Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim cnm süprizzzzzsüprizzzzz hadi gözünüz aydın olsunn hihoyyyt
oyyy ne güzel yaaa.. burda bi güneş çıkıyo sonra buz kesiyo ortalık
göznüz adın canım
içtim vitanimi geldim.
ben çayımı sallama yapmadııım.
sağol canım yaaa.şükür bitti.
bendde üniversite okuyam diyorum vanda yapacak bişey yok
kızlar göbüşüm nası:) accık yan galba du değiştirem bu olmamış:))) avatara koydum heee
bence de oku gitsin zati ne güzel bölümler de açılmış aöf.de
ben okuycam belki de zati bi tane okuduğum için ikincisi promosyon nevinden:) direk başvuruyormuşsun, yani sınava filan girmeden.... okula yazılıyosun
süpeeeeeeeeeeeeeer Şeniz
çok komik di mi:)))
ama ne yapam idare ediyorum işte....
ben diplomadan zarar gelmez diyorum:))) değişik bölümleri de okusam iyi olur:))) hem ben bıkmam ki okumaktan keşke hep okuma şansım olsa.he ya okumak istiyom bakalım hayırlısıyla.
ohh sen okudun bitirdin bi tane ikinciyi ne etcen gııı.
bide diyomki türk dili ve edebiyatı açılmış onu yazsam sonrasında formasyon muydu ondan alsam öğretmenlik yapabilirmiyim
kız sipsivri çıktııı:)))) tam oğlan göbeği diyo gören herkes.bu arada sabah baktım kilom 63 çıktı şekerim bu da demektir ki 14 kilo almışım başında beri:))))maşallah sekerimm pek dadlu olmuş göbüşün kızzz![]()
kız sipsivri çıktııı:)))) tam oğlan göbeği diyo gören herkes.bu arada sabah baktım kilom 63 çıktı şekerim bu da demektir ki 14 kilo almışım başında beri:))))
yok kız çooooooook şiriiiiiiiiiiiiiiin![]()
ben diplomadan zarar gelmez diyorum:))) değişik bölümleri de okusam iyi olur:))) hem ben bıkmam ki okumaktan keşke hep okuma şansım olsa.
biliyorum cnm tde bölümü de açılmış ben aslında öğretmenim tde öğretmeni hem de:)))
formasyonu var mı ders programına bakmak lazım aslında, neler koymuşlar,
alırsan bence yapabilirsin çünkü bi ara ing bölümü de açılmıştı aöf de bizim bi akraba girmiş okumuştu sonra kpssye de girdi bi hafta önce de gitti görevine başladı:)))
eğer devlete giremesen bile dersanede filan çalışabilirsin en azından daha farklı ya da ders verebilirsin o da mantıklı
kız sipsivri çıktııı:)))) tam oğlan göbeği diyo gören herkes.bu arada sabah baktım kilom 63 çıktı şekerim bu da demektir ki 14 kilo almışım başında beri:))))
Allahtan hamileyim :roflol: yoksa bu göbeği nası açıklarım kendimeeee :CüvCüv:
kızzz çiroz gibi gacımışın sen al eccük kiloo beee :roflol::roflol: yakışmış hemii bu hal sanaaa :lepi:
dur ben bi bakayım okudum nasılsa anlarımhe ya devlet olmazsa dersane falan güzel olur diye düşündüm.formasyonu varmı nerden bakcem hiç bilmiyom.gerçi daha çok var nasılsa o zamana kadar araştırıp öğrenirim
yaaaaa çok şirin kız.
o göbişleri hiçbirimiz açılmayamıyoz bacım kendimize
güle güle şekeriiimmmmben markete kaçıyom kızlaarr malum izmirden geldik evde heç bişe yok dolap tam takırr kuru bakırr
kaydirigubbakcemile3
dönünce gelirimm opuyorumnanaktan
dur ben bi bakayım okudum nasılsa anlarım
sen sınava gircen dimi barajı tutturman yeterli cnm
başka bölümler de var ama en garantisi bence gene de tde
felsefe filan da açılmış sanırım
güle güle şekeriiimmmm
slm kızlar nasılsınız..bugün hastanedeydik yeni geldim.tahliller vardı ..
başıma gelenleri anlatayım....dün gece sancı kasılma tarzı birşeyler oldu..doktoruma söyledim hemen acile yönlendirdi nst ultrason falan önce kalp atışı yavaştı sonra sancı çıktı ve gidip doktoruma gösterdim sonuçları oda eve gidip dinlenmemi iyice karnımı doyurmamı tatlı yememi bol su içmemi söyledi sonra bir daha nsteye gir dedi. tekrar girdim neyseki normale döndü durum...ama bir ara tırstım sancı çıkmaya başlayınca nstede ...kan sonuçlarım çıkmış eşim tekrar götürmeye gitti ciger geliştirici igneden bahsetmişti veririm belki diye sonuçlara göre..ama az önce eşimin aradıgına göre antibiyotik vermiş neden bilmiyorum gelince ögrenirim artık..şimdi ise kasılmalarım devam ediyor ama ..
ee sizlerden ne haber geçmişi okumadım ne var ne yok? off dogrucam sanki nasıl kasıyor beroş kendini?