2009 Kasm Anneleri

slm kızlar ay çok yorgunum kurutmalık yapdım
slm canım hoşgeldin yormasaydın kendini
cikinca ferideyi gorecek.:roflol:

aman dikkat et karnina.:1hug:
yok dikkat ediyorum arada gidip babasınınkinide açıyor ama onu beğenmiyor geri kapatıyor:roflol::roflol:
he valla her isimden var bi fırlama:)))
naz süper bi isim bence de:))))
feriti eski türk filmlerinden duymuş olmasın kızzzzz hani tarık akanın ikinci adı ferittir yaaaa

he paranoyak olduk valla dinleme kendini ayol o kaaa inş vaktinde doğurcaz dr a sorsan normal dicek:)))
walla öle bel ağrısından ölüyorum adam katlanacaksın yapacak birşey yok diyor ama bu aralar kendimi rahat hissediyorum hergün dışarı çıkasım var:roflol:
hoşgeldin cnm dinlen bari az uzannnn

he bahanem var anacımmm benim :roflol: :roflol:
aman bahanem oldu hamilelik de ben de bıraktım kocişe de bıraktıdım oh dumansız hava sahası olduk valaaaaaa perdelerim tertemiz kalcakkkk

walla bizim evde hiç içilmemiştir daha bi abim içer ailede o da dışarı çıkar gelince öyle içer o yönden çok rahatımzemuszemus

ayy ne güzel gez kızzz sonra uzun bi süre çıkamıcaz evden dışarı bi de soğuklar başlıcakkk

he sigaradan emmee kolaymı kızz bırakması kaç yıldır içiyodum püfür püfür:)))
hemde günde en az yarım paket bazen bir... aniden bırakınca iştah da açıldı valaaaa

ama yiyorum da canm ne yalan söyliyiiimmmm cokacimcoook ahanda gene canm ,stedi bişeylerrrr

kız ben çok özledim sigarayıııııııı.doğumdan sonra başlarım gibime geliyor.gerçi emzirme döneminden sonra daha doğrusu

selam kızzlar napıyosunuz...
slm canım hoşgeldin
he ya bitti çorbaaaaaaam.pratik bişi yaptım zati.
ay sorma deli oluyom doktor ne desem normal diyo.
ayyyyyy nasıl heyecanlıyım biliyonmu nasıl bakcam nasıl doğurcam falan diye

sorma yaaaaa.
benimde oğluş biraz sertleşti baya bi acıyo canım o vurdukça.gerçi benim çok hoşuma gidiyoooooooooo.
ay inşallah doldururuz 40 haftamızı.gerçi ben 38 e kadar dursa yeter bana diyom

ohh afiyet olsun ben bugün yemek yapmıyorum pratik yiyeceklerim var onları yiyeceğz
ilk gebeliğinde erken doğum yapanların diğer gebeliklerinde de erken olma şansı yüksekmiş dr.bu gittiğimde söylemişti allahtan ben zamanında doğum yapmıştım

selam kızzlar napıyosunuz...[/Q
sanada slm ne olsun

sorma yaaaaa.
benimde oğluş biraz sertleşti baya bi acıyo canım o vurdukça.gerçi benim çok hoşuma gidiyoooooooooo.

kız ne çorbası yaptın bende yemek düşünüyom ne yapayım diyesengözlerimebaksanab

47659934071893399297453.jpg

bak canım kız babaları kızlara bölee akıl veriyoo kaydirigubbakcemile3

:roflol:ben de kocişe gösterimde biraz taktik öğrensin adam.

slm canım hoşgeldin

ohh afiyet olsun ben bugün yemek yapmıyorum pratik yiyeceklerim var onları yiyeceğz
ilk gebeliğinde erken doğum yapanların diğer gebeliklerinde de erken olma şansı yüksekmiş dr.bu gittiğimde söylemişti allahtan ben zamanında doğum yapmıştım

aaa iyiymiş. ya inşallah zamanında gelir bebişler

sorma yaaaaa.

fıstığım, afiyet olsun çorbanız da tamam hamarat karuuu:)) ben daha kaldıramadım popomu burdannn

heee bende de heyecan başladı ufaktan gerçi daha var benm emme olsun. dr a göre her şey normal aceleci olmaya gerek yok sancı başlayınca en az 6 saatimiz var çünkü ilk doğum olcak, evde geçirmek lazım orda daha heyecan olur moral de bozulur vala diğerlerini görüp de. korkma hiç evde geçir sancıların bi kısmını, ılık duş al rahatla uzan sonra git ben ööle yapıcam telaşeye gerek yok. bakarsın her kadının içinde annelik dürtüsü var canım Allah vermiş bunu doğuştan bize merak etme ama burda da çok şey paylaşıcaz
he benimki de sertleşti yaaa sormaaa:)) ama ben de seviyom bu hareketlerini.... kız ööle deme 1 gün 1 gün ne kaa fazla kalırsa o kaa iyiymişş boşver çıkınca bakımı daha zor ayol böyle karnımızda ama dün akşam kocişe de dedim sıkıldım ARTIK karnımda gezdirmekten:))) bi an önce zamanı gelse de doğsa ben de hafiflesem.. eski özgürlüğümü özledim ayol hoplayıp zıplıyodum müzik duyunca kıvırıyodum şimdi korkuyorum oynamaya fazla zaten halim de kalmadııı

neler duyacağız daha yaa geçenlerde de bebek doğmuş ikizide bebeğin karnındaymış yaaaakannehir
selam kızzlar napıyosunuz...[/Q
sanada slm ne olsun

