2009 Kasm Anneleri

sol kaburgam acıyo yawwww.acaba daha ne gibi acılarla tanışcaz
nan acılarlan tanışa tanılşa olgunlaşacah hee merak etme sen şimcik çiğğsin yavaş yavaş pişiyon kuzum:roflol::roflol:
nan fatooo özledim gıı senii Şeniz
ben daa gidemedim evime bizim bayram devam ediii hihoyyyt

ayyy bende özledim kııııı
sen doktordan sonra dönecen demi evine

bende ne edemm
herifi yatırdımm azcık hasta gibi :sinifsinif: ayy iyice hasta olmasa barii yoksam heç çekilmezz çok nazlı kendisi :sinifsinif:

hee bizde seni özledik çıtırtımm Şeniz

nan sen bi kaç gündür arızaya bağlamışın heee :oklava:

o ne nan öle zorlan özledim der gibi hııııhhh:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

bende ne edemm
herifi yatırdımm azcık hasta gibi :sinifsinif: ayy iyice hasta olmasa barii yoksam heç çekilmezz çok nazlı kendisi :sinifsinif:

hee bizde seni özledik çıtırtımm Şeniz

nan sen bi kaç gündür arızaya bağlamışın heee :oklava:

yaww bağladım gerçekten.
nan acılarlan tanışa tanılşa olgunlaşacah hee merak etme sen şimcik çiğğsin yavaş yavaş pişiyon kuzum:roflol::roflol:

ya valla ha pişiyom yavaş yavaş

bende ne edemm

Geçmiş olsun tubişim yaa inşallah dahada fena olmazz :Saruboceq:

hee cnm pazar günü döncem evime nasipse
c.tesi dr.a gidicemm zemuszemus

o ne nan öle zorlan özledim der gibi hııııhhh:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
anam sağadaa yaranılmiyi heee:mymeka:
yaww bağladım gerçekten.

kız yanlızlıktann kendinii dinliyon o yüzden bölee şeyler çıkarıyon
yoksam bizde sapasağlam değilik ama pek takmıyozz zemuszemus

ben geldim bacilar diziler ancak bitti attim kendimi buraya cicis topiine baktim yeni cicilere yorum yaptim

bide bugün kil tüy temizligi yaptim gebereceedim az kalsin...bacaklarima bile uzanamiyom artik akannehir..iki saat sürdü...ayna karsisinda bile bukaaaa zorlandim...kizimi görmeye gitcem cuma temiz temiz olsun dedim ..bu beni 3 4 hafta daha idare eder onun sonunda da hic istemesemde artik jilete baslicam galiba....gerci esim ben yaparim sana yardim ederim diyo ama herifin yaptigina güvenmemem:1ninca:

heee piş piş kıvama gelmeye az kaldı :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3
anam sağadaa yaranılmiyi heee:mymeka:

he kız bencede yalnızlıktan dinliyom kendimi yerim yakında kafayı

kız walla hasta olursaa pokuu yirim benn
kendime mi bakam ona mıı :sinifsinif:
heç çekilmez bildiğiniz gibi değeel :umursamaz:

kız igiyi mii görcenn :emir_bebek: git bak bakalımm ne kaa olmuş igimizz hihoyyyt

hee cnm pazar günü döncem evime nasipse
c.tesi dr.a gidicemm zemuszemus

hımmmm hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım
bende 15 gün sonra gidecem doktora nasipse şimdi 33 .cü haftadsyım 34 haftam dolsun gidecem inşallah

valla tubiş sana katılıyorum benimde hergün öle ilginç yerlerime ağırlar falan giriyoki anlatamam :delphin::delphin:
kendini çok fazla dinlememek lazım diloş du bakalım daa neler görcezz kaydirigubbakcemile3

ben geldim bacilar diziler ancak bitti attim kendimi buraya cicis topiine baktim yeni cicilere yorum yaptim

bide bugün kil tüy temizligi yaptim gebereceedim az kalsin...bacaklarima bile uzanamiyom artik akannehir..iki saat sürdü...ayna karsisinda bile bukaaaa zorlandim...kizimi görmeye gitcem cuma temiz temiz olsun dedim ..bu beni 3 4 hafta daha idare eder onun sonunda da hic istemesemde artik jilete baslicam galiba....gerci esim ben yaparim sana yardim ederim diyo ama herifin yaptigina güvenmemem:1ninca:

ohh eline sağlık.ne mutlu sana bende şu bacakları bi halledebilsem ama yarım yamalak oluyo yaaaaa.bakalım belkim kocişten rica edebilirim şu bacak işini

