Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuaf bir haber biri doğacak diğeri sonradan nasıl doğacak
ohhhhhh ne güzel valla tadını çıkar evde olmanınhoşbulduk
ben artık evdeyim... dün sosyete pazarına gitim.. saat3 ten akşam 8 e kadar çarşıda dolandım durdum... çok çabuk yoruluyom artık yaw... bugünde evi süpürdüm ve silicem ama şimdilik mecalim yok... bir sürü iş var ama bekliyo daha:bbo:
ikisini beraber doğurur bence olurmu hiç öyle ayrı ayrı.
sağol bacım.
ya bende bazen yoruldum diyom hamilelikten ama bekliyoz işte canı ne zaman isterse kuzumun o zaman gelsin.ben erken doğumdan korkuyom ya ondan 38 haftaya kadar kalsın diyom.
kız herkes sancıyı evde çek öyle hastaneye git diyo.hem duş temizlik falan iyi olur yaaaa
kız daha ne olsun 5 saat gezmişin bi de çabuk yoruluyom diyosun normal canım bu bana hemşire 1 saat gez sonra dinlen dediydi pazarlara da dikakt kızlar millet bi acayip insanın karnına çarpıyolar valla şuursuz herkessss
kızlar ben çıkayım yemek yapacam size hayırlı günler
evet canım yaaa... elim karnımda gezdim vallaa.. herkes rasgele çarpıyo hiç dönüp arkalarına ile bakmıyolar.lmaz:
güle güle kolay gelsin
ohhhhhh ne güzel valla tadını çıkar evde olmanın
ewet canım bencede evde bekle sancın olnca dakika tut sıklaşınca gidersin ben öyle yapmıştım su rahatlatır diye duşa falan girmiştim
ama 2.doğum daha kısa sürüyormuş sanırım bu sefer biraz daha dikkatli gitmem lazım benim bazıları arabada bile doğuruyorlarmış:roflol:
:roflol: :roflol: iyiymiş yaaa babasına da bakıyo heee
bel ağrısı fena yaaa amaan daha neler görcez du bakalımmm çık bACIM gez boşver
başlama hiç hazır bırakmışken yazık kızzz bbeğin de görcek onu elinde çantanda ona da normal gelcek sonra o da ilerde içer bak... model alır seni.. sakın bi taneden bişey olmaz deme bacım bi taneyle başlanıyo zatiii bebeğini düşün sürekli o zaman içmiyo insan benm de cnam çekiyo arada ama ben bu bebeği emebildiği kaa emzircem sonra da bi tane daha istiyom Allah nasip ederse inş, 2 yıl arası olcak anca işte o da arada kaynar büyür diyorum:))) sen de ööle yap ikisi bi arada büyür daha kolay aradan zaman geçince zor geliymiş öyle diyolar benm yaş da accık ilerde ya ondan uzatmıcam arasını o bahaneyle de hiç başlamamış olcam sig.ya tekrar
aaa bak ben bunu da yeni öğrendimmmm
abovvvvvvvvv :1shok: korktum kızzzzz bu ne yaaa
ohhhhhh ne güzel valla tadını çıkar evde olmanın
ewet canım bencede evde bekle sancın olnca dakika tut sıklaşınca gidersin ben öyle yapmıştım su rahatlatır diye duşa falan girmiştim
ama 2.doğum daha kısa sürüyormuş sanırım bu sefer biraz daha dikkatli gitmem lazım benim bazıları arabada bile doğuruyorlarmış:roflol:
hee yaw çıkarıcam tadını valla... doğumdan sonra zor olacak çünkü:CüvCüv:
kııızz aman diyimm erken git itek.. vukuat çıkarma arabada...
kızlar bu arada bişe sorcam size.. bizim ev hqastaneye uzak biyerde ve arabamız yok... sancım tutunca ben nasıl gitcem... ambulans mı çağırıcaz yoksa taksimi.. CADIARZU
zeren benm ablam ilk 4 ay regli olmaya devam etmiş ama reglisi azalmış o da 37 yaşında olduğundan erken menopoz mı die dr a gitmiş dr da ne menopozu bak 4 aylık hamilesin demiş bebeği de el sallıymış ultrasondannn daha önce de vardı 2 çocuğu kocaman hem de 3. yü de doğurdu nasibi varmış bebeğin bu dünyada demek diyoruz
bu insanlr ne kaa saygısız oldu böyle yaaaklava:
korkuyorum çıkmaya pazara ama mecbur gidiyoruz işte ne yicez bi hafta boyunca dimi
yok bacım ben 7-8 sene çocuk düşünmüyom kazayla olmazsa.bu bebişi okula gönderince düşüncez biz.kocişte aynı düşünüyo benle 10 sene yapmayız diyo.ya ben 22 yaşındayım kociş 25 o yüzden biz rahat davranıyoz.ben iki bebişe birden bakamam ya kendimi birinci bebeğe zor hazırladım ikinci benim için çok zor olur.depresyona falan girerim sonra çocuklarda etkilenir.ben istemiyom aıkçası.
sigarayıda şimdi acayip istiyo canım ama sıkıyom kendimi az kaldı diye diye.
kız ambulans gelene kadar evde doğurursun bence güvenme ambulansa atla taksiye git.
Kızlar sinirden ölmek üzereyim
Çarşamba günü internetten sipariş ettiğim park yatak dün geleceginin %100 söylenmesine ragmen halen gelmediği gibi, 5 dakika önce mailime bir baktım ki birde "ürün adresinize teslim edildi" diye bir mail yollamışlar dün bana!!!
kızz siz ne kadar küçükmüşsünüz öyle.. kocan bile benden küçük heeeekafamçokkarıştı yaşlanmışız da haberimiz yok vallaa.. benim kociş 34 yaşında ikinci olacaksa çok ara veremeyiz maleseff..
hımm .. o zaman binerim bi taksiye anacım...
