2009 Kasm Anneleri

Geçer cnm yaa sadece bir 2 gün sürüyor böyle anlayacaksınız Allah nasip ederse gerçi çalışınca farklı sürekli evde onunla yaşayınca daha bi farklı can yoldaşın oluyor tamamen evde sürekli gürültü patırtı ama dediğim gibi yarına kalmaz bişicik bizde opuyorumnanaktan

Ama hersene bunu yaşıyoruz birde çok iyi anlaşıyoruz biz arkadaş gibi ondanda oluyor böyle :1hug:
Bundan sonrası sabah iyi bir hareket olur kahvaltı yetişti etti servis geldi gitti sonra sizlerle sohpet gırgır şamata bebeğe hazırlık işte vakit geçti gitti kaydirigubbakcemile3

ayy ne güzel arkadaş gibisiniz darısı bizeee hihoyyyt

Aminnn Kartanem aminn...Canım okuyorum biryandan yazdıklarınızı anlamaya çalışıyorumda daha eksikleriniz mi var?Yoksa keyfe keder şeylerdenmi bahsediyorsunuz anlayamadım bitti sanıyorum senin hazırlıklarının :kedi:

hee cerenimonun yerinden kıpırdıcak heli kaldı sankiimm hatın yayıp yatma moduna girdi kızıııımmm ne süpriziiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis falla beni bu saatten sonra alışveriş merkezlerinden başka yer paklamaz :roflol: zaten önceden de farklı deeldi dee gıı çok zor gelii baa öle tükan tükan gezmek
bi alışveriş merkezine gidip bildiğim dükkanlara girip halletmek daha çok işime geliii :jeyyar:

nan böle bölee suratınaa vuracaakk görcen nan :tomato:

canım benim sipariş verceklerim bebek bakım ürünleri falan onnarı malum yerden uyguna bulsam bile nası taşıyam gıı daha almaya niyetlendiğim bi dunya şey var taşıma olayı duşunduruyo beni bunnarı netten alamda ordan bakcam çok şey var biliin yanee

daha ne bakacüün nan bitiremedin mi alışverişii yasakkelime
ben bi dene topitoş battaniye alacüüm gaaba anam alacakmış ama o sanırım başka bişeee
bu topitoşun fermuarlısından gördümdü ondan alem diyomm
bi de mesala sarı patikli pantolon almışım üstüne uygun body yok öle liste yapıp uyumlu şeyler alem diimmm kafamçokkarıştı emme kızlar yaa biz şimdi nasıl giydircez bu bebelerii kışın patikli pantolon body ee üstünee
tulummu?

hee cerenimonun yerinden kıpırdıcak heli kaldı sankiimm hatın yayıp yatma moduna girdi kızıııımmm ne süpriziiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis falla beni bu saatten sonra alışveriş merkezlerinden başka yer paklamaz :roflol: zaten önceden de farklı deeldi dee gıı çok zor gelii baa öle tükan tükan gezmek
bi alışveriş merkezine gidip bildiğim dükkanlara girip halletmek daha çok işime geliii :jeyyar:

sağa inat gidecümm nan ama orda doğurcam deyu korkuyom bi inat uğruna :roflol::roflol::roflol:
neysem kızımmm benim ölüm bile yeter gezmeğeeeeee :jeyyar: her an bi süprüs olabülüüüüüü demi nan tuba :jeyyar: :roflol:

Aminnn Kartanem aminn...Canım okuyorum biryandan yazdıklarınızı anlamaya çalışıyorumda daha eksikleriniz mi var?Yoksa keyfe keder şeylerdenmi bahsediyorsunuz anlayamadım bitti sanıyorum senin hazırlıklarının :kedi:

bitti canım bittii belki bir iki bişey yani o da gezip görürsem :jeyyar:

nan böle bölee suratınaa vuracaakk görcen nan :tomato:

sağa inat gidecümm nan ama orda doğurcam deyu korkuyom bi inat uğruna :roflol::roflol::roflol:
neysem kızımmm benim ölüm bile yeter gezmeğeeeeee :jeyyar: her an bi süprüs olabülüüüüüü demi nan tuba :jeyyar: :roflol:

gidin nan siz de kurtulun biz dee :mymeka:
emme elini çabık tut cerenimooo özge tıpayı açmasıın sooraa :roflol:

ben bi dene topitoş battaniye alacüüm gaaba anam alacakmış ama o sanırım başka bişeee
bi de mesala sarı patikli pantolon almışım üstüne uygun body yok öle liste yapıp uyumlu şeyler alem diimmm kafamçokkarıştı emme kızlar yaa biz şimdi nasıl giydircez bu bebelerii kışın patikli pantolon body ee üstünee
tulummu?

Evde üzerine yelek ısıya bağlı ceket vsvs

Patik çorap üzerine yada 2 tane çorap üstüste
Dışarı çıkarken tulum,battaniyeye sarılacak
ilk zaten evdede sürekli uyuyuyor olacak emzirirken üzerine muhakkak örtü alınacak
Önemli olan aynı ısıda tutmak ilk başlar daha sıcak sonrası bana göre herkez Doğada kızmıştı üşür vs genelde hafif giydirdim ben nasılsam öyle ama birkaç ay geçti bunun için

tulummu?

kız bende düşünüyorum bu kızçeyi nasıl giydirem diye hastaneye ne götürecem üşürmü acaba

ilk zaten evdede sürekli uyuyuyor olacak emzirirken üzerine muhakkak örtü alınacak
Önemli olan aynı ısıda tutmak ilk başlar daha sıcak sonrası bana göre herkez Doğada kızmıştı üşür vs genelde hafif giydirdim ben nasılsam öyle ama birkaç ay geçti bunun için

hastaneye hırkada götürelim mi

günaydın tatlı anneler maşallah vukuat yok sanırım az okudum ama çokta gerilere gidemedim. salı günü 5saatlik yolu 10 saatte gelerek ulaştık istanbula ama haşatım çıktı dün işe gelemedim. bütün gün yattım. artık herşey çok zor geliyor. eüilirken karnıma ağrı giriyor sanırım bundan sonra böyle olucak. bugün eşim gidip raporumu alıcak hayırlısıyla ama 1 ay daha çalışmaya devam.

sağol nazlımm yaa tecrübe lazım opuyorumnanaktan
ama ben de çok ısıya alıştırmiimm diyorum yaa alıştığını arar dimi amaa
kız bende düşünüyorum bu kızçeyi nasıl giydirem diye hastaneye ne götürecem üşürmü acaba
ben üç takım koydum hastane çıkışının takımlarını yani zıbınlı takımlar oluyo onnardan şapkası eldiveni çorap ve patiği ile üç takım bir de hırka koydum 2 penye battaniye bi de çıkarken sarmak için polar battaniye

günaydın tatlı anneler maşallah vukuat yok sanırım az okudum ama çokta gerilere gidemedim. salı günü 5saatlik yolu 10 saatte gelerek ulaştık istanbula ama haşatım çıktı dün işe gelemedim. bütün gün yattım. artık herşey çok zor geliyor. eüilirken karnıma ağrı giriyor sanırım bundan sonra böyle olucak. bugün eşim gidip raporumu alıcak hayırlısıyla ama 1 ay daha çalışmaya devam.

günaydıınn
valla iyi cesareet yola çıktınız bayramda ben 3 gnlük tatil için uçakla gitmeyi bile alamadım göze gerçi 7. aya kaa deli danalar gibi gezdim ama artık gözüm yemiyo belim ağriii

Bebek için tabiki tatlımm orada ilk yatarken üşümesin yada bize emzirmek için kucağımıza verirken hem battaniyeye sarılıyor hem ceketlerine Hastane çıkışındada canım korumak gerekli
Kendinizede unutmayın sakın bakım ekim kasım şuanki gibi sıcaklık olmayacak tam tersi genelde hafif üşüme hissi geliyor üzerinize muhakkak kendinizede hafif ceket vs tarzı koyun

hee her an süprizz yapabülürkkk hihoyyyt
gidin nan siz de kurtulun biz dee :mymeka:
emme elini çabık tut cerenimooo özge tıpayı açmasıın sooraa :roflol:

ben zatii didim onaa doğurmaya felan kalkarsan bırakır kaçarım seni dedimm :roflol: o da kabul etti :roflol:

sağol nazlımm yaa tecrübe lazım opuyorumnanaktan
ama ben de çok ısıya alıştırmiimm diyorum yaa alıştığını arar dimi amaa

ben üç takım koydum hastane çıkışının takımlarını yani zıbınlı takımlar oluyo onnardan şapkası eldiveni çorap ve patiği ile üç takım bir de hırka koydum 2 penye battaniye bi de çıkarken sarmak için polar battaniye

günaydıınn
valla iyi cesareet yola çıktınız bayramda ben 3 gnlük tatil için uçakla gitmeyi bile alamadım göze gerçi 7. aya kaa deli danalar gibi gezdim ama artık gözüm yemiyo belim ağriii

Evet canım oldu misafirliğe gidiyoruz çok ısıya alıştımı hadi bakalım evleri serin giydirsende anında hasta oluyorlar oldukça narin yapıları..Ama ilk başlar anne karnındaki duruşuna alışkın tabiki ısısınada o yüzden birazcık sıcak tutuyoruz ne zaman dönecek ozaman hafif hafif bizim yapımıza döndürmekte fayda var ..Zaten sizler otomatik bunları ayaralayacaksınız tamamen içgüdüsel:)

Kedi79 hoşgeldin cnm a.s.

Bebek için tabiki tatlımm orada ilk yatarken üşümesin yada bize emzirmek için kucağımıza verirken hem battaniyeye sarılıyor hem ceketlerine Hastane çıkışındada canım korumak gerekli
Kendinizede unutmayın sakın bakım ekim kasım şuanki gibi sıcaklık olmayacak tam tersi genelde hafif üşüme hissi geliyor üzerinize muhakkak kendinizede hafif ceket vs tarzı koyun

hastane çıkışını bırakayım sonra yün hırka ve bataniye yeter demi kendimizede alırızda

hee her an süprizz yapabülürkkk hihoyyyt

ben zatii didim onaa doğurmaya felan kalkarsan bırakır kaçarım seni dedimm :roflol: o da kabul etti :roflol:

hee gıı insafsız bağa diiyki bırakır kaçarun bende taam didim ama ablamı alacum yanıma anam gene varsa insanın bacısında var görüyon muuu :roflol:

hastane çıkışını bırakayım sonra yün hırka ve bataniye yeter demi kendimizede alırızda

Önce hastane çıkışını giydiriyorlar ilk giysisi battaniyeye sarıp yanımıza getiriyorlar o arada uyanık oluyor sonrasında hemen emzirme vs derken sarılıp sarmalıyoruz akşam özellikle çok ihtiyaç oluyor hepsini al canım yanına ..

Ben kaçtım kızlar gidip yeni dönemimize başlayalımm oğluşumla :lepi: a.s.

Back
X