2009 Kasm Anneleri

ben geldiiimmmm nasilsiniz hatunlar

ya bisey sorucam konunun ilk sayfasindaki ilk mesaj sayfa basinda cikiyo site yinemi kafayi ymeye basladi acaba..sizdede oluyomu

Son düzenleme:
kaynananla anlaşabiliyon mu bari altlı üstlü zor olsa gerek

ya kimse mükemmel diil sonuçta herşeyi takmıyom kafaya sen relax olursan daha ii oluo herşey en azından sinirlerin harap olmio çok büyük sıkıntılarım yok allaha şukurrr zaten şu vakte kadar çalışıyodum işteydim haftada bi iki göruyosam ne alaa ee şimdide bebişnen uğraşcam derken çok yüzgöz olmayınca fazla sorunda olmiy

ya kimse mükemmel diil sonuçta herşeyi takmıyom kafaya sen relax olursan daha ii oluo herşey en azından sinirlerin harap olmio çok büyük sıkıntılarım yok allaha şukurrr zaten şu vakte kadar çalışıyodum işteydim haftada bi iki göruyosam ne alaa ee şimdide bebişnen uğraşcam derken çok yüzgöz olmayınca fazla sorunda olmiy

yemek olayı ayrımı sizin bu arada kartanesi nerelerde

hosbuldum sekerlerimzemuszemus
iyi sadece bnde degilmis sinir bozucu yaa sayfanin geri mesajalrina giderken kafam karisti onu görünce

yine mi kaynanalari cekistiriyonuz lennnn

kızlar selam, pazar telaşesi anca geldim fazla da kalamıcam heralde, kociş de evde bugün, sabah bebeğin renklilerini ütüledim tüm kıyafetleri artık ütülü, yerleştirdik kocişle beraber...
zaten hemen yoruluyorum:(((
dün akşam da 9da bi uyumuşum sabah kaaa, nası uyudum o kaa saat bilemiyorum wcye bile sabah kalktım düşünün yani
dün accık ev süpürüp toz aldıydım ama ondan mı acep
bi de hep evde olunca bi iş de yapamayınca ne edemmm

slm kızlarrr üst kattaki komsunmun bebegine gittik sonunda
cokj sıkılıyorum pazar gunleri evde olmaktan yaaa
artık havalarda bozuluyor dısarı cıkmakta sorun olacak
bu arada gece bir agrı ile uyandımki anlatamam sol kasıgım cok kotuydu
30 saniye kadar anca surdu ama uzun surseydi dayanılamayacak gibiydi
ben artık dogum sancısı bole bişise dayanamıcam diyorum offffff

merhaba kenya dr unu aradınmı doğumla ilgilidirde kesin başlamamıştır değilmi?dr a sor Allah korusun sizi canım Allah hepimize sabır versin:Saruboceq:

kenyacım bu tür ağrılar artık normal ya yalancı sancılar oluyormuş ya da yorgunluktan kaynaklanan ağrılarmış
dayanırız be kardeş, en zoru bu sancılar zaten doğum başladı mı bebek çıkmaya başladı mı artık bi ağrı mağrı kalmıyomuş yeter ki bu ağrılara dayanalım bi de epidural var biliyosun normal doğumda da uygulanıyo korkma hiç canım yaa
ama artık bu haftalarda çalışanlar ya da yorulanlar erken doğum yapıyormuş bu olasılık yükseliyormuş bu k.kocatepenin sayfasında da yazıyor ondan dolayı artık dinlencez bol bol eşimin arkadaşı da söylemiş aynı şeyi, onun da eşi yeni doğum yapmıştı doğum önü iznine ayrılmıştı o izni kullanmayan bayanların hepsi erken doğum yapmış en iyisi bol bol yatmak dinlenmek valla
dün çok mu yordun kendini bakiim?

