2009 Kasm Anneleri

suanda epidural anestezi ile ilgili bilgi topluyorum olmazsa uygulatıcam yaa
Epidural Anestezini Dezavantajları

valla ben epidurale karar verdim hiç dezavantajına falan bakıp kafamı karıştırmıyorum...normal doğum olursa en azından keserken falan duymam ben sancıdan çok normal doğumdaki kesik ve dikişten korkuyorum çünkü:(((

ya ben pek düşünmek istemiyorum zamanında gelsinler sağlıklı olsunlar da olur nasılsa bi şekilde.

oh karnımı doyurdum sefam olsun:)))

ben de acıktım gidip yiyim bişeyler sonra da göbişimi koyarım belkim kaydirigubbakcemile3

kıs cerin geldin mi dur isim yazmıştım ya onu koyim de bak bi...biraz acemi işi oldu ama fikir olur sana...belki baştan yaparım ben de...

kızlar bugün ayaklarımın şişliği çok iyi çok şükür nasıl şişiyo nasıl iniyo anlam veremiyorum gelip geçiyo kafamçokkarıştı

valla ben epidurale karar verdim hiç dezavantajına falan bakıp kafamı karıştırmıyorum...normal doğum olursa en azından keserken falan duymam ben sancıdan çok normal doğumdaki kesik ve dikişten korkuyorum çünkü:(((

ben de acıktım gidip yiyim bişeyler sonra da göbişimi koyarım belkim kaydirigubbakcemile3

yok zaten dezavantajı ben herseyini inceledim az once ama dezavantajlarına baktıgımdaki sayfayı yollamısım :)
ama en kötüsü sancıymıs canım dogumdaki kesi ve dikişi hissetmiyormussun söylenenlere gore

fundacım benim ayaklarımda sisiyor ellerimde sisiyor eklediğim gobiş topiğindede gorunuyor ellerimin sisligi ama Allahtan önemli deilmiş salı gunu tekrar hatırrlkatacagım seylerden biriside bu olacak dinlenmeyle iniyorsa zaten sorun yok canım

kızlar göbüşlerinizi koymuşsunuz maşallah valla bi benimkini görseniz küçük dilinizi yutardınız herhaldekaydirigubbakcemile3

fundacım benim ayaklarımda sisiyor ellerimde sisiyor eklediğim gobiş topiğindede gorunuyor ellerimin sisligi ama Allahtan önemli deilmiş salı gunu tekrar hatırrlkatacagım seylerden biriside bu olacak dinlenmeyle iniyorsa zaten sorun yok canım

evet şişiyo iniyo fazla kalmıyo gelip geçici haklısın bende söylicem test felan yapsın nolur nolmaz biz tekbirimizi alalımda taktir Allahtansositososito

kenyacım fazlada şiş değil canım ellerin benimkinede şiş diyolar ama değil tombik benimkiler şişse anlarım kaydirigubbakcemile3

fundacım yuzuklerim olmuyor artık aksam takıp gezdim diyelim ertesi gune elimde kalsa cıkarmak ölüm gibi geliyor benim ellerim cok incedir parmaklarım falan görenlerde dolma gibi olmus diyorlar hele ayaklarım bileklerim inanılmaz sisiyor zaman zaman

fundacım yuzuklerim olmuyor artık aksam takıp gezdim diyelim ertesi gune elimde kalsa cıkarmak ölüm gibi geliyor benim ellerim cok incedir parmaklarım falan görenlerde dolma gibi olmus diyorlar hele ayaklarım bileklerim inanılmaz sisiyor zaman zaman

ben hamileliğimden itibaren çıkardım nasipse doğumdan sonra takarız inşallah takı takmayı özledim bekarlar gibi dolaşıyorum bilezik yok yüzük yok kaydirigubbakcemile3

Back
X