2009 Kasm Anneleri

ASYA Dünyanın en büyük kıtası
AYÇA Yay biçimindeki ay
BANU Prenses.HAnımefendi
BEGÜM Hindistan'da prenslerin annelerine verilen ad
ECMEL Çok güzel
ELıF Arap alfabesinin ilk harfi
GÖKÇE Gök mavisi,güzel
ıDıL ıçten ve saf aşk.
NEVRA Beyaz çiçek
SıMıN Gümüşten,gümüşe benzeyen
ZÜMRA Zeki bilgili kadın.

tubiş sana yazdım bu isimleri cnmmm

annembirmelek bende de olduydu bi ara yorulduysan bu aralar ondandır ben yorulunca hemen kasıklarım ağrıyo bebek az aşağıda ise de ağrı yapıyo normal yani ama başka şeyler varmı dr bana belde başlayıp kasıklara vuran ağrı olursa acil beni ara dediydi belindenmi başladı ağrın canım?

tubiş sana yazdım bu isimleri cnmmm

annembirmelek bende de olduydu bi ara yorulduysan bu aralar ondandır ben yorulunca hemen kasıklarım ağrıyo bebek az aşağıda ise de ağrı yapıyo normal yani ama başka şeyler varmı dr bana belde başlayıp kasıklara vuran ağrı olursa acil beni ara dediydi belindenmi başladı ağrın canım?

valla suanda kasığımda ağrı var azalıp çoğalıyo.doktoru arayıp sorsam mı acaba diyorum...
eşimde işe gitti.apartmandada düğün var off napsam bilemedım gecer mı dersiniz arasam mı doktoru

valla suanda kasığımda ağrı var azalıp çoğalıyo.doktoru arayıp sorsam mı acaba diyorum...
eşimde işe gitti.apartmandada düğün var off napsam bilemedım gecer mı dersiniz arasam mı doktoru

cnm ben de 3-4 saat yattıydım da geçmediydi zor geçtiydi, sağa yattım olmadı sola yattım olmadı sürekli bir sızı var dimi benim öyleydi
ama içine sinmiyosa arar bi dr.unu....
ben aramamıştım internete baktım normal diyodu ama sen bilirsin yine de
he bu tür ağrılarda sıcak süt iç, ayaklarını da dikmeye çalış

slm kızlarr a.s.a.s.
biz bugün dr.daydık oğluşumuzu gördük :teytey::teytey:
oyy minik kuşum 2200gr.olmuş :nazar: 43 cm olmuş boyuda :nazar::nazar: dr.gene tamı tamına haftasında gittiğini söyledi aşırı istikrarlı bi bebiş olcak bu diyor :roflol:Fetal monitörede girdim sancım falan yok oğluşum aşırı hareketli çıktı sadece :nazar: artık 2 hft.da bir gidicez 10 ekim bi dahaki kontrolümüz..
Bu aksam eski iş arkadaslarımdan birinin nişanı var kuaförden geldim az önce fön çektirdim saçıma :utangac:
11 ekimde kankimin düğünü var ve bende nikah şahidiyim hatta bizdee oğlumda şahit olcak çünküü :sm_cool::sm_cool: onun için elbise diktiriyorum kayınpeder terzi benim o dikcek kumaş felan aldım onlarıda hallettim.
benden bu kaa iştee :sm_confused:

slm kızlarr a.s.a.s.
oyy minik kuşum 2200gr.olmuş :nazar: 43 cm olmuş boyuda :nazar::nazar: dr.gene tamı tamına haftasında gittiğini söyledi aşırı istikrarlı bi bebiş olcak bu diyor :roflol:Fetal monitörede girdim sancım falan yok oğluşum aşırı hareketli çıktı sadece :nazar: artık 2 hft.da bir gidicez 10 ekim bi dahaki kontrolümüz..
Bu aksam eski iş arkadaslarımdan birinin nişanı var kuaförden geldim az önce fön çektirdim saçıma :utangac:
11 ekimde kankimin düğünü var ve bende nikah şahidiyim hatta bizdee oğlumda şahit olcak çünküü :sm_cool::sm_cool: onun için elbise diktiriyorum kayınpeder terzi benim o dikcek kumaş felan aldım onlarıda hallettim.
masallah oglusuna bacim:nazar:allah nazardan korusun...
boyunu nasil ölcüyo doktor yaa benimki dün artik cok büyüdü boynunu ölcmek mümkün degil dedi:bbo:

masallah oglusuna bacim:nazar:allah nazardan korusun...
boyunu nasil ölcüyo doktor yaa benimki dün artik cok büyüdü boynunu ölcmek mümkün degil dedi:bbo:

sağol elifimmm opuyorumnanaktan
sende dün gidecektin ayy heç geçmişe bakamıyom cnm kusura bakmayın :kedi::kedi:
bi sorun yok demi tatlış kızında iyii :Saruboceq::Saruboceq:
valla ölçüyo cnm FL kemiğini ölçüp endeks hesabı yapıyoo kaydirigubbakcemile5

sağol elifimmm opuyorumnanaktan
sende dün gidecektin ayy heç geçmişe bakamıyom cnm kusura bakmayın :kedi::kedi:
bi sorun yok demi tatlış kızında iyii :Saruboceq::Saruboceq:
valla ölçüyo cnm FL kemiğini ölçüp endeks hesabı yapıyoo kaydirigubbakcemile5