kenyacım bu tür ağrılar artık normal ya yalancı sancılar oluyormuş ya da yorgunluktan kaynaklanan ağrılarmış
dayanırız be kardeş, en zoru bu sancılar zaten doğum başladı mı bebek çıkmaya başladı mı artık bi ağrı mağrı kalmıyomuş yeter ki bu ağrılara dayanalım bi de epidural var biliyosun normal doğumda da uygulanıyo korkma hiç canım yaa
ama artık bu haftalarda çalışanlar ya da yorulanlar erken doğum yapıyormuş bu olasılık yükseliyormuş bu k.kocatepenin sayfasında da yazıyor ondan dolayı artık dinlencez bol bol eşimin arkadaşı da söylemiş aynı şeyi, onun da eşi yeni doğum yapmıştı doğum önü iznine ayrılmıştı o izni kullanmayan bayanların hepsi erken doğum yapmış en iyisi bol bol yatmak dinlenmek valla
dün çok mu yordun kendini bakiim?

ne heyecanlı bebişlerimiz yavaş yavaş gelmeye hazırlanıyorlar ne mutlu sağlıcakla gelin bebelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

canım inş bişey yoktur ama o kadar kuvvetliyse bi dr.unu ara istersen...

artık gerçekten dinlenme zamanımız geldi... benim de her tarafım arıza vermeye başladı...bugün de nefes alamıyorum hiç...benim bebiş daha dönmedi heralde... kalbim sıkışıyo sanki :(

yok yormadım kendimi sadece 5 saatlik uykuylaydım belki ondan etkilendim bilmiyorum
bagırarak uyandım gece eşim bile korktu ama cok kotu bi sancıydı
ben sadece yuruyus yapıyorum yoksa öle cok yormuyorum kendimi
doktoruma salı gunu gidicem birde bebek gayet hareketli oldugu için korkmadım fundacım
ama artık cok yaklastı zamanımız az kaldı
ama 1 ay daha dursunlar

suanda epidural anestezi ile ilgili bilgi topluyorum olmazsa uygulatıcam yaa
Epidural Anestezini Dezavantajları

ne heyecanlı bebişlerimiz yavaş yavaş gelmeye hazırlanıyorlar ne mutlu sağlıcakla gelin bebelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

ya ben pek düşünmek istemiyorum zamanında gelsinler sağlıklı olsunlar da olur nasılsa bi şekilde.

oh karnımı doyurdum sefam olsun:)))

artık gerçekten dinlenme zamanımız geldi... benim de her tarafım arıza vermeye başladı...bugün de nefes alamıyorum hiç...benim bebiş daha dönmedi heralde... kalbim sıkışıyo sanki :(

canım cok kısa surdu sancı gecmezse arardım ama salı gunu sorucam doktora bakalım neymiş bebişinde hareketleri iyi cok sukur yarında saglık ocagına gidip kalp atıslarını dinlicem

senin bebiş yukarda herhalde doguma dogru asagıya inermiş bebiş o yuzden cigerlerine baskı yapıyor olabilir iyi dinlen canım sende

yok yormadım kendimi sadece 5 saatlik uykuylaydım belki ondan etkilendim bilmiyorum
bagırarak uyandım gece eşim bile korktu ama cok kotu bi sancıydı
ben sadece yuruyus yapıyorum yoksa öle cok yormuyorum kendimi
doktoruma salı gunu gidicem birde bebek gayet hareketli oldugu için korkmadım fundacım
ama artık cok yaklastı zamanımız az kaldı
ama 1 ay daha dursunlar

suanda epidural anestezi ile ilgili bilgi topluyorum olmazsa uygulatıcam yaa
Epidural Anestezini Dezavantajları
ay ewet ya zamanında gelsinler erkenden gelirlerse nası bakıcaz minnacık olcaklar zati
bebek hareketli ise benmki de hareketli ondandır belki

benimki dön dü mü anlayamıyorum yan gelip yatıyo gibi içimde, ama dün sağ kasığımda tepiklerini hissettim sanki henüz dönmedi sanırsam

aynen bende yattığım zaman ama yatağıma değilde tv karşında kötü oluyorum boğuyolar sanki benim nefesin daralıyo bebiş aşağıya gelince anlaşılır ya mide boşalıyomuşyakafamçokkarıştı

Back
X