2009 Kasm Anneleri

geçen aya göre daha iyi uyuyorum
belki havaların serinlemesinden olabilir

kız nolcak asabi tafşan :oklava: sağlıcakla zamanında gelsin işte :emir_bebek:

he nan zamanında inşallahhhopuyorumnanaktan kız arif nası oldu benim herüfte hastaaaa geberio dağda grip olmus zavallım :sinifsinif:

he nan zamanında inşallahhhopuyorumnanaktan kız arif nası oldu benim herüfte hastaaaa geberio dağda grip olmus zavallım :sinifsinif:
kötüye ne olur nan kötükedihüso bi dün yattı ölee terledi falan azcık kendine geldi ama hala ortalığa aksırarak tıksırarak mikrop saçıyoo:sinifsinif: anam bildiğin gibi değell hiçte çekilmiyi hee pek nazlıı :sinifsinif: nazlı ayum benim kaydirigubbakcemile3
sağol tubişimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biz çakma godomanız ama oğlum bildiğin esas havalıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 pek bi burnu dik duruyo dr.blem dedi bu ne poz bölee sizi hiç kaile almıyorum der gibii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hee anası godoman babası godoman egede godomanın önde gideni olur heee :roflol:

kötüye ne olur nan kötükedihüso bi dün yattı ölee terledi falan azcık kendine geldi ama hala ortalığa aksırarak tıksırarak mikrop saçıyoo:sinifsinif: anam bildiğin gibi değell hiçte çekilmiyi hee pek nazlıı :sinifsinif: nazlı ayum benim kaydirigubbakcemile3

ay bende korkuom banada bulasır die valla doğum öncesi hiç niyetim yok ıhlamurdu bilmem neydi yaptım içirdim terlettim birazdan kaldırcam herüfü bakalım ne alemdee:olmaz:

slm kızlarr a.s.a.s.
biz bugün dr.daydık oğluşumuzu gördük :teytey::teytey:
oyy minik kuşum 2200gr.olmuş :nazar: 43 cm olmuş boyuda :nazar::nazar: dr.gene tamı tamına haftasında gittiğini söyledi aşırı istikrarlı bi bebiş olcak bu diyor :roflol:Fetal monitörede girdim sancım falan yok oğluşum aşırı hareketli çıktı sadece :nazar: artık 2 hft.da bir gidicez 10 ekim bi dahaki kontrolümüz..
Bu aksam eski iş arkadaslarımdan birinin nişanı var kuaförden geldim az önce fön çektirdim saçıma :utangac:
11 ekimde kankimin düğünü var ve bende nikah şahidiyim hatta bizdee oğlumda şahit olcak çünküü :sm_cool::sm_cool: onun için elbise diktiriyorum kayınpeder terzi benim o dikcek kumaş felan aldım onlarıda hallettim.
benden bu kaa iştee :sm_confused:
maşallah ne güsel ya hersey yolundaaaa
selam kızlar artık benimde hazır bir hastane cantam varbugüne kadar hep erken gelir diodum bebeğime içime bi his cöktü ekimin en sonunda doğurcam ben galibaaaaaaaaaaaaaaa
canım hoşgeldın özgemmmm.herseyi hazır tutu artık oğluşuna kavuşmana az kaldı.hayırlısıyla gelsın canımmm
benımde ağrım geçti şükür ya yattım uzandım süreklı anca kalktım.buakşamda komşunun oğlu evlenıyo mecbur gitmek zorundayım bakalım hayırklısıyla atlatıp geleyım şu düğün işiniii

ben de uyuyamıyorum
çok düzensiz oldum yaa

bende geceleri uyuyamıyorum cnm :sinifsinif: oğlan heç durmuyo bide o yüzdende daralıyorum :kedi:

hee anası godoman babası godoman egede godomanın önde gideni olur heee :roflol:

