2009 Kasm Anneleri

he nan didim zaten arkadaşlaraa araç kullanma yetkisi alın firmanın arabasıynan götürceniz beni dedim merak etme aşadaki ambulansı bile alırız diiler :roflol: :roflol:
nedek bizim de kaderimiz buu ekmek parası nedücüünn :gitme:

rabbim yardım etsin güç kuvvet versin canım naappcannn
işallahh vakit hemencik geçer evde de hamişliğin tadını çıkarırsın datlumm zemuszemus

ayy bu arada bebemm bayramda mesajını aldım mutlu oldum
ayrıca ürünleride almışın hadi gözün aydın princess sağlıkla giysin gııı işallahh kaydirigubbakcemile2
beğenmediğin bişi oldu mu hacııı :1ninca:
zewkli karuyumdur ama hani olur ya beğenmezsin falan allah korusunn :kedi:

oooohh hade gözün ayın yevruummm kaydirigubbakcemile2 ben de 15 ekimde ayrılacüümm iştee bi lanım var 1 hafta daha önce çıkmak için inşallah gerçekleştirebülürümm :jeyyar:

nası bi plan nan :1ninca:
bu dönemde raporda alamıyonus başka ne yapabülüsünkiiiiiiii CADIARZU

öle işte zabaaan köründe paylaşmak istedim laelaelaelaelae
sonradan istediğin saatte uyuyabileceğini bilince insan istediği saatte hortlayabilio sabah kaydirigubbakcemile3
zaten şu demir hapı ve wc yüzünden uyku haram kafamçokkarıştı

hee mannaa bak bi de tünemiş sabahın köründe git zıbar nan benim yerime dee
off zaten 6da namaza kalktım baktım sadece yarım saatim kalmış çok moralim bozuldu yaa :gitme:

hayırlı sabahlar kızlarkeyifler nasıll bakalımm bende bugün doktora gidebilirrim bi ihtimal annemlerin de programına uyarsa tabee bizim veledd her bi yerden çıkmaya çalışıyo ve canımı acıtıyor artıkk hareketlerii sizdede oluyormuu kartanesii kızz biz şimdi 35. haftayamı girdikkk abooakannehir

rabbim yardım etsin güç kuvvet versin canım naappcannn
işallahh vakit hemencik geçer evde de hamişliğin tadını çıkarırsın datlumm zemuszemus

ayy bu arada bebemm bayramda mesajını aldım mutlu oldum
ayrıca ürünleride almışın hadi gözün aydın princess sağlıkla giysin gııı işallahh kaydirigubbakcemile2
beğenmediğin bişi oldu mu hacııı :1ninca:
zewkli karuyumdur ama hani olur ya beğenmezsin falan allah korusunn :kedi:
beğenmemmii gııı çok beğendikk aileceeekkk fallaa
herüf dii zaten manyak mısınız yaa kkdan tanışıp birbirinize sipariş veriyosunuz deyüü :roflol: :roflol:
emme tulumları pek beğendi kendisiii
anamgil de beğendiii kaydirigubbakcemile4
nası bi plan nan :1ninca:
bu dönemde raporda alamıyonus başka ne yapabülüsünkiiiiiiii CADIARZU

mazaret izinlerim var verirlerse istiyecüümm işte 1 haftalık normalde mazereti vermiiler öle ardarda ama benim mazeretim vaar :roflol:

hayırlı sabahlar kızlarkeyifler nasıll bakalımm bende bugün doktora gidebilirrim bi ihtimal annemlerin de programına uyarsa tabee bizim veledd her bi yerden çıkmaya çalışıyo ve canımı acıtıyor artıkk hareketlerii sizdede oluyormuu kartanesii kızz biz şimdi 35. haftayamı girdikkk abooakannehir

günaydın canımm
he fallaa 35e girmişiz abooo akannehir
veletler iice sıkıştı kaydirigubbakcemile3

günaydın sanada kız kasımın ilk haftasımı doğuracaksınız .aybu gün çok güzel bir rüya gördüm berram kucağımda süt verecem süttüm maşşallah çaşme gibi akıyor ve berramın yüzü gözü süt oluyor sonrada öylede bir güzel emiyor ki ay rüya işte acaba ne anlama geli

