2009 Kasm Anneleri

ben geldim bacilar diziler ancak bitti attim kendimi buraya cicis topiine baktim yeni cicilere yorum yaptim

bide bugün kil tüy temizligi yaptim gebereceedim az kalsin...bacaklarima bile uzanamiyom artik akannehir..iki saat sürdü...ayna karsisinda bile bukaaaa zorlandim...kizimi görmeye gitcem cuma temiz temiz olsun dedim ..bu beni 3 4 hafta daha idare eder onun sonunda da hic istemesemde artik jilete baslicam galiba....gerci esim ben yaparim sana yardim ederim diyo ama herifin yaptigina güvenmemem:1ninca:
hoışgeldin şekercimm
he ben bacaklarımı zar zor makineyle alıyorum diğer kısımlara da jilet vurup geçiyorum başka çarem yok napiim ama jilet bile zor oluyo el yordamı yapıyorum ayna da kullanamıyorum bi türlü kocam da ben yapayım diyo ama bakalım çok zorlanırsam mecbur yard isticem olmadan da olmuyor
kaydirigubbakcemile3
he kız bencede yalnızlıktan dinliyom kendimi yerim yakında kafayı
kız biz neciyiz burdaaaaaaaaaaaa
kız walla hasta olursaa pokuu yirim benn
kendime mi bakam ona mıı :sinifsinif:
heç çekilmez bildiğiniz gibi değeel :umursamaz:

kız igiyi mii görcenn :emir_bebek: git bak bakalımm ne kaa olmuş igimizz hihoyyyt
heee heriflerin azcık bi yeri ağrısa geçilmiyo nazlarındann

kızlar hani bayramdan önce kızıyoduk ya kocişlere:)) ben küt die kocama söyledi,m bugün seni karılara çekiştirdim oh içim eridi dedim):) ben ilgi istiyorum şımartıcaksın beni banane ben ilk kez anne olcam kraliçe gibi davran bana dedim o günden beri baya değişti vala:)) güldü aşkolsun ben sana öyle davranmıyomuyum dedi daha fazla istiyorum dedim napiim ağlamayan çocuğa meme vermezlermiş:)))

of ya internet gitti bi daha yazıyorumm
cevşenin dışı deri kaplı olduğu için banyo ve tuvalete girilebiliyo ben özellikel orda lazım die düşünüyorum ve kullanıyorum su filan de geçirmiyo
evet inş dinlencem bol bol ne seviniyom evdeyim artık die inş bi terslik çıkmaz

heee erken aramak lazım kız temizliğe gelcek kadını bak aklıma gelmediydi hiç ilk kez çağırcam zaten acemiyim bu konuda
ben de seviniyom izin işine
ayben de ağırlaştım ya zor geliyo paytak paytak yürüyorum çok komiğimmm

kız annem de ablam da erken doğurmuş korkum ondan yane
dün gece geç geldik yolda yedik bugün öğlen dışarda yedik drdan çıktık deyü
eh bu gece de dışarda yiyemezdim yani yeter artık hem işyerime gittim filan akşamüstü 6yı geçiyodu eve geldim anca yetişti yemek hep ayakta kaldım

iyiyiz hatun geçmiş olsun kocana

yaşasın herkes dökülüyo tek tekkk

kız bu kaburga ağrısı da normalmiş ya daha neler görcez bakalım

heee o zaman iyi yapmışın bacım yapmakla.
he ya normaldir de işte tuhaf geliyo bacım ne bielm
aklını topla kendine gel :mymeka: sen kafayı yersen yağıza kim bakcak :olmaz:
walla bebekimin hareketleri yerinde sağlığı yerindee daha ne isterki insan :Saruboceq:
azcık oramız buramızdaa ağrısın nolmuşş azcık sıkın dişinizi sızlanmayınn az kaldı :mymeka:

bende göremiydim yoğun ısrar üzerine ilk defa kuaföre gittim :kedi: dahada giderim yanii önemli olan ilk sefermiş sölemesi ayıp bi kere açınca devamı geliyiii :kedi: bu kaa sene sir ağdaylan yapmışım azaltmışım bundan sonra jilet vurup mahvedemem walla :umursamaz:

kız tabi ağrısın bebişim iyi olsunda.ama ağrı oldukça falan garip oluyo ne bilem.bide bazen korkuyom anormalmi diye

bacım boş boş oturmaktan dinliyomkendimi herhal ne bilem
dinlemeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
amaaan tubiş olmasın hasta mastaa :Saruboceq:
iiiiiiiiiiiiiğiiiiiiiiiiiiii mi görcem nasipseee :Saruboceq: ayyy heralde 2 kg olmuştur benim tosunumdaa delikafadulden

olmuştur gıı tosunumuzzz 2kiloyu geçmiştir bilee :nazar:

