2009 Kasm Anneleri

kızlar doktorum sonuçlarıma bakıp bebgimiz erken gelecege benziyor demiş yatıp dinlenmem bol su içmem gerekiyormuş.bol su sancıyı engellermiş.24 s aat bile dursa iyi o yüzden dayanabildigi kadar dayansın demiş.artık ara ara sancı olabilir ama artma ve sıklaşma olursa sancıda mutlaka haber verin demiş..durum böyle..neyse ben kaçar eşim gelir birazdan ...iyi akşamlar.

kız yat hemen sadece tuvalete kalk yeter.anam az daha beklesin söyle kuzunaaaaaaaaaa

sgumus kartanesi zeren sagolun..valla dinlenme zamanımız geldi geçiyor bile ...artık agırlaştık karnımız büyüdü zorlanıyoruz artık..valla zeren kasılma nasıl anlatayım sertleşiyor sonra içeriden sıkıyor kendini gibi.kelime ile anlatmak zor geliyor karnım çok gergin aynı zmanda..valla benim de 2 acile gidip gelişip son aylarımda kayınvalidem halasına çekti herhalde gidip gelcez hastaneye diyor görümcemdede sık sık gidip gelmiş...dogumdan önce bir kaç kez daha gideriz gibi geliyor bana....

maviş hoşgeldin arkadaşlardan iyi haber gelmiyor kendinize dikkat edin kızlar

ayy kızlar yaaa kayınbabamda grip olmuşş bi cenazeye gitmişlerdi eşimde iş çıkışı gitti yanlarına
bi bakmış kayınbabamın ateşi çıkmış titremeye başlamış eve götürmüş ateşini düşürmeye çalışıyolarmış
şincik ordalar kocişe gel,rken sende iğne felan yaptırda gel dedim
ayy dikkat edin özellikle kalabalık ortamlara giren arkadaşlar

kızlar doktorum sonuçlarıma bakıp bebgimiz erken gelecege benziyor demiş yatıp dinlenmem bol su içmem gerekiyormuş.bol su sancıyı engellermiş.24 s aat bile dursa iyi o yüzden dayanabildigi kadar dayansın demiş.artık ara ara sancı olabilir ama artma ve sıklaşma olursa sancıda mutlaka haber verin demiş..durum böyle..neyse ben kaçar eşim gelir birazdan ...iyi akşamlar.

mavişcim yat cnm heç kalkma hiç değilse 34 haftanı tamamlasan süper olur cmm opuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq:
bizi habersiz bırakma amaa :utangac:

anam bu kuzular erken gelmeye niyetlenmişler ya kızlar işleri bırakın artık dinlenin ayağı bile kalkmayn

özgecim ne diyorsuuuuuuuuuuuuuun
kız asrınımız ne kaaa büyümüş öle
cnm her an gelebilir yawww
sen hazırlıklı ol
normal mi dedi peki doktor şuan
ayyyyy ikinci kasım bebek erkek olcek herhalde:emir_bebek::teytey:

slm kızlar ay maşallah bebişi gelecek hayırlısı ekim anasımı olacan niye böyle

maşallah kuzunaaaa.kız kocaman olmuş.abowwwwww 10 gün sonra ha anaaaaaaam heyecan yaptım beeeeeeendelikafadulden

ayyyyyy hayırlısı olsun canım bi nefeste kurtulmak dileğiyle inşallahopuyorumnanaktan

saolun kızlarrrr darısı basınıza normal olacak inşallah ama doktorum dediki 10 gün sonra her an gelebileceği gibi 40ncı hafta sonuna kadar gelmeyedebilir normal doğumda kestirmek zor dedi benim normalde sata göre 30 ekim cıkıodu bakalım hayırlısı olsun zemuszemuszemuszemuszemuszemus

mureda sagol cnm..nehiriver maşallah kuzuna hayırlısı ile gelsin bakalım..dilmuh valla geldigimden beri yatıyom eşime birşey hazırlayayım dedim azarla geri yattım valla yaptırmıyorlar zaten..neyse hadi iyi akşamlar artık gideyim ben..laf yetiştirmekten gidemedim ...

ayy kızlar yaaa kayınbabamda grip olmuşş bi cenazeye gitmişlerdi eşimde iş çıkışı gitti yanlarına
bi bakmış kayınbabamın ateşi çıkmış titremeye başlamış eve götürmüş ateşini düşürmeye çalışıyolarmış

asebam gelince duşa sok hemen kocişini değişsin üstünüdee :kedi::kedi:
koru kendini sende tatlım opuyorumnanaktan

mureda sagol cnm..nehiriver maşallah kuzuna hayırlısı ile gelsin bakalım..dilmuh valla geldigimden beri yatıyom eşime birşey hazırlayayım dedim azarla geri yattım valla yaptırmıyorlar zaten..neyse hadi iyi akşamlar artık gideyim ben..laf yetiştirmekten gidemedim ...

hadi güle güle canım.

sen kendine dikkat et tatlım

zemuszemus

saol canım sanada gecmiş olsun görüşmek üzereopuyorumnanaktan
nan edoş ve özge süpeeeeeeeeeer olmuşunuz haaaaaaaaaa.

saol sekerim facedenmi baktın nanzemuszemus

zemuszemus

saol canım sanada gecmiş olsun görüşmek üzereopuyorumnanaktan

saol sekerim facedenmi baktın nanzemuszemus

he ya faceden baktım.:nazar:
neyim süper olmuş gıı :uhm::uhm:

göbişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:nazar:
bencede bencede haklısın canım bende öle düşünüyom valla hazırlıklı olalım herşeye

hazırlayın çantanızı falan kız.ben hazırladım bi kenarda duruyo

he ya faceden baktım.:nazar:

göbişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:nazar:

hazırlayın çantanızı falan kız.ben hazırladım bi kenarda duruyo

heeee bende diyim neyim süper nann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol cnm benimm anam çektiydi izmirdee hihoyyythihoyyyt kocaman oldum artıkk zemuszemus

Back
X