:roflol::roflol: ulan hala adama ayu diiysin ama sende maşalahh geceleri horlamanla inletiysin ortalığı :roflol:
ben godoman felan değilim nan :mymeka::mymeka:
ama oğlum eccük kibirli gibiiiii delikafadulden

canım hoşgeldın özgemmmm.herseyi hazır tutu artık oğluşuna kavuşmana az kaldı.hayırlısıyla gelsın canımmm
benımde ağrım geçti şükür ya yattım uzandım süreklı anca kalktım.buakşamda komşunun oğlu evlenıyo mecbur gitmek zorundayım bakalım hayırklısıyla atlatıp geleyım şu düğün işiniii

saol cnm hosbuldum gecmiş olsun ya o kasık ağrıları sık sık oluo yaa napıcan artık sayılı gün kaldı canım sabretcesss benim bebek indi assağı zaten karnımı gören doğum yakınmı dio eskiden midemde duruodu şimdi aşşağı tasındı acaip heycanlıyım mutluyum bi yandan tırsıom karısık duygularrr:kedi::kedi:

sağol melek anneemmm opuyorumnanaktan hepsine maşallah kuzucuklarıınn :nazar:
ayy esas ben nasıl atlatcam diye şimdiden kara kara düşünüyom şu düğün işini ayın 111 indee dahada ağırlaşmış olurum ben :1no2: kankide illa yanımda olcan yanımda olcan diyo kuaföre bilem onla gidecekmişim zabahın 10 unda :1shok: neysee en mutlu günündede yanında olmazsam ne zaman olcam demiii hihoyyyt

ay bende korkuom banada bulasır die valla doğum öncesi hiç niyetim yok ıhlamurdu bilmem neydi yaptım içirdim terlettim birazdan kaldırcam herüfü bakalım ne alemdee:olmaz:

ayy heç sorma yaaa
biliyin biz ayrı yatıyoduk şimdi havalar serinledi yaa ayı inine döndüü kaydirigubbakcemile3 ama bu seferde hasta oldu korkiyim şimdi bende hasta olurum diyee:sinifsinif:

ben kaçıyom mama yicez ordanda nişana gidicezz zemuszemus
offf bide oynayasım varkii bu gece doğurmadan gelirim inşallah evee :roflol::roflol:

selam kızlar ben geldim..

heralde canım acele etmek lazım ben dün doktordaydım 34 haftalık bebek 37 haftaya uyumlu çıktı kilosu olmuş 2900 yüüznü göremedik kuzumun iyicene aşağıya inmişş
normal doğum olunda hızla ilerliyoruz elleri çok aşağıda hissediyom resmen hayırlısı kızlarr dua edelim birbirimize

Ben dr uma gittim zilli kızım tam 2550 olmus:nazar:
nst ye bağlandım hersey süper dedi dr um, henüz hiçbir açılmamda yokmus.
Bir daha 2 hafta sonra gel, bu iki hafta içindede doğurmazsın dedi:nazar:

slm kızlar mart gözün aydın bebişin maaşallahı var..bende dün doktora gittim kuzum 2124 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi bebkte ve suyunda bir sıkıntı yok bizim derdimizde suyunun az kalması bende ara ara azda olsa sıvı gelmeye devam ediyor maalesef yine söyledim tedirgin doktorumda bol su yani 4 litre su içecekmişim günde..p.tesi hastaneye gidip kan idrar kültür falan bakılacak her hafta kontrol kalmıştı birde hastanede tahlillerde rutine baglandı gibi geliyor bana ay ne sinir oluyor hastaneye gitmeye neyse ne yapalım katlanıcaz artık çogunu atlattık azı kaldı..beroş hala dönmemiş ayagı burada degilmi diye kasıgıma dogru gösterdim evet dedi kafasıda hala yukarıda dedi..durum böyle ..

slm kızlarr a.s.a.s.
biz bugün dr.daydık oğluşumuzu gördük :teytey::teytey:
oyy minik kuşum 2200gr.olmuş :nazar: 43 cm olmuş boyuda :nazar::nazar: dr.gene tamı tamına haftasında gittiğini söyledi aşırı istikrarlı bi bebiş olcak bu diyor :roflol:Fetal monitörede girdim sancım falan yok oğluşum aşırı hareketli çıktı sadece :nazar: artık 2 hft.da bir gidicez 10 ekim bi dahaki kontrolümüz..
Bu aksam eski iş arkadaslarımdan birinin nişanı var kuaförden geldim az önce fön çektirdim saçıma :utangac:
11 ekimde kankimin düğünü var ve bende nikah şahidiyim hatta bizdee oğlumda şahit olcak çünküü :sm_cool::sm_cool: onun için elbise diktiriyorum kayınpeder terzi benim o dikcek kumaş felan aldım onlarıda hallettim.
benden bu kaa iştee :sm_confused:

maşallah kasım tosuncukları 2 kiloyu geçmişler hep... nazar değmesin yumuk eli kuzucuklara:nazar:

dinlenerek yazıyorum
bağırsaklarım yara olmuş
kan işiyorum kilo vermeye başladım
antibiotiğe başladılar pazartsine kadar kanamam durmazsa
kolonoskopi yapıcaklar sanırım bğırsak delinmesi yaşayabilirmişim
her an beklemedeyiz günde 20 kez wcye gidiorum enaz 5 kez kıyafet değşitriorum
buz gibi terler atıorum burda iyileşemezsem ailem ankaraya götürcek doğum çantamı falan hazırldaık
5 günde nasıl bu hale geldim anlamadım bebek iyi durumda 1630 gr olmuş eşim ailem perişan oldu

canım yaaa.. çok geçmiş olsun..inşallah rahatsızlığın daha ileri gitmez cersucum.. allah kolaylık versin canım

ben de bugün anca oturdum haa.. ev boyanalı çok oldu ama büfeyi ve konsolu bugün silebildim... büfeyi yerleştirdim.. konsolu da yemek takımımı yıkayıp dizicem... güya izin aldım ama işlerden bi oturamıyom vallaaa... hayırlısıyla bebişin odasını da alıp yerleştirirsem tamam olacakkaydirigubbakcemile2

ayy heç sorma yaaa
biliyin biz ayrı yatıyoduk şimdi havalar serinledi yaa ayı inine döndüü kaydirigubbakcemile3 ama bu seferde hasta oldu korkiyim şimdi bende hasta olurum diyee:sinifsinif:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: he nan bende yatmıom herüfle hiç niyetim yok hasta olmaya bebişimin gelesi tutar valla hasta olursam:umursamaz:

bende geceleri uyuyamıyorum cnm :sinifsinif: oğlan heç durmuyo bide o yüzdende daralıyorum :kedi:

:roflol::roflol: ulan hala adama ayu diiysin ama sende maşalahh geceleri horlamanla inletiysin ortalığı :roflol:
ben godoman felan değilim nan :mymeka::mymeka:
ama oğlum eccük kibirli gibiiiii delikafadulden
ohh iyi yapıom horluyom daalülülülülülü 7 senedir ben onun horultusunu dinledim azcıkta o benimkini dinlesin zemuszemus
körlen yatan şaşı kalkar arifle yata yata ona mı benzemeye başladım ne :1shok:
saol cnm hosbuldum gecmiş olsun ya o kasık ağrıları sık sık oluo yaa napıcan artık sayılı gün kaldı canım sabretcesss benim bebek indi assağı zaten karnımı gören doğum yakınmı dio eskiden midemde duruodu şimdi aşşağı tasındı acaip heycanlıyım mutluyum bi yandan tırsıom karısık duygularrr:kedi::kedi:

bencede tırsmalısın dostum ekim analarının çoğu doğurmuş bilee akannehir

ohh iyi yapıom horluyom daalülülülülülü 7 senedir ben onun horultusunu dinledim azcıkta o benimkini dinlesin zemuszemus

bence sende tırsmalısın ben doğurursam bebemin şekeri bile yok her an başına ekşiyebilirim :roflol::roflol::roflol::roflol:

ben kaçıyom mama yicez ordanda nişana gidicezz zemuszemus
offf bide oynayasım varkii bu gece doğurmadan gelirim inşallah evee :roflol::roflol:
oyna nan bişey olmaz :dance: benim arkadaşında ayın 7sinde kınası war bol bol horon tepeceğum :dance:
selam kızlar ben geldim..

hoşgeldin zerencim a.s.

inşallah sende bu kadarcık ayılıkla kurtulusun nan dahada beter olmadaa delikafaduldendelikafadulden

slm zerencim a.s. sen iyisin demi yok bi sıkıntın artık :Saruboceq:
anaaaaa cersuya ne olmuş yaaa ben geçmişe bakmadığımdan görmedim :oklava::oklava:
aaayyy inşallah düzelir durumu :Saruboceq:

öle mi diyin nan laelaelaelaelae önümüzdeki hafta elinde olur hacıı kaydirigubbakcemile4 az sabret doğurma sakın :olmaz:

allah razı olsun hacı nan valla sıkıom cıkmasın die bi ara sana msn den sepeti göstertem ok ondan bulursanda alırsın heps cıkar bi arada gitmişkene ben gidem kocisi yedirem yazık hasta hasta yatıo gelürün yie byebyezemuszemus

Back
X