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

sağol dadlumm opuyorumnanaktan
bu erken doğum olayınıda ciddiye almak lazım
ekim analarından 5 kişi çoktan doğurmuş bile haberiniz olsun :1shok:

nan bizim topikte ekimde başlar dökülmeye bence her an herşay olabülü yavv şu alacaklarımı bi alabilsem başka bişe istemem

ya kocişlere:)) ben küt die kocama söyledi,m bugün seni karılara çekiştirdim oh içim eridi dedim):) ben ilgi istiyorum şımartıcaksın beni banane ben ilk kez anne olcam kraliçe gibi davran bana dedim o günden beri baya değişti vala:)) güldü aşkolsun ben sana öyle davranmıyomuyum dedi daha fazla istiyorum dedim napiim ağlamayan çocuğa meme vermezlermiş:)))

:roflol: aferin kızzz derdini demeyen derman bulamazmışşş alkisalkisalkis

anam bağa çektiseee 2 kilo olmuştur babasına çektise 3 :roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar hani bayramdan önce kızıyoduk ya kocişlere:)) ben küt die kocama söyledi,m bugün seni karılara çekiştirdim oh içim eridi dedim):) ben ilgi istiyorum şımartıcaksın beni banane ben ilk kez anne olcam kraliçe gibi davran bana dedim o günden beri baya değişti vala:)) güldü aşkolsun ben sana öyle davranmıyomuyum dedi daha fazla istiyorum dedim napiim ağlamayan çocuğa meme vermezlermiş:)))
ben herifee hep diyim ama benim heriff heç takmiyii:umursamaz:
kız tabi ağrısın bebişim iyi olsunda.ama ağrı oldukça falan garip oluyo ne bilem.bide bazen korkuyom anormalmi diye

korkma gülümm ağrılar sızılar sancılar olcak tabii:teselli:
ama allah korusun kanaman olmadıkça bebeğin hareketleri azalmadıkça endişelenme :teselli: doğum zamanı gelince zaten mecbur paşa paşa sancımızı çekicez çatır çatır doğurucazzalkisalkisalkis

hoışgeldin şekercimm
he ben bacaklarımı zar zor makineyle alıyorum diğer kısımlara da jilet vurup geçiyorum başka çarem yok napiim ama jilet bile zor oluyo el yordamı yapıyorum ayna da kullanamıyorum bi türlü kocam da ben yapayım diyo ama bakalım çok zorlanırsam mecbur yard isticem olmadan da olmuyor

kız korkma bacım erken doğumdan.ne yapalım ne zaman gelirlerse gelsinler bebişler.yeterki sağlıkla gelsinler.öyle takma kafana emi.

nan tubiklen fatoo gidinde oğlumun beşiğine bakın laaannn :mymeka:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...inin-bebeklerine-yaptigi-hazirliklar-211.html
ahanda linkide veriyim kolaylık olsunn kaydirigubbakcemile3
kız ne yumoş o beşik ööle içine yatasım geldi ayoll güle güle yaysın kuzucuuunnn
heee o zaman iyi yapmışın bacım yapmakla.
he ya normaldir de işte tuhaf geliyo bacım ne bielm
kız bugün daha bi arkdşın annesi dedi bana kaburgan batar mideni bastırır kasıklarını sıkıştırı bebek dedi :) hepiciği normalmiş ayolll
oyy baya çok olmuş gıı :delphin:
benimde c.tesi 33+5 olcak hihoyyyt çok özlüyom nan ben oğlumuu :utangac:
ayy bn de çok özlüyom yaa benm dr ne gzel tarif ediyodu burası kolu burası bacağı deyü bugünkü sadce suyu plasentası normal kordon da dolanmamış boynuna dedi ben korkuyodum da yoldan geldim diye hem de çok hareketli günde 15 saat kıpraşıyo yaaa
nan bizim topikte ekimde başlar dökülmeye bence her an herşay olabülü yavv şu alacaklarımı bi alabilsem başka bişe istemem
ay ewet bakalım neler yaşıcaz ben erkenci olcam gibi ya hayırlsıı al kız gayrı sen dee
:roflol: aferin kızzz derdini demeyen derman bulamazmışşş alkisalkisalkis
anam bağa çektiseee 2 kilo olmuştur babasına çektise 3 :roflol::roflol::roflol::roflol:
anaam napiim yoksa anlamıcak anlasın die de çok beklicem:) kestirmedne hallettim artık bi elim yağda bi elim balda:))) tavsiye ederüümmm

