2009 Kasm Anneleri

ayy en yakın sen nesli ve destnasınız bakalım hanginiz önce doğuracak hayırlısıyla
sizlerin gününün yaklaştığını duyunca bizlerde heycanlanıyoz vallahi
inan canım mucizeyle tanışmana az kaldı artık

destna oturamıyorum diyor yaklaşdı bence ama dha erken değil mi kasıma bir ay var çok erken değil mi

daha 4 haftanız var anlamadım kasım bebişlerierken geliyor

canım benim benim satıma göre ben kasım annesi değilim zaten buraya geldim burda kaldım esasında ben ekim anasıyım zaten :)) bide belli olmaz bebekler 35 haftadan sonra doğum her an olabilir o dört hafta tahmini bi süredir 40 haftaya göre hesaplanır ama bu bebekler illa o tarihte gelecek demek değil sağlıkla gelsinlerde nezaman oldugu mühim değil zemuszemuszemuszemus

canım benim benim satıma göre ben kasım annesi değilim zaten buraya geldim burda kaldım esasında ben ekim anasıyım zaten :)) bide belli olmaz bebekler 35 haftadan sonra doğum her an olabilir o dört hafta tahmini bi süredir 40 haftaya göre hesaplanır ama bu bebekler illa o tarihte gelecek demek değil sağlıkla gelsinlerde nezaman oldugu mühim değil zemuszemuszemuszemus

hım sağlıkla gelsinlerde önemli olan o

nolii nann özgee doğurmuyon demi gıı
ay ben yakında doğurcam herhaalll
kasım kasım kasıldı bugün karnımm ayy çok acıdı aaşama kaa yaaa mafoldumben

nan canım 3ü 1 arada istedi haaa.içsem bişey olmazz heralde.içmeyeli baya oldu haaaa.
ya doğumdan sonrada böyle yediklerimize içtiklerimize dikkat edecekmiyizki

kızz kartanem bu eminönücüler gelemedi gııı :roflol::roflol::roflol:
başlarına bişemi geldikii :roflol: haberlerdede yoktu bişe amaa

selam kizlar.. benim dogumda yakindir kanimca.. cünküüü bel ve kasik agrilarim cogaldi baya.. artik ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum.. bi hafta daha durup dogurayim istiyorum.. zaten az bi acilmamda olmus.. dogumlar ekim basi baslicak bence.. hazirlikli olun

buarada sürekli topicte bulunan biri numarasini alsakta dogurunca hepimiz ona haber versek.. diger türlü dogurup eve gelicez öyle haber vericez..

yok nan doğurmuom kontrolden geldimde 3 kg 48 cm olmus bebem 10 gün sonra heran gelebilir de gelmeyebilirde dedi heycan bastı :kedi: aha buda göbemmm

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kas305m-annelerinin-g246b252351leri-132.html
anaaam maşalllaahhh ay kız doğabülüü artık yani tosun olmuş nede olsaa zemuszemus
facede komuşun şimcik onnara bakcem ama önce kocişimin üzümlerini toplayıp ayçiçeği ekmem lazım talimat verdi mesaiye kaldı da :roflol: :roflol:
kızz kartanem bu eminönücüler gelemedi gııı :roflol::roflol::roflol:
başlarına bişemi geldikii :roflol: haberlerdede yoktu bişe amaa

abooo ben onnarı unutup da girdimdi gııı aklıma gelse kaçardun hee :1ninca:
nerde gıı bunnaarr
bence ucuz bişe bulamadılar da gelemiler :roflol:

selam kizlar.. benim dogumda yakindir kanimca.. cünküüü bel ve kasik agrilarim cogaldi baya.. artik ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum.. bi hafta daha durup dogurayim istiyorum.. zaten az bi acilmamda olmus.. dogumlar ekim basi baslicak bence.. hazirlikli olun

buarada sürekli topicte bulunan biri numarasini alsakta dogurunca hepimiz ona haber versek.. diger türlü dogurup eve gelicez öyle haber vericez..

ayy canım dikkat et kendine yat dinlen.aman sağlıkla gelsinlerde erken oluversin ne olacak dimi ama.

nan canım 3ü 1 arada istedi haaa.içsem bişey olmazz heralde.içmeyeli baya oldu haaaa.
ya doğumdan sonrada böyle yediklerimize içtiklerimize dikkat edecekmiyizki
iç gıı bişe olmaz arada içiyom ben :kedi:
yavrum yoruluyonda ondan oluyo.

hee gıı ondan korkuyom ben de yaaa çalışmasamıydım acabaa artık CADIARZU

iç gıı bişe olmaz arada içiyom ben :kedi:

hee gıı ondan korkuyom ben de yaaa çalışmasamıydım acabaa artık CADIARZU

kız kasılma olunca otuyosanız biraz yürüyün.ayaktaysanız oturun yada uzanın yazıyodu nette.
çalışmak yoruyodur şimdi ama az kaldı galiba dimi.

anam aysecim seninde yaklaştı eyicene kavuşmanızz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allahım sağlıkla nasip etsin erken gelmesi önemli değill :Saruboceq::Saruboceq:

abