2009 Kasm Anneleri

annaaaa bu gül gölgenin ikinci bebesiymiş beaa

hee gıı 2.bebesii lülülülülülü

heee donuyorum kız parmak uçlarımı hissetmiyorum bide çorap var ayağımdaaaaa git gir kız denize içinde kalmasın en iyi egzersizmiş bize de ben giremedim hiç..

kartanesi ben balıkesirliyim ama balıkesirde oturmuyorum ki. memleket die yazdım ben öyle...
zeren selam laflıyoruz işte sen nasılsın

abowww biz yanıyoz vallaa :kedi: ben çok girdim denizee egzersiz oluyo cidden son bi kez daa gidem havalar soğumadan du bakalım ne zmaan olurr :hulya:

emme kayınbabam tuturdu dün yaylaya gidek deyüü bende kocişe sıkıldım dedim yaa benide bırakıp gidemedii rahatı yok bırakamam dedüü ben hafta içi zatii hep tek kalayomm hafta sonu baree herifim yanımda olsun demii ama bide hadi acil bi durumum olursa yaylada tlfda çekmii ben ne etcem burda kaynanam gelin iyi deeelmiş gidemezler deyi kayınbabamda gelin senle kalsın biz gidek deyüü neyse ben ses etmeyince anadılar kaynanamla kayınbabam gitti üşünsünler azcık artıkbenim kocişime ihtiyacım var yanımda olması lazım
gıı benim saç yeterince uzun zatii accık ucundan kestiriim zatii
hayatım bebiş ağlasa bile o kadar heycan yapmıcaz çünkü bi süre soora alışacaz
kocişle yanlız kalmaktan çok kafa dinlemek için arada bi çocukları bırakıp gezmek isticezz
biz ilde oturuyozda ne oluyoo sankii burdada çok büyük bi market yokk
market var ama öle gidip saatlerce gezemezsin işinçok olsa bile 30 dk bitirirsin
amaan artık kocişlerinizi göndermeyin öyle nolur nolmazzz her an ulaşabilmemiz lazım
dün akşam da yemekten kalktık tam açy iççez keyif saati yani zatn bi pazar günleri evde oluyo herif, patronu aradı çağırdı Allahım 3 saat mi ne yoktu uzandım ben de ha gelir ha gelir die bekledim zaten ev de buz gibi, sarındım battaniyeye tv izledim 11i geçiyodu geldi yazık çay demledim o saatten sonra çay içtik napalım
inş dediğin gibi olur ben accık telaşe memuruyum da :kedi: amaaaan bana il ilçe fark etmiyo da anlayış fark ediyo işte rahat gezebildikten sonra sokakta bile yürümek yetçek
annaaaa bu gül gölgenin ikinci bebesiymiş beaa

millet kaçıncıyı doğuruyo daha ben birinciyi doğuramadım kızzz:)))

hamiş kalmadan önce çok gücüme gidiydi bu gülben de hamiş kaldıydı bi ara seda sayan hamiş kalmak istiydi hani Allahım diyodum şu kadından önce hamiş kalmam lazım yaaaa sonunda kaldım şükür:))

itek nan ben de hiç hazırlık yapmadımdı arkadaşlar aldı geldi herşeyi pişirdiler yedik zaten biz hala aile pikniği havasına bürünemedik öğrenci pikniği yapıyoz kaydirigubbakcemile3 et mangal içecek falan işte
ama ben masanın tepesinde çok rahatsız oldum yaa yattım falan amaa ne bilem o son piknik zor geldi baaa

kızlar öğlen sepet için sipariş vermeye gittim adam yoktu veremeden geldimmm
isabet olmuş vazgeçtim sipariş vermekten kafamçokkarıştı
ya o sepetler küçücükk 130 vercez arkadaşın hediyesi ama olsun yaa yazık günah maksimum 3 ay yatcak hem adama da sinir oldum zatennn akşam kocişe dicem de gidip adam gibi bi beşik bakalım 3 ay sora alcamıza şimdi alalımm
çilekte tek beşik satiler mii sonrasında devamını alsakk

kız sen sepet almamışmıydın.. yatak yaptırıyom falan demiştin yaaa...

hee gıı 2.bebesii lülülülülülü

abowww biz yanıyoz vallaa :kedi: ben çok girdim denizee egzersiz oluyo cidden son bi kez daa gidem havalar soğumadan du bakalım ne zmaan olurr :hulya:
imkanı olan yüzsün valla ben geçen yıl da giremediydim denize ne kaa hesaplasam da hava değişimi oluyo die heralde hep regl oluyom yaaaa tatile çıkçaz mesela hesaplıyorum reglim geçiyo ama gidiyoruz ben bi heves bikinimi giyiyorum pat gene regl oluyorum:) psikolojik midir nedir kaç yıldır giremedim denize yaaaa kenarda güneşlendim tampon da aldım ama baktım baktım kullanamadım vala bi garip geldi bana ben giremem öyle denize:( yok kız talihsizim bennnn
ay sizin şu yayla da beni gerdi beaaa laelaelaelaelae

şimcik baktım çilekte büyüyen beşik 895 normal sallanan 395
siz büyüyen yatak olandan aldıdınız demii kaçaydı gıı

cnm bizimki büyüyo da sallanıyo da üst kısmı yani parmaklıklı olan kısmı ordan şifonyeri çıkıyo masası da arkasından bi yerden çıkıyo bi tek gardolap aldın mı genç odasına dönüşüyo yani biz içinde yatağı uyku seti filan 430 a mı ne aldık baya uygundu fiyat beşik satan bütün bebek mağazalarında var bence bi bakın, bizim ki belis ti canm internette de var fiyatları ama görüp özelliklerini de almak daha güzel

kız gene hamile o karıı 2.yi doğuracukk kaydirigubbakcemile3
valla onnara göre ne var atıylar bakıcıyaa yallah sokağaa biz ne edekk :sinifsinif::sinifsinif:
hee gıı 2.ye hamişmiş bu gül karısııı hemde diğer bebesi 16 aylıkmış ne aceleci avratmış beaaaa
vallahi duyanda sanki bizim gibi hayatları değişiyomuu atıyolar çeşit çeşit bakıcılara
bakıyolar keyiflerineee

yok kız vanın hakkını yemeyeyim migros carrefour falan var büyük.
anaa burda bilem yokk gıı carrefour migros var emme oda öok böyük deel valilik izin verirse bi alışveriş merkezi açılacak inş.
ay inş gideriz burdan da gezcek yeri olan bi yere denk geliriz burda gitçek bi yer de yok kız binip arabaya tur atçaz anca o yani
bi de bebeği evde bırakırsak anama, kısa sürede dönmek gerekir eee en yakın yer d e1 saat:)))
heee biz gidiyoduk otele ama yakın şehirlere değişiklik olsun deyü baya gezdim gördüm saolsun kocişime opuyorumnanaktan
he kız kaç yard var karının kırkını da konser vererek çıkardıydı ya gülben,
ah eski rahatlık kalmıcak artık bi çıkarını bulcaz napalımmm
bakalım ben bebek doğunca ne yapıcam
annaaa bizde arabaya binik iki tur atıyok napak başka bişe yok

heyaa gülben karısı sankim kendi bakıyoo çocuklara
program program geziii

anaamm battaniyemi kızz yanıyo buraaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
banada arkadas msj atmış bu hafta denize gidek deyüü delikafadulden son kez gidem bari nan içimde kalacukk delikafadulden
git baree ama dikkat et çıkınca üstünü hemen değiş üşütmeee sakın

he burda yok işte...
ufak yerel marketler var kız ona gidip de napçam tepeme dikiliyo satıcılar:)))
burda azcık büyük var gıı

selam kızlar ne habersiniz?
hoşgeldin biz iiiyiz sen nasılsın

heee kıs arazi olmak iyi oluyor haa dün biz çubuğa gittik kociş bir yere gidip geliyoruz diyor anacuğuna:roflol::roflol:
kıs bizim tayfanın yeni aklına geldi piknik ben doğum yapmadan gideceğiz işte allahtan ben bana bi hazırlık yaptırmazlarkaydirigubbakcemile2

yok nan ne oteli evim varken ne yapıyım orayı:roflol::roflol::roflol:

belkim evden sıkılmışsındır otele gitmek istersün ne var yanee
anam bu zamana kalırmı gıı piknikk

anamm bu karılar çocukta en ufak bişe bile olsa hemn pedogoga gidilermiş

heee kıs arazi olmak iyi oluyor haa dün biz çubuğa gittik kociş bir yere gidip geliyoruz diyor anacuğuna:roflol::roflol:
kıs bizim tayfanın yeni aklına geldi piknik ben doğum yapmadan gideceğiz işte allahtan ben bana bi hazırlık yaptırmazlarkaydirigubbakcemile2

o ne anlar be beni çağırsalarmışşakkıdı:roflol::roflol:

anaammm çubuk tursu festivalinemi gııııı akannehir
ayy bayılıyım ben çubuk tursusunaaa bizim köyde çubuğa bağlı kızz memleket sayılırr kaydirigubbakcemile3

heee seni capırsadı nan bu karıı sen daa tecrübelisinn kaydirigubbakcemile3

itek nan ben de hiç hazırlık yapmadımdı arkadaşlar aldı geldi herşeyi pişirdiler yedik zaten biz hala aile pikniği havasına bürünemedik öğrenci pikniği yapıyoz kaydirigubbakcemile3 et mangal içecek falan işte
ama ben masanın tepesinde çok rahatsız oldum yaa yattım falan amaa ne bilem o son piknik zor geldi baaa

hee kıs bizde öyle kocişin arkadaşları pişirecek biz yiyeceğizcokacimcoook
walla bende doğum yapmadan gdem dedim malum seneye bebişi emzirirsem pek rahat olamayacağım o yüzden

valla ben bu yaz da gezemedim heç kocişin izni yoktu yeni işe girdi deyüü
içime oturcak şiştim valla evde
ii ki siz vardınız yoksa ne ederdim koca yaz...
valla bana göre pahalı ama herkesin bütçesi farklıdır diye bişey de diyemiyorum nerdeyse iki katıydı büyüyen beşiklere baksanıza onlar da şeker oluyo kız dilmuh da onlardan almış biz de :)
hatta ben ciciş topiğine koyduydum resmini istersen ordan bak bi

kız ben battaniyeye sarındım kızılderili reisi gibi oturuyorum bunlar piknik diiiyyiiii

kız bende aldım yastığımı yorganımı oturuyom öyle.bakalım kocişle yarın yada ertesi gün ısıtıcı almaya çıkacam.buraya kış erken geldi haa
anaamm battaniyemi kızz yanıyo buraaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
banada arkadas msj atmış bu hafta denize gidek deyüü delikafadulden son kez gidem bari nan içimde kalacukk delikafadulden
ohh git anam git bura buz gibi.karda gelir iki gün sonra
he burda yok işte...
ufak yerel marketler var kız ona gidip de napçam tepeme dikiliyo satıcılar:)))

ayyy gıcık olurum bi yere gidince satıcı tepemde dikilince.

kartanesi ben 515 e aldıydım kampanya vardı ama şimdi nasıl bilmiyom fiyatlar

kız sen sepet almamışmıydın.. yatak yaptırıyom falan demiştin yaaa...
canım sipariş vermemiştim daha adamla konuşmuştuk sadece
öğlen siparişi kesinleştirmeye gittim adam yoktuu
o sırada arkadaşla da baktık minnacık bu sepetler ne bilem içime sinmedi yaaa vazgeçtimm
ayy bayılıyım ben çubuk tursusunaaa bizim köyde çubuğa bağlı kızz memleket sayılırr kaydirigubbakcemile3

anaa bissürü festival olii heçbirine gitmedik biz yaa neyseeee

imkanı olan yüzsün valla ben geçen yıl da giremediydim denize ne kaa hesaplasam da hava değişimi oluyo die heralde hep regl oluyom yaaaa tatile çıkçaz mesela hesaplıyorum reglim geçiyo ama gidiyoruz ben bi heves bikinimi giyiyorum pat gene regl oluyorum:) psikolojik midir nedir kaç yıldır giremedim denize yaaaa kenarda güneşlendim tampon da aldım ama baktım baktım kullanamadım vala bi garip geldi bana ben giremem öyle denize:( yok kız talihsizim bennnn

ayy ne fenamış kızz senin için o öleee akannehirakannehir
bende reglken gitmiyom pek sonra çok sancım oluyo çünküüü akannehir

hee gıı 2.ye hamişmiş bu gül karısııı hemde diğer bebesi 16 aylıkmış ne aceleci avratmış beaaaa
vallahi duyanda sanki bizim gibi hayatları değişiyomuu atıyolar çeşit çeşit bakıcılara
bakıyolar keyiflerineee

ayy buldu zengün karıyı kendini sağlama alıyy kaydirigubbakcemile3 pırt pırt çıkarıyoo kaydirigubbakcemile3
koşarlar tabi cnm onlar pedegoga oraların adeti öledirr kaydirigubbakcemile3

bakıyolar keyiflerineee

anaa burda bilem yokk gıı carrefour migros var emme oda öok böyük deel valilik izin verirse bi alışveriş merkezi açılacak inş.

annaaa bizde arabaya binik iki tur atıyok napak başka bişe yok

heyaa gülben karısı sankim kendi bakıyoo çocuklara
program program geziii

git baree ama dikkat et çıkınca üstünü hemen değiş üşütmeee sakın

burda azcık büyük var gıı

hoşgeldin biz iiiyiz sen nasılsın

belkim evden sıkılmışsındır otele gitmek istersün ne var yanee
anam bu zamana kalırmı gıı piknikk

hee kıs bu zamana kaldı baksana hani ölecek birinin son isteklerini yaprlarya bunlarda enim doğum yapmadan son isteklerimi yerine getiriyorlar:roflol::roflol::roflol:

kıs ewet festivale gittik istersen gönderiyim dadlum turşumdanzemuszemus

amaan artık kocişlerinizi göndermeyin öyle nolur nolmazzz her an ulaşabilmemiz lazım
dün akşam da yemekten kalktık tam açy iççez keyif saati yani zatn bi pazar günleri evde oluyo herif, patronu aradı çağırdı Allahım 3 saat mi ne yoktu uzandım ben de ha gelir ha gelir die bekledim zaten ev de buz gibi, sarındım battaniyeye tv izledim 11i geçiyodu geldi yazık çay demledim o saatten sonra çay içtik napalım
inş dediğin gibi olur ben accık telaşe memuruyum da :kedi: amaaaan bana il ilçe fark etmiyo da anlayış fark ediyo işte rahat gezebildikten sonra sokakta bile yürümek yetçek

millet kaçıncıyı doğuruyo daha ben birinciyi doğuramadım kızzz:)))

hamiş kalmadan önce çok gücüme gidiydi bu gülben de hamiş kaldıydı bi ara seda sayan hamiş kalmak istiydi hani Allahım diyodum şu kadından önce hamiş kalmam lazım yaaaa sonunda kaldım şükür:))

yok gıı yollamadım bende bide benim kendi ailem yanımda olsa sorun deel bunlar azcık vurdum duymaz ben naz felan da yapamam onlara öle kalırım ortada

ben geç kalmadım neyse gıı bizim ekimin 18 de evliliğimizin 1 . yılı olcek
ay sizin şu yayla da beni gerdi beaaa laelaelaelaelae
benide çok gerdi yazın her hafta gittik işte daha ne istiyonuzzz demi ama
evi getirirken kociişe dedim zati ben daha gelemem burası çok soğudu ben ağırlaştım buraya gelip hasta olamam dediydim
ayy geçen senede yeni evlendim balayndan sooraki ilk hafta sonu beni alıp yaylaya götürdülerdi ve ben hasta olduydum acil geri döndüydük ve ben o haldeyken kaynanam çay demlemiş onun derdindeydi gittim arabanın kaloriferini açıp yattıydım ilk günden başladı bizim bu yayla derdi
sadece kocişle gitsem rahatım olmadığında sölerim hemen döneriz ama tek gitmeyince dönemiyosunda keyiflerini bekliyosun oda sinir krizi geçirtiyo insana
ayy ben bu sene diye diye gittim neyse yüzdüm 4 gün o bile yetti vallahi

bende yemek yesem ne güzel olurda ne yesem.yemek yok evde offffff yapasımda yok.meyve yiyom şimdi ama acıktım ben yawwwww.
ne yemek yapıyonuz nan hemen banada deyin

Back
X