hoışgeldin şekercimm

iyiki varsınız canım
dinlemeeeeeeeeeeeeedelikafadulden

he ya dinlemeyecem artıkın
ben herifee hep diyim ama benim heriff heç takmiyii:umursamaz:

korkma gülümm ağrılar sızılar sancılar olcak tabii:teselli:
ama allah korusun kanaman olmadıkça bebeğin hareketleri azalmadıkça endişelenme :teselli: doğum zamanı gelince zaten mecbur paşa paşa sancımızı çekicez çatır çatır doğurucazzalkisalkisalkis

ayy inşallah öyle çatır çatır doğururuz kızzzzzzzzzz

kız ne yumoş o beşik ööle içine yatasım geldi ayoll güle güle yaysın kuzucuuunnn

ayy bn de çok özlüyom yaa benm dr ne gzel tarif ediyodu burası kolu burası bacağı deyü bugünkü sadce suyu plasentası normal kordon da dolanmamış boynuna dedi ben korkuyodum da yoldan geldim diye hem de çok hareketli günde 15 saat kıpraşıyo yaaa

anaam napiim yoksa anlamıcak anlasın die de çok beklicem:) kestirmedne hallettim artık bi elim yağda bi elim balda:))) tavsiye ederüümmm

sağol sekerimm beğenmenize sevindim falla ben çok içime sinerek aldım çünküü :hulya:
maşalahh benim oğluşta çok hareketli ama korkma olmaz bişe dolanmaz kordon mordon :Saruboceq::Saruboceq:
Ayyy benim kocaa ezelinden beni kraliçe gibi yaşatır anam hamileliktede daha bi beter olduu :nazar::nazar:

nan edoş senin oğlanı ben 2,5 kiloya yakın beklim haaa
senşnki tombalak olcek bağa öle geliiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anam fato normal yollaa çıkcak limitleri aşmasın yeter kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama pekte tombiş deel nan :utangac: herşeyiyle gününü tutuyo çok istikrarlı bebem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi ben kaçıyomm kıslaarr
gidem yatamm uykum geldiii
öptüümm hepiciğiniziiiii

hade iyi geceler tubiş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

edoşum baktım beşiğine datlum bayuldum harika yatsın büyüsün paşamız
ay kızlaer benimde uykum geldi yatacam bugün temizlik yaptım bişraz yarında biraz yapam bitsin
bugün belim ağrıdı artık eyicene ağırlaştık yavvv

kız korkma bacım erken doğumdan.ne yapalım ne zaman gelirlerse gelsinler bebişler.yeterki sağlıkla gelsinler.öyle takma kafana emi.
kız annem anca kasım başı glebilcek o gelmeden doğmasa bari ben tutamam bile minnacık olcak bebek yaaa korkum ondan yoksa erken de olsa geç de olsa ben doğurcam ne fark eder ki:)))

sağol sekerimm beğenmenize sevindim falla ben çok içime sinerek aldım çünküü :hulya:
maşalahh benim oğluşta çok hareketli ama korkma olmaz bişe dolanmaz kordon mordon :Saruboceq::Saruboceq:
Ayyy benim kocaa ezelinden beni kraliçe gibi yaşatır anam hamileliktede daha bi beter olduu :nazar::nazar:

vala zevkli hatunsun ne diyimmmm
olmaz dimi:) ne bilem ya çok kıpırdak bu oğlanlar bide bi keyfi sorma hemen tepikliyo karnıma ağırlık gelince ne bilem babası geçen gece uyurken kolunu karnıma koymuş bilmeden, bi tekme atmış kocamın ödü kopmuş noluyoz die hiç gelemiy sıkıntıya:))
benm kociş de iyiydi eskiden de ama son zamanlar sıkıntıdan stresten azcık değiştiydi bende söyledim söyliceemi
kociş yatıy ben de gidem yanına ısıtalım birbirimizi:))
öptüm kızlar sabaha görüşürüzzzzz
byeeeeeeee

hadi ben kaçıyomm kıslaarr
gidem yatamm uykum geldiii
öptüümm hepiciğiniziiiii

hadi bacım iyigeceler

kız nazara gelcek kocan maşallah diyek dimi.

anam fato normal yollaa çıkcak limitleri aşmasın yeter kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama pekte tombiş deel nan :utangac: herşeyiyle gününü tutuyo çok istikrarlı bebem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hade iyi geceler tubiş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

edoşum bak görecen benim dediğim gibi tombalak olcek fazlada tombalak olursa sezeryan olursun nan nolcek zati doktor söler sağa olurmu olmazmı
sağlıklı olsunlarda kaç kiloysa kaç kilo demi
a.sa.s

Back
X