2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsınız..bugün hastanedeydik yeni geldim.tahliller vardı ..
başıma gelenleri anlatayım....dün gece sancı kasılma tarzı birşeyler oldu..doktoruma söyledim hemen acile yönlendirdi nst ultrason falan önce kalp atışı yavaştı sonra sancı çıktı ve gidip doktoruma gösterdim sonuçları oda eve gidip dinlenmemi iyice karnımı doyurmamı tatlı yememi bol su içmemi söyledi sonra bir daha nsteye gir dedi. tekrar girdim neyseki normale döndü durum...ama bir ara tırstım sancı çıkmaya başlayınca nstede ...kan sonuçlarım çıkmış eşim tekrar götürmeye gitti ciger geliştirici igneden bahsetmişti veririm belki diye sonuçlara göre..ama az önce eşimin aradıgına göre antibiyotik vermiş neden bilmiyorum gelince ögrenirim artık..şimdi ise kasılmalarım devam ediyor ama ..

ee sizlerden ne haber geçmişi okumadım ne var ne yok? off dogrucam sanki nasıl kasıyor beroş kendini?

Selam Arkadaşlar;

Bu cumartesi doktora gittim

doktor ekrana saskınlıkla baktı korktum valla, meger bebegin suyu azalmış zaten tansiyonum da yukselmeye basladı cuma gunu 16-12 idi cumartesi sabah 14 10 du doktorda da 15 10.5 cıktı muhtemelen tansiyondan suyun azalmış dedi hareketleri nasıl dedi iyi dedim tansiyon ilaçım gunde 6 adete cıktı kontrollerim de her hafta olacak,
bebegin hareketini hisseetmezsen acil nstye gir burda dedi hemsireler yardımcı olur dedi.
biraz endişelendim acıkcası bu hafta da isyerinde son haftam bitse de rahatlasam artık diyorum,

carsamba gunu sskdan raporumu alacağım insallah pazartesi, de dopplere gireceğim

ben de durumlar boyle sizinle de paylaşayım dedim.

sevgiler.
geçmiş olsun kızlaaar
mavişcim yat dinlen sanırım benim de dinlenme zamanım geldi
ay burda doğurcam galiba çünkü iki gündür karnım çok acıyooo bebiş mi acıtıyo sert sert yoksa bu kasılmamıııı annamıyooooooooomm :sinifsinif:

başıma gelenleri anlatayım....dün gece sancı kasılma tarzı birşeyler oldu..doktoruma söyledim hemen acile yönlendirdi nst ultrason falan önce kalp atışı yavaştı sonra sancı çıktı ve gidip doktoruma gösterdim sonuçları oda eve gidip dinlenmemi iyice karnımı doyurmamı tatlı yememi bol su içmemi söyledi sonra bir daha nsteye gir dedi. tekrar girdim neyseki normale döndü durum...ama bir ara tırstım sancı çıkmaya başlayınca nstede ...kan sonuçlarım çıkmış eşim tekrar götürmeye gitti ciger geliştirici igneden bahsetmişti veririm belki diye sonuçlara göre..ama az önce eşimin aradıgına göre antibiyotik vermiş neden bilmiyorum gelince ögrenirim artık..şimdi ise kasılmalarım devam ediyor ama ..

ee sizlerden ne haber geçmişi okumadım ne var ne yok? off dogrucam sanki nasıl kasıyor beroş kendini?

canım geçmiş olsun...dikkat et kendine..

ben de 34. haftadayım ama kasılma başlamadı.. yada ben hissetmiyom.... bundan sonra doğum başladı diyip hastane kapılarını aşındırır sonra da arkamıza baka baka geri döneriz artık... yalancı sancı nasıl olur,kasılma nasıl olur bilmiyoz ki... git git gel artıkkaydirigubbakcemile3

bi anlatsana şu kasılma dediğin nasıl bişe yaaa. göbüşün mü sertleşiyo sadece

Selam Arkadaşlar;

doktor ekrana saskınlıkla baktı korktum valla, meger bebegin suyu azalmış zaten tansiyonum da yukselmeye basladı cuma gunu 16-12 idi cumartesi sabah 14 10 du doktorda da 15 10.5 cıktı muhtemelen tansiyondan suyun azalmış dedi hareketleri nasıl dedi iyi dedim tansiyon ilaçım gunde 6 adete cıktı kontrollerim de her hafta olacak,
bebegin hareketini hisseetmezsen acil nstye gir burda dedi hemsireler yardımcı olur dedi.
biraz endişelendim acıkcası bu hafta da isyerinde son haftam bitse de rahatlasam artık diyorum,

carsamba gunu sskdan raporumu alacağım insallah pazartesi, de dopplere gireceğim

sevgiler.

