yaptık eşimin başının gözünün sadakası olsun diye...cevsen alayım ben ona ama onuda işte wcye fln giderlen dikkat etmesi lazımmm
sanırım artık başka bi iş bakcaz yanı kesın bulana kadar burada devam edicek.çok ağır ve tehlıkelı işi...
bakalım vardır bir hayır.Rabbım hepimizi korusun....

söylediğine göre işi çok ağır cnm allah korusun beterinden :Saruboceq::Saruboceq:
ama bu zamanda iş bulmak baya zor şimdi bebişte olcak rabbim hayırlı yerlerden kapılar açsın :Saruboceq::Saruboceq:

döndüm bayramdan

sizde ne var ne yok
herkes iyi miii

slm şekeriimm opuyorumnanaktan hoşgeldin cnmm
maşallah bebişine herşeyin yolunda olması iyi :Saruboceq:
seninde iznin başlamış bol bol dinlenmeye çalış artık zemuszemus

herkese ii gecelerr

ayy bende bugün çok gezdim :kedi: ayaklarım bacaklarım roberto carlos gibi olduu :roflol::roflol:
sana iyi geceler tatlım opuyorumnanaktan

döndüm bayramdan

sizde ne var ne yok
herkes iyi miii
hadi bakalım cnaım izne çıkmana sevındım artık evdesın...bende başlıcam tam gaz temızlık çamasır işlerine.bende cumartesi cağırayım diyorum bakalım yarın arıcam.kolay gelsın tatlımm
herkese ii gecelerr
iyigeceler tatlım e kolay mı ağırlaşıyoruz iice

he bacım kk yı bekledık demı..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

iyi geceler canm artık yorgunluk kaldırmıyo bünyelerimizzzz

he her şey yolunda demek oh ne iyi...
oh ama çok yoruldum ben de sorma şekerim...
anca oturabi,ldim bide yemekle uğraştım filan ya oturamadıydım kasıklrım ağrımaya başlıyo hemen

he kayınvaldem de beni görünce evet karnın biraz aşağıda, ve sen yanlış hesaplamış olabilirsin, ekim sonu doğum yapacak gibi görünüyorsun dedi iyice tırstım yaniii...

hayırlısı ne diyim
ama eminim kız SAT'tan...

aman bacım takma kimseyi boşver.
ya bide şu var tam zamanında gelmiyo artık kuzular.oyüzden hazırlıklı olmak lazım ne olur ne olmaz.
kız ne yemeği hazır bişeyler yeseydiniz ya.insan yoldan gelince hiçbişey yapamıyo yaaa

hadi bakalım cnaım izne çıkmana sevındım artık evdesın...bende başlıcam tam gaz temızlık çamasır işlerine.bende cumartesi cağırayım diyorum bakalım yarın arıcam.kolay gelsın tatlımm

iyigeceler tatlım e kolay mı ağırlaşıyoruz iice

he bacım kk yı bekledık demı..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

he ya bekledik valla

huuuuuuuuuuuuuu
mileet ben geldüm nedisiniz ayyy özledim haaa sizleri yaaaa
eee artık bayram bitti evli evine köylü köyüne hade bakem

iyiyik nan baş delüü sen ne edisinn kaydirigubbakcemile3
kocam fındık kırdı şimdi onu yiyok :jeyyar::jeyyar:
bende ne edemm
herifi yatırdımm azcık hasta gibi :sinifsinif: ayy iyice hasta olmasa barii yoksam heç çekilmezz çok nazlı kendisi :sinifsinif:
huuuuuuuuuuuuuu
mileet ben geldüm nedisiniz ayyy özledim haaa sizleri yaaaa
eee artık bayram bitti evli evine köylü köyüne hade bakem
hee bizde seni özledik çıtırtımm Şeniz
sol kaburgam acıyo yawwww.acaba daha ne gibi acılarla tanışcaz

nan sen bi kaç gündür arızaya bağlamışın heee :oklava:

Back
X