günaydın canımm
he fallaa 35e girmişiz abooo akannehir
veletler iice sıkıştı kaydirigubbakcemile3

sormaa alanları darlaştı yaa garibanların bende dün eşim evdeydii koltukları falan çekti ona bende süpürdüm sildim çamaşırlarıda ona astırdım :jeyyar:bugünde dolaplarımı toparlıycam hiç halim yok biraz sizi görem dedimm

destiiiiii ve yarem günaydın şekerlerrrrrrrrr
ya kızlar maşalllahh 35 e girmişiniz hadi hayırlısııı ne kaa az kaldı yaa inanamıyom haa kaydirigubbakcemile2
benim cimcime resmen kaburgalarımla savaşii şimdiden anamm 3 hafta sora nolurum bilmim haa akannehir

selam kızlar ben geldimmm
bayram gününde kimsecikler yok idi maşşallah toplaşmışınız gene :)))
bende bayramdan önce doktora gittim oğluşumu gördümdü ilk defa renkli ultrasonda böbüşümün haraketlerini izledim ayyyyyyyyy içimden alasım geldi bir an bebem 2.156 gram olmuş maşşallah tosunuma...
dr teyzewmiz normal doğum yapabilirsin dedi içimi serinletti önceki dr hep sezeryan dediydi moralimi bozuyordu. çok mutluyum kızlar inşallah hepimiz hayırlısıylan bebişlerimizi vaktiylen doğururuz.

sormaa alanları darlaştı yaa garibanların bende dün eşim evdeydii koltukları falan çekti ona bende süpürdüm sildim çamaşırlarıda ona astırdım :jeyyar:bugünde dolaplarımı toparlıycam hiç halim yok biraz sizi görem dedimm
biz de anamla topladık bayramda hem kışlıkları çıkardık hem de bebişin kıyafetlerini yerleştirdik zemuszemus hala düzenlenecek yerler var baaalımm
saa da kolay gelsiiiinnn
ya kızlar maşalllahh 35 e girmişiniz hadi hayırlısııı ne kaa az kaldı yaa inanamıyom haa kaydirigubbakcemile2
benim cimcime resmen kaburgalarımla savaşii şimdiden anamm 3 hafta sora nolurum bilmim haa akannehir

nolii bilionmu 3 hafta sooraaa
nefes alamiinn -tatlicadiarzu-
yemek yiyince halsizleşiyoonn akannehir
anaaamm nefes alamıyom gıııı :tomato:

sanada günaydın ay benimde kaburgalarım ağırıyor birde bir ayağım wc de
sanada günaydın 2 hafta önce 1650 grdı cumartesi kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş senin bebiş nasıl

ayın 15 gitmiştim 1500 du kaç haftada bir gidecen dok ay sağlık kesintiside 15 ytl olmuş

gümüş ve burcu sizede günaydınnnnnnn opuyorumnanaktan

günaydın cerin gözün aydın izne ayrılmışsın bende 10 gündür evdeyim kendime geldim valla eskiden işe giderken sabah kalkasım gelmezdi şimdi işe gitme stresi yok ya sadece yarım saat geç uyanıyorum

selam kızlar ben geldimmm
bayram gününde kimsecikler yok idi maşşallah toplaşmışınız gene :)))
bende bayramdan önce doktora gittim oğluşumu gördümdü ilk defa renkli ultrasonda böbüşümün haraketlerini izledim ayyyyyyyyy içimden alasım geldi bir an bebem 2.156 gram olmuş maşşallah tosunuma...
dr teyzewmiz normal doğum yapabilirsin dedi içimi serinletti önceki dr hep sezeryan dediydi moralimi bozuyordu. çok mutluyum kızlar inşallah hepimiz hayırlısıylan bebişlerimizi vaktiylen doğururuz.

sanada günaydın ya doğumdan korkuyom ne edecem ya uf hep rüyamda görrüyom

Back
X