geçmiş olsun canım... aman dikkat et tansiyona yaaa.. az kalmış iznine inş. o zamana kadar bi sorun olmaz

ayy ben çıkıyorum kızlarrr yemek yapmadım herif de gelir heralde daha aramadı ama hazırlayam ben öptüm herkesi takmayın kafanıza daha erken meraklanmayın:)))

geçmiş olsun kızlaaar
mavişcim yat dinlen sanırım benim de dinlenme zamanım geldi
ay burda doğurcam galiba çünkü iki gündür karnım çok acıyooo bebiş mi acıtıyo sert sert yoksa bu kasılmamıııı annamıyooooooooomm :sinifsinif:
gıı dikkat et canım iş yerinde doğurrum felan deme sakın akannehir

sgumus kartanesi zeren sagolun..valla dinlenme zamanımız geldi geçiyor bile ...artık agırlaştık karnımız büyüdü zorlanıyoruz artık..valla zeren kasılma nasıl anlatayım sertleşiyor sonra içeriden sıkıyor kendini gibi.kelime ile anlatmak zor geliyor karnım çok gergin aynı zmanda..valla benim de 2 acile gidip gelişip son aylarımda kayınvalidem halasına çekti herhalde gidip gelcez hastaneye diyor görümcemdede sık sık gidip gelmiş...dogumdan önce bir kaç kez daha gideriz gibi geliyor bana....

slm kızlar ben geldim hastaneye gidip gelen arkadaşlar geçmiş olsun sağlıcakla atlatmamız dileğiyle bu sabahta çok az bi şekilde belime ağrı girdi girme ne kelime vurdu geçti vurdu geçti ama dedimya çok az çok olsaydı dr umu arardım sağlıcakla doğuralım hayırlısı Allahtan vaktinde gelin meleklerimiz:Saruboceq:

slm kızlar ben geldim hastaneye gidip gelen arkadaşlar geçmiş olsun sağlıcakla atlatmamız dileğiyle bu sabahta çok az bi şekilde belime ağrı girdi girme ne kelime vurdu geçti vurdu geçti ama dedimya çok az çok olsaydı dr umu arardım sağlıcakla doğuralım hayırlısı Allahtan vaktinde gelin meleklerimiz:Saruboceq:

canım artık son ayımıza girdim bu ağrılar normal.

ayy mavişim cnm benimm çok geçmiş olsunn berroşumuzdamı aceleci çıkcakk yaa :kedi::kedi:
sen dinleniyosun zaten dahada dikkat et kendine cnm bizide merakta bırakma haberdar et opuyorumnanaktan

Selam Arkadaşlar;

sevgiler.

arzu çok geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan
haplarını ihmal etme inşallah normale döner tansiyonun :Saruboceq::Saruboceq:

ben geldim nan doktordan bebem 3 kg 48 cm olmussss 10 gün sonra her an gelebülür dedi doktor amcamız haftada bir nst miz varrr cok heycanlıyıssssssssssssssssssssss

özgecim ne diyorsuuuuuuuuuuuuuun
kız asrınımız ne kaaa büyümüş öle
cnm her an gelebilir yawww
sen hazırlıklı ol
normal mi dedi peki doktor şuan
ayyyyy ikinci kasım bebek erkek olcek herhalde:emir_bebek::teytey:

ben geldim nan doktordan bebem 3 kg 48 cm olmussss 10 gün sonra her an gelebülür dedi doktor amcamız haftada bir nst miz varrr cok heycanlıyıssssssssssssssssssssss

maşallah kuzunaaaa.kız kocaman olmuş.abowwwwww 10 gün sonra ha anaaaaaaam heyecan yaptım beeeeeeendelikafadulden

kızlar doktorum sonuçlarıma bakıp bebgimiz erken gelecege benziyor demiş yatıp dinlenmem bol su içmem gerekiyormuş.bol su sancıyı engellermiş.24 s aat bile dursa iyi o yüzden dayanabildigi kadar dayansın demiş.artık ara ara sancı olabilir ama artma ve sıklaşma olursa sancıda mutlaka haber verin demiş..durum böyle..neyse ben kaçar eşim gelir birazdan ...iyi akşamlar.

Back
X