kız ne çorbası yaptın bende yemek düşünüyom ne yapayım diyesengözlerimebaksanab

şişşşşşşşt wanna var bak isim vermeyin:olmaz::roflol:

tuaf bir haber biri doğacak diğeri sonradan nasıl doğacak

ikisini beraber doğurur bence olurmu hiç öyle ayrı ayrı.
fıstığım, afiyet olsun çorbanız da tamam hamarat karuuu:)) ben daha kaldıramadım popomu burdannn

heee bende de heyecan başladı ufaktan gerçi daha var benm emme olsun. dr a göre her şey normal aceleci olmaya gerek yok sancı başlayınca en az 6 saatimiz var çünkü ilk doğum olcak, evde geçirmek lazım orda daha heyecan olur moral de bozulur vala diğerlerini görüp de. korkma hiç evde geçir sancıların bi kısmını, ılık duş al rahatla uzan sonra git ben ööle yapıcam telaşeye gerek yok. bakarsın her kadının içinde annelik dürtüsü var canım Allah vermiş bunu doğuştan bize merak etme ama burda da çok şey paylaşıcaz
he benimki de sertleşti yaaa sormaaa:)) ama ben de seviyom bu hareketlerini.... kız ööle deme 1 gün 1 gün ne kaa fazla kalırsa o kaa iyiymişş boşver çıkınca bakımı daha zor ayol böyle karnımızda ama dün akşam kocişe de dedim sıkıldım ARTIK karnımda gezdirmekten:))) bi an önce zamanı gelse de doğsa ben de hafiflesem.. eski özgürlüğümü özledim ayol hoplayıp zıplıyodum müzik duyunca kıvırıyodum şimdi korkuyorum oynamaya fazla zaten halim de kalmadııı

sağol bacım.
ya bende bazen yoruldum diyom hamilelikten ama bekliyoz işte canı ne zaman isterse kuzumun o zaman gelsin.ben erken doğumdan korkuyom ya ondan 38 haftaya kadar kalsın diyom.

kız herkes sancıyı evde çek öyle hastaneye git diyo.hem duş temizlik falan iyi olur yaaaa

slm canım hoşgeldin yormasaydın kendini

yok dikkat ediyorum arada gidip babasınınkinide açıyor ama onu beğenmiyor geri kapatıyor:roflol::roflol:

walla öle bel ağrısından ölüyorum adam katlanacaksın yapacak birşey yok diyor ama bu aralar kendimi rahat hissediyorum hergün dışarı çıkasım var:roflol:

walla bizim evde hiç içilmemiştir daha bi abim içer ailede o da dışarı çıkar gelince öyle içer o yönden çok rahatımzemuszemus
:roflol: :roflol: iyiymiş yaaa babasına da bakıyo heee
bel ağrısı fena yaaa amaan daha neler görcez du bakalımmm çık bACIM gez boşver
kız ben çok özledim sigarayıııııııı.doğumdan sonra başlarım gibime geliyor.gerçi emzirme döneminden sonra daha doğrusu
başlama hiç hazır bırakmışken yazık kızzz bbeğin de görcek onu elinde çantanda ona da normal gelcek sonra o da ilerde içer bak... model alır seni.. sakın bi taneden bişey olmaz deme bacım bi taneyle başlanıyo zatiii bebeğini düşün sürekli o zaman içmiyo insan benm de cnam çekiyo arada ama ben bu bebeği emebildiği kaa emzircem sonra da bi tane daha istiyom Allah nasip ederse inş, 2 yıl arası olcak anca işte o da arada kaynar büyür diyorum:))) sen de ööle yap ikisi bi arada büyür daha kolay aradan zaman geçince zor geliymiş öyle diyolar benm yaş da accık ilerde ya ondan uzatmıcam arasını o bahaneyle de hiç başlamamış olcam sig.ya tekrar
slm canım hoşgeldin

aaa bak ben bunu da yeni öğrendimmmm

abovvvvvvvvv :1shok: korktum kızzzzz bu ne yaaa

ikisini beraber doğurur bence olurmu hiç öyle ayrı ayrı.

sağol bacım.
ya bende bazen yoruldum diyom hamilelikten ama bekliyoz işte canı ne zaman isterse kuzumun o zaman gelsin.ben erken doğumdan korkuyom ya ondan 38 haftaya kadar kalsın diyom.

kız herkes sancıyı evde çek öyle hastaneye git diyo.hem duş temizlik falan iyi olur yaaaa
he bence de ikinciyi de alırlar birinci doğarken 2,5 hafta çok da önemli deil ikiz gibi bişey onlar ayoll
ben de korkuyom erken doğumdan nasip bacım ne yaşıcaz bakalım
he bana da ööle diyolar temizlenirim hem uzanırım orda dinlenemicez ki hem de ciyaklayanlar da olcak korkarım ben vala öyle evde daha rahat bence
hoşbulduk

ben artık evdeyim... dün sosyete pazarına gitim.. saat3 ten akşam 8 e kadar çarşıda dolandım durdum... çok çabuk yoruluyom artık yaw... bugünde evi süpürdüm ve silicem ama şimdilik mecalim yok... bir sürü iş var ama bekliyo daha:bbo:
kız daha ne olsun 5 saat gezmişin bi de çabuk yoruluyom diyosun normal canım bu bana hemşire 1 saat gez sonra dinlen dediydi pazarlara da dikakt kızlar millet bi acayip insanın karnına çarpıyolar valla şuursuz herkessss

Back
X