Kızlar sinirden ölmek üzereyim
Çarşamba günü internetten sipariş ettiğim park yatak dün geleceginin %100 söylenmesine ragmen halen gelmediği gibi, 5 dakika önce mailime bir baktım ki birde "ürün adresinize teslim edildi" diye bir mail yollamışlar dün bana!!!
ben geldim doktordanhihoyyyt
önce kizimdan haberleri vereyim cok iyi masallahi var
2200 gr olmus..:teytey:gelisimi normal haftasiyla uyumlu ama suyu biraz az yine,,
doktorum bebek icin yeterli bir miktar ama daha fazla olabilirdi dedi...
kafasi assada dönmüs bile benim zilli, dogum kanalina yakin duruyodu...yüzünü yine göstermedi plasenta yine yüzünün önündeydi..hatta cinsiyetini bile göstermedi-tatlicadiarzu-benim doktorum buzamana kadar cinsiyetini hic göremedikaydirigubbakcemile3 edepli mi desem nazli mi desem ama kadina birtürlü göstermiyo..allahtan daha önce baska doktorlar görmüstü cinsiyetinide biliyoruzzemuszemus
bana gelince nst ye soktu sancim yok cok sükür, cati muayenesi yapti minicik bir acilma varmis önemli oldugunu düsünmüyorum ama plasenta da bebegin önünde durdugu icin kanama yapabilir dedi..öyle bir durumda hemen hastaneye gitmemi söyledi..erken dogum riski olabilirde olmayabilirde dedi...
son 4 haftada 3 kilo almis ciktim:1shok:doktor azcik uyari yapti kilom konusunda, aslinda sabah evde 81.3 tü yemek yedim gitmeden birsürü su ictim idrar testi yapilcak diye o beni 1 kilo daha fazla cikartti..neyse artik tatliya veda dedi ..zaten cok tatli sevmyiorum ama bu ara meyveyi biraz abartmistim galiba o kilo aldirdi bana...:icecream:bugünden itibarende hergün düzenli yürüyüse basliyorum
dogum seklini yine konusmadik insallah normal dogar:Saruboceq:
iste benden haberler böleee
2200 gr olmus..:teytey:gelisimi normal haftasiyla uyumlu ama suyu biraz az yine,,
kafasi assada dönmüs bile benim zilli, dogum kanalina yakin duruyodu...yüzünü yine göstermedi plasenta yine yüzünün önündeydi..hatta cinsiyetini bile göstermedi-tatlicadiarzu-benim doktorum buzamana kadar cinsiyetini hic göremedikaydirigubbakcemile3 edepli mi desem nazli mi desem ama kadina birtürlü göstermiyo..allahtan daha önce baska doktorlar görmüstü cinsiyetinide biliyoruzzemuszemus
bana gelince nst ye soktu sancim yok cok sükür, cati muayenesi yapti minicik bir acilma varmis önemli oldugunu düsünmüyorum ama plasenta da bebegin önünde durdugu icin kanama yapabilir dedi..öyle bir durumda hemen hastaneye gitmemi söyledi..erken dogum riski olabilirde olmayabilirde dedi...
son 4 haftada 3 kilo almis ciktim:1shok:doktor azcik uyari yapti kilom konusunda, aslinda sabah evde 81.3 tü yemek yedim gitmeden birsürü su ictim idrar testi yapilcak diye o beni 1 kilo daha fazla cikartti..neyse artik tatliya veda dedi ..zaten cok tatli sevmyiorum ama bu ara meyveyi biraz abartmistim galiba o kilo aldirdi bana...:icecream:bugünden itibarende hergün düzenli yürüyüse basliyorum
maşallah kuzuna kocaman olmuş.inşallah herşey yolunda giderde erken gelmez minik zilli
Gözünaydın canım........![]()
bencede atla taksiye git valla ambulansın sağı solu belli olmazhee yaw çıkarıcam tadını valla... doğumdan sonra zor olacak çünkü:CüvCüv:
kııızz aman diyimm erken git itek.. vukuat çıkarma arabada...
kızlar bu arada bişe sorcam size.. bizim ev hqastaneye uzak biyerde ve arabamız yok... sancım tutunca ben nasıl gitcem... ambulans mı çağırıcaz yoksa taksimi.. CADIARZU
:roflol::roflol:ayyy böyle söyleyenleri duyunca çok gülüyorum çünkü aynı şeyleri bende söylemiştim ama kısmet değilmiş neyse bende bunları birlikte büyütür keyfime sonra bakarımzemuszemusyok bacım ben 7-8 sene çocuk düşünmüyom kazayla olmazsa.bu bebişi okula gönderince düşüncez biz.kocişte aynı düşünüyo benle 10 sene yapmayız diyo.ya ben 22 yaşındayım kociş 25 o yüzden biz rahat davranıyoz.ben iki bebişe birden bakamam ya kendimi birinci bebeğe zor hazırladım ikinci benim için çok zor olur.depresyona falan girerim sonra çocuklarda etkilenir.ben istemiyom aıkçası.
sigarayıda şimdi acayip istiyo canım ama sıkıyom kendimi az kaldı diye diye.
he kız ikinci erken geliyosa çok güzel ama biraz riskli.yani hazırlıksız yakanmamak lazım.
bizim ilk olunca biraz rahat olabiliriz.ya benim en korktuğum şey dışardayken suyumun gelmesi.
:1shok:yuhhh be bu kaaa olurKızlar sinirden ölmek üzereyim