söylediğine göre işi çok ağır cnm allah korusun beterinden :Saruboceq::Saruboceq:
ama bu zamanda iş bulmak baya zor şimdi bebişte olcak rabbim hayırlı yerlerden kapılar açsın :Saruboceq::Saruboceq:
slm şekeriimm opuyorumnanaktan hoşgeldin cnmm
maşallah bebişine herşeyin yolunda olması iyi :Saruboceq:
seninde iznin başlamış bol bol dinlenmeye çalış artık zemuszemus
ayy bende bugün çok gezdim :kedi: ayaklarım bacaklarım roberto carlos gibi olduu :roflol::roflol:
sana iyi geceler tatlım opuyorumnanaktan
of ya internet gitti bi daha yazıyorumm
cevşenin dışı deri kaplı olduğu için banyo ve tuvalete girilebiliyo ben özellikel orda lazım die düşünüyorum ve kullanıyorum su filan de geçirmiyo
evet inş dinlencem bol bol ne seviniyom evdeyim artık die inş bi terslik çıkmaz
hadi bakalım cnaım izne çıkmana sevındım artık evdesın...bende başlıcam tam gaz temızlık çamasır işlerine.bende cumartesi cağırayım diyorum bakalım yarın arıcam.kolay gelsın tatlımm
iyigeceler tatlım e kolay mı ağırlaşıyoruz iice
he bacım kk yı bekledık demı..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
heee erken aramak lazım kız temizliğe gelcek kadını bak aklıma gelmediydi hiç ilk kez çağırcam zaten acemiyim bu konuda
ben de seviniyom izin işine
ayben de ağırlaştım ya zor geliyo paytak paytak yürüyorum çok komiğimmm
aman bacım takma kimseyi boşver.
ya bide şu var tam zamanında gelmiyo artık kuzular.oyüzden hazırlıklı olmak lazım ne olur ne olmaz.
kız ne yemeği hazır bişeyler yeseydiniz ya.insan yoldan gelince hiçbişey yapamıyo yaaa
kız annem de ablam da erken doğurmuş korkum ondan yane
dün gece geç geldik yolda yedik bugün öğlen dışarda yedik drdan çıktık deyü
eh bu gece de dışarda yiyemezdim yani yeter artık hem işyerime gittim filan akşamüstü 6yı geçiyodu eve geldim anca yetişti yemek hep ayakta kaldım
napıyiniz nan çatlak karularrlaelaelaelaelae
iyiyiz hatun geçmiş olsun kocana
huuuuuuuuuuuuuu
mileet ben geldüm nedisiniz ayyy özledim haaa sizleri yaaaa
eee artık bayram bitti evli evine köylü köyüne hade bakem
yaşasın herkes dökülüyo tek tekkk
sol kaburgam acıyo yawwww.acaba daha ne gibi acılarla tanışcaz
kız bu kaburga ağrısı da normalmiş ya daha neler görcez bakalım

kaydirigubbakcemile3

he kız bencede yalnızlıktan dinliyom kendimi yerim yakında kafayı
aklını topla kendine gel :mymeka: sen kafayı yersen yağıza kim bakcak :olmaz:
walla bebekimin hareketleri yerinde sağlığı yerindee daha ne isterki insan :Saruboceq:
azcık oramız buramızdaa ağrısın nolmuşş azcık sıkın dişinizi sızlanmayınn az kaldı :mymeka:

bende göremiydim yoğun ısrar üzerine ilk defa kuaföre gittim :kedi: dahada giderim yanii önemli olan ilk sefermiş sölemesi ayıp bi kere açınca devamı geliyiii :kedi: bu kaa sene sir ağdaylan yapmışım azaltmışım bundan sonra jilet vurup mahvedemem walla :umursamaz:

ohh kaymak gibin oldun heee elifcimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
son zaman bende gidicem ağdaya ama genede çıkarsa ufak tefek jilete talim olcak mecburen :kedi:

kız walla hasta olursaa pokuu yirim benn
kendime mi bakam ona mıı :sinifsinif:
heç çekilmez bildiğiniz gibi değeel :umursamaz:

kız igiyi mii görcenn :emir_bebek: git bak bakalımm ne kaa olmuş igimizz hihoyyyt

amaaan tubiş olmasın hasta mastaa :Saruboceq:
iiiiiiiiiiiiiğiiiiiiiiiiiiii mi görcem nasipseee :Saruboceq: ayyy heralde 2 kg olmuştur benim tosunumdaa delikafadulden

kızlar iyigeceler herkese görüşürüz öptüm hepinizi....opuyorumnanaktan

iyi geceler cnmmm opuyorumnanaktan sanadaa poyrazcımızadaa opuyorumnanaktan

hımmmm hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım
bende 15 gün sonra gidecem doktora nasipse şimdi 33 .cü haftadsyım 34 haftam dolsun gidecem inşallah

inşallah cnmm :Saruboceq::Saruboceq:
oyyy sende gitmeyeli baya oldu gıı seninkide kocaman olcak ozamanaa :Saruboceq:

ohh kaymak gibin oldun heee elifcimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
son zaman bende gidicem ağdaya ama genede çıkarsa ufak tefek jilete talim olcak mecburen :kedi:

amaaan tubiş olmasın hasta mastaa :Saruboceq:
iiiiiiiiiiiiiğiiiiiiiiiiiiii mi görcem nasipseee :Saruboceq: ayyy heralde 2 kg olmuştur benim tosunumdaa delikafadulden

iyi geceler cnmmm opuyorumnanaktan sanadaa poyrazcımızadaa opuyorumnanaktan

inşallah cnmm :Saruboceq::Saruboceq:
oyyy sende gitmeyeli baya oldu gıı seninkide kocaman olcak ozamanaa :Saruboceq:

he gııı baya oldu gitmeyeli en son 28 haftalıkken gittimdi şimdi 34 hafta bitsinde öle gidem diimm tam bir ay kalsın sende cumartasei hemen hemen 34 haftan biti demi

Back
X