2009 Kasm Anneleri

eve kadin cagirip oncesinde evi temizlemek bize mahsus herhalde, bende oyleyimde. delimiyiz ne.delikafadulden

masallah, gozun aydin.:nazar:

sizede masallah canim.:nazar:

heee bi bizde var ama çok ayıp geldi yav iki haftadır temizleyemediydim koci şde üşendi süpürmeye napiim ayıp yav bu kaa pis eve de çağrılmaz kii:))

ayy bebek sağ kasıklarımı tepikliyorrrr

hayrolsun canım
bebişi rüyanda bile olsa kucağına almak çok güzel dimi
hem bu aralar biraz fazla rüyalar görürmüşüz o yüzden rüyalara fazla takılmamak gerekliymiş kötü bişeler görseniz bile
ama senin rüya için geçerli değil tabii mevzeyciğim gayet güzel bi rüya inşallah gerçektede öyle kolay bi doğum yaparsın (yer olarak değil tabiiikaydirigubbakcemile3)

Bencede canım ya helada doğurmak fikri çok kötü hatta bir akrabam doğurdu gerçek diyorum ama kadında başka rahatsızlıklar vardı evlerden uzak 1 kaç gün sona vefat etti kendi kendine doğurmuştu allahım kimsenin başına vermesin canım benim doğum belli sezeryan olucam 16 kasımda allah nasip ederse erken gelicem demesse dok tedavi ile olduğu için riske atmam diyor[/QUOTE]

ay ewet ya Allah korusun sağ slaim bi doğursaydık
kız benm muhtemel doğum tarihim 17 kasım:))

art arda doğurucaz desene allah kısmet ederse ama senin aşağı yada yukarı vurabilir normal doğumsa gelme zamanlarını kendileri tayin ediyo veletler

Ah bir cevşen alamadım ya ne zamandır alıcam geçende eşimle öğle yemeğine çıktık okuldan yolda giderken bütün kadınlar bana baktı anlamadım eşime bana bak açıkta bir yerimmi var tuhaflıkmı var diye oda yoo dedi oda dikkat etti hayatım niye bakıolar bende anlamadım dedi şaşırdım burası diyarbakır herkesin 8 10 tane var çoçuğu anlamadımki benimki niye dikkat çekti eşim felak nas okuya okuya okula geldik

Ah bir cevşen alamadım ya ne zamandır alıcam geçende eşimle öğle yemeğine çıktık okuldan yolda giderken bütün kadınlar bana baktı anlamadım eşime bana bak açıkta bir yerimmi var tuhaflıkmı var diye oda yoo dedi oda dikkat etti hayatım niye bakıolar bende anlamadım dedi şaşırdım burası diyarbakır herkesin 8 10 tane var çoçuğu anlamadımki benimki niye dikkat çekti eşim felak nas okuya okuya okula geldik
ay nazar değer kızzz ben hem cevşen takıyorum hem nazar boncuğu:)))
nedense çok bakıyolar ben de anlamıyom nie o kaa bakıyolar sanki tek hamiş bizizzz
Neyse hatın karılar biz kaçar yorulduk sandalyede hepinizi öptük
hadi cnm iyi dinlenmelerrr

kızlar çok hastayım
neolur bol bol dua edin
şu yazıyı bile zorla yazıyorum
5 gündür neler çekiiorum bi bilseniz
ama yinede şükür diorum mafoldumben

eve kadin cagirip oncesinde evi temizlemek bize mahsus herhalde, bende oyleyimde. delimiyiz ne.delikafadulden
aynen bende öleyim vallahi ee napam benim anamda öleydii
kociş dalga geçiyoo zati bu kadar işi sen yaptın kadın ne yapcak gelince deyoo
olsun camları koltukları silmedim onları silsin yeter diyom bende
Bencede canım ya helada doğurmak fikri çok kötü hatta bir akrabam doğurdu gerçek diyorum ama kadında başka rahatsızlıklar vardı evlerden uzak 1 kaç gün sona vefat etti kendi kendine doğurmuştu allahım kimsenin başına vermesin canım benim doğum belli sezeryan olucam 16 kasımda allah nasip ederse erken gelicem demesse dok tedavi ile olduğu için riske atmam diyor
hımm hayırlısı olsun canım akrep olacak kesin yaneeee

ayy aynen banda çok bakiiler bazen acaba bişeymi var deyüü bakıyom üstümee
bende birileri çok bakınca felan hemen başlarım felak nas surelerini okumaya
benim bide evde suyum var felak nas yasin felan okunmuş çok bakılan felan bi yerden gelince içerim yoksa bişler oluyoo bana ya kocişle kavga ederim yada hasta olur yatarım

dinlenerek yazıyorum
bağırsaklarım yara olmuş
kan işiyorum kilo vermeye başladım
antibiotiğe başladılar pazartsine kadar kanamam durmazsa
kolonoskopi yapıcaklar sanırım bğırsak delinmesi yaşayabilirmişim
her an beklemedeyiz günde 20 kez wcye gidiorum enaz 5 kez kıyafet değşitriorum
buz gibi terler atıorum burda iyileşemezsem ailem ankaraya götürcek doğum çantamı falan hazırldaık
5 günde nasıl bu hale geldim anlamadım bebek iyi durumda 1630 gr olmuş eşim ailem perişan oldu

kızlar çok hastayım
neolur bol bol dua edin
şu yazıyı bile zorla yazıyorum
5 gündür neler çekiiorum bi bilseniz
ama yinede şükür diorum mafoldumben

ayy canım sen çıktın mı hastaneden
niye daha iyileşemedin sen yaa inşallaj bi an önce atlatırsın canım

dinlenerek yazıyorum
bağırsaklarım yara olmuş
buz gibi terler atıorum burda iyileşemezsem ailem ankaraya götürcek doğum çantamı falan hazırldaık
5 günde nasıl bu hale geldim anlamadım bebek iyi durumda 1630 gr olmuş eşim ailem perişan oldu

hakkınızda hayırlısı olsun canımm
bebişin iyi ya en önemlisi o sende en kısa zamanda düzelirsin inşallah

dinlenerek yazıyorum
bağırsaklarım yara olmuş

canmmm:((( :1hug:
nsıl olmuş yara yaaa.... :1shok:
dr n ne diyo pekiii
kolonoskopi yapılıyormuymuş hamileykennn
en kötüsünü düşünme sakın geçecek, hep böyle de... bol dua et cnm... :çok üzgünüm:
kyamam sana kimbilir ne kadar korktun

kızlar ben biraz gidem evi süpürdüm şimdide silecem ve tozlar kaldı
bilg açık arada gelip bakarım

bilmiorumki canım anlamadım
wcye devamlı gdiorum ve öyle güçlü bi ıkınma gelioki
ama çıkan şey kanlı akıntı gbi bişey
artık klozete oturmaktan bacakalrım çürüdü resmen
ayakta gezemiorum karnıma ağrı girio
en başta bana yanlış antbiotik tedavisi uygulamışlar

bende pazartesi iyileşicem die bekliorum

Back
X