2009 Kasm Anneleri

kız bende sırt üstü yatıyoım yaaa :1shok: ölee yatıncaa bebem hep oynuyo benimde pek hoşuma gidiyoo yoksam bebem sıkıntısından mı oynuyomuşş mafoldumben

hee gııı sırtüstü yatınca nasıl da oynayıp duruyooo ben de pek sefiniyodumm hihoyyyt
benim kendi dr.um deel de başka dr dediydi 30a kaa yatabilirsin sonra yatma diye ama ben kendi doktoruma sormadım o zaten bişe olmaz der kesin :roflol:

sıt üstü yatmayı benim dok 30 haftada yasakladı gecen öyle sırt üstü uyumuşum eşim uyandırdı kalb atışların çok hzlı nefes alman değişti diye hemen uyandırdı aslında ona söylemiştim beni sırt üstü görürsen uyandır diye oda aklında kalmış

bende eşime dedim görürsen uyandır diye önemli bişey sonuçta
ohh maşallah kocaman olmuşş paşa bakalım bizimki ne alemde sanada normal doğum demiş inşş bi avazda doğrururuzz hiç bişeycik anlamadan doktor banada normal doum diyordu gidince ne diicek bakalım kuzen 38.haftada doğurduu bende öyle olursam 3 haftam kalıyiii anaa:uhm:

yaremcim şu an hayatımızdaki en önemli olay doğum ama güzel şeyler düşün kii rüyanda da güzl gör ben çok kolay doğuruyom rüyamdaa secret olayıı varr yaasositososito şaka bi yana dua etmekten başka bi şansımız yok inşş güzel geçicekk
bende rüyamda kolay doğum yapıyorum ama gerçeğini ancak yaşayınca görcez.
canım inşallah Rabbim yüzümüzü o günde güldürür :Saruboceq:

ohh maşallah kocaman olmuşş paşa bakalım bizimki ne alemde sanada normal doğum demiş inşş bi avazda doğrururuzz hiç bişeycik anlamadan doktor banada normal doum diyordu gidince ne diicek bakalım kuzen 38.haftada doğurduu bende öyle olursam 3 haftam kalıyiii anaa:uhm:

yaremcim şu an hayatımızdaki en önemli olay doğum ama güzel şeyler düşün kii rüyanda da güzl gör ben çok kolay doğuruyom rüyamdaa secret olayıı varr yaasositososito şaka bi yana dua etmekten başka bi şansımız yok inşş güzel geçicekk

rüyamı okudun mu

hee gııı sırtüstü yatınca nasıl da oynayıp duruyooo ben de pek sefiniyodumm hihoyyyt
benim kendi dr.um deel de başka dr dediydi 30a kaa yatabilirsin sonra yatma diye ama ben kendi doktoruma sormadım o zaten bişe olmaz der kesin :roflol:

yok kız benim ki kesin yasak dedi ama sağ sol değiştir dedi

ne güzel azucum tamamlamışsın herşeyiii güle güle kullan sen de bebişin dee
ben süt sağmak için lansinohun pompasını aldım netten
sterilizator almıcam düşünmüyorum

aldın mı gıı nerden aldın ben gaaba hepsiburadadan alacum
sana bebedorun modelini göstermiştim ben hani onun aynısı ama lansinoh dee miii senin aldığın kaydirigubbakcemile5

aldın mı gıı nerden aldın ben gaaba hepsiburadadan alacum
sana bebedorun modelini göstermiştim ben hani onun aynısı ama lansinoh dee miii senin aldığın kaydirigubbakcemile5

hee onun aynısının lansinohunu hepsiburadadan aldım gıı

canlar size doyum olmaz ben işlere daliyimm yemek falan yapıcam daha hepinizi öpüyorumm dua edin bişey demesin doktor şu el uyuşma işine korkuyom valla

kız bende sırt üstü yatıyoım yaaa :1shok: ölee yatıncaa bebem hep oynuyo benimde pek hoşuma gidiyoo yoksam bebem sıkıntısından mı oynuyomuşş mafoldumben
dr a ben dedim sırt üstü yatınca nefesinm yetmiyor diye
dr da sana bebeğin işareti o dedi
normalde de sırt üstü yatmak belli bir safhadan sonra bebek için iyi değilmiş
bende bebemin daha çok haraketlendiğini o vakitler hissederdim dr öyle deyince aynen sen gibin düşünmeye başladım çok korktum artık yastıklarla kendime cephe yaptım sırt üstü yatmamı engelliyom nabiim bebem için 1bucuk ay daha dayancamm
ayyy ben sırtüstü yatınca daha rahat nefes alıyomm ama yaa hiç rahat edemiyom diğer türlüü ooofff bebiş boğulursaaa :gitme: ay en korktuum şey zaten şu kordon dolanması falan :çok üzgünüm: allah korusuuunnnn
ama gece uyurken nasıl yattımızı bilmiyozki yaaaa akannehir
canım yan üstü yatmaya çalış az bir zamanımız kaldı yastıklarla yanlarına doldur destek yap sırt üstüne gelmemeye çalış. valla ben dr öyle deyince çok korktum.

canlar size doyum olmaz ben işlere daliyimm yemek falan yapıcam daha hepinizi öpüyorumm dua edin bişey demesin doktor şu el uyuşma işine korkuyom valla

hadi kolay gele canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. o el uyşman için bakalım ne diycek bende de başladı son zamanlarda

drum sola yat demişti genelde sola yatıyorum ama arada sağa yada sırtüstüde yatıyorum zaten gece 2 saatte bir uyanıyorum

Günaydın Fıstıklarım Ve Fıstık İçlerim a.s. a.s.

Okulumuz açılıyor hihoyyyt Saat 11 gibi çıkacağız nasipse servis işini vs halledip gelicem bu arada mevlüt için terlik almamıştım ona bakarım çarşıdan başka başka aklıma birşey gelmiyor artık çok şükür hallettik sanırım hepsini :teytey:
Yıkama ütüleme dışında onada annemler gelicek el birliğiyle 1 günde biter inşallah .P.teside halılar yıkamaya sadece salon o kadar gerisi yıkamadan gelmişti zaten..Öyle böyle derken planlı proğramlı yapıyoruz işlerimizi...

cerenimo ikeada dün oyun halısı gördüm 60tlydi ama ölee pofuduk değeldii bölee değişik bi malzemesi vardıı ama temizlemesi kolay olur gııı

hee onun aynısının lansinohunu hepsiburadadan aldım gıı

banada lansinohun ki daha kaliteli geldi hem onda iki tane biberon veriler sanırım yanı sıra ondan aklıma yattı hacım bende sipariş geçerun bugun yarınnn

yaaaaaa o deelde hani ben diiydim ya bi tanıdık var eczacı chicconun ürünlerini giriş fiyatından vericük deye dün konuştuk sipariş virdim güya ula adi karı hiçte indirim yapmamış nan hep netteki fiyatlar gıcık oldum haaaaaaaaaa şeytan dio ara iptal et heç deelse netten kredi kartıynan taksit yaparun ve evime gelir ona hem cash para verilcek hem git al falan uyus oldum naaaaaann :mymeka:

Günaydın Fıstıklarım Ve Fıstık İçlerim a.s. a.s.

Okulumuz açılıyor hihoyyyt Saat 11 gibi çıkacağız nasipse servis işini vs halledip gelicem bu arada mevlüt için terlik almamıştım ona bakarım çarşıdan başka başka aklıma birşey gelmiyor artık çok şükür hallettik sanırım hepsini :teytey:
Yıkama ütüleme dışında onada annemler gelicek el birliğiyle 1 günde biter inşallah .P.teside halılar yıkamaya sadece salon o kadar gerisi yıkamadan gelmişti zaten..Öyle böyle derken planlı proğramlı yapıyoruz işlerimizi...

günaydın nazlıcım opuyorumnanaktan ohh bugün oğluşunun okuluda başlıyoo demek hihoyyyt

cerenimo ikeada dün oyun halısı gördüm 60tlydi ama ölee pofuduk değeldii bölee değişik bi malzemesi vardıı ama temizlemesi kolay olur gııı

amannn tubiiiiiiiii bi oyun halısı içinde ikea çekilmes falla onnarın ossunnn :umursamaz:
gııııııııı zeytün olaydı bi ayar çeker o halıyı 20 ye alırdı nannn :roflol:

ebişşşşşşşşşşşş bebeemmmmmmm sesin çıksın napisannnnnnnn geçmişe mi daldın gııııı :jeyyar:

banada lansinohun ki daha kaliteli geldi hem onda iki tane biberon veriler sanırım yanı sıra ondan aklıma yattı hacım bende sipariş geçerun bugun yarınnn

yaaaaaa o deelde hani ben diiydim ya bi tanıdık var eczacı chicconun ürünlerini giriş fiyatından vericük deye dün konuştuk sipariş virdim güya ula adi karı hiçte indirim yapmamış nan hep netteki fiyatlar gıcık oldum haaaaaaaaaa şeytan dio ara iptal et heç deelse netten kredi kartıynan taksit yaparun ve evime gelir ona hem cash para verilcek hem git al falan uyus oldum naaaaaann :mymeka:

nan delüüü gider önce bakardık yaa malum yerden (artık yer ismi vermiyom angaralı karıların gözü kalıyoo kaydirigubbakcemile3)
50tl yi buldun mu gıı yoksam bi bardak su mu içtin üstüne kaydirigubbakcemile3

Back
X