hmm anladim simdi benim doktorda kemik ölcümü yapti demek boyunu da öyle cikartiyolar..ama söylemedi adi kari:mymeka:
ben dün gittim herseyi iyi 32.haftada 2200gr sisko kizim...kilo alimi biraz fazlakaydirigubbakcemile3
bide plasenta yüzünün önünde rahim agzinda duruyo dogum pozisyonunu alali 4 hafta olmus hic dönmüyo artik..erken gelebilir yani..ayin 9unda yine cagirdi iste bakalim ne dicek

hmm anladim simdi benim doktorda kemik ölcümü yapti demek boyunu da öyle cikartiyolar..ama söylemedi adi kari:mymeka:
ben dün gittim herseyi iyi 32.haftada 2200gr sisko kizim...kilo alimi biraz fazlakaydirigubbakcemile3
bide plasenta yüzünün önünde rahim agzinda duruyo dogum pozisyonunu alali 4 hafta olmus hic dönmüyo artik..erken gelebilir yani..ayin 9unda yine cagirdi iste bakalim ne dicek

anaam ne aceleci çıktı bu kasımın bebeleri beee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bişe çıkmaz tatlım benimkide kanala yakın yerleşmiş başı :kedi:
benim kuzum aşırı istikrarlımış kaydirigubbakcemile3 ayy zaten bi surat ifadesi var böle mıh gibin bi havalıkii sormaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anaam ne aceleci çıktı bu kasımın bebeleri beee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bişe çıkmaz tatlım benimkide kanala yakın yerleşmiş başı :kedi:
benim kuzum aşırı istikrarlımış kaydirigubbakcemile3 ayy zaten bi surat ifadesi var böle mıh gibin bi havalıkii sormaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cok aceleciler gercekten dursalar durduklari yerde nolur sanki...seninki yüzünü gösteriyo en azindan :nazar:
en son 23.haftada yüzünü gördüm ben benim kiz kesin suratsiz bisey olcak cok nazli valla...
dogum seklini konustunuzmu peki

selam kızlar a.s.

slm özlemcimm opuyorumnanaktan

cok aceleciler gercekten dursalar durduklari yerde nolur sanki...seninki yüzünü gösteriyo en azindan :nazar:
en son 23.haftada yüzünü gördüm ben benim kiz kesin suratsiz bisey olcak cok nazli valla...
dogum seklini konustunuzmu peki

ayy elif benimkisi aşırı utanmaz kızz kaydirigubbakcemile3 marmariste gittiğim dr.
kız bence bu bebiş demişti bende dr.uma söledim kız dedi diye anaamm benim oğlan dumuş sanki bi açtı bacaklarını valla pipisinin 3D resmini aldıkk :roflol::roflol::roflol: kociş diyo götürcem marmaristeki dr.a alsana kız dicemm :roflol::roflol::roflol:
yanii öle naza felan çekmiyo kendini beyimiz yüzünü felan net gösteriyo dilini çıkarmış küçücük kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne yalanıyosa artık kaydirigubbakcemile3
Doğum şekli konuşmuştuk biz zaten geçen sefer epiduralli normal olucak kısmetse son dakikada bi aksilik çıkmazsa yani kordon dolanması vsvs.şuan için normal olabilir dedi :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız ya sabah erken kalkmıştım azcık uyudum.kalktım eşim işe gitti...
ya kızlar bişi sorcam sağ kasığımda ağrı varya yatıyorum ama geçmiyo napsam ben acaba
ne olabilir bu yaa...
benimde geçen hafta kasıklarım çok ağrıyodu 2-3 gün sürdü doktora gitmiştim normal demişti
ASYA Dünyanın en büyük kıtası
AYÇA Yay biçimindeki ay
BANU Prenses.HAnımefendi
BEGÜM Hindistan'da prenslerin annelerine verilen ad
ECMEL Çok güzel
ELİF Arap alfabesinin ilk harfi
GÖKÇE Gök mavisi,güzel
İDİL İçten ve saf aşk.
NEVRA Beyaz çiçek
SİMİN Gümüşten,gümüşe benzeyen
ZÜMRA Zeki bilgili kadın.
opuyorumnanaktan
slm kızlarr a.s.a.s.
maşallah edoşum egemizee :nazar:
kız anası godoman babası godoman tabi hawalı olacak :roflol:
selam kızlar a.s.

slm özlemcim a.s.

selam kızlar artık benimde hazır bir hastane cantam varbugüne kadar hep erken gelir diodum bebeğime içime bi his cöktü ekimin en sonunda doğurcam ben galibaaaaaaaaaaaaaaa

maşallah edoşum egemizee :nazar:
kız anası godoman babası godoman tabi hawalı olacak :roflol:

sağol tubişimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biz çakma godomanız ama oğlum bildiğin esas havalıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 pek bi burnu dik duruyo dr.blem dedi bu ne poz bölee sizi hiç kaile almıyorum der gibii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar uyku düzeniniz nasıl
geçen aya göre daha iyi uyuyorum
belki havaların serinlemesinden olabilir
selam kızlar artık benimde hazır bir hastane cantam varbugüne kadar hep erken gelir diodum bebeğime içime bi his cöktü ekimin en sonunda doğurcam ben galibaaaaaaaaaaaaaaa

kız nolcak asabi tafşan :oklava: sağlıcakla zamanında gelsin işte :emir_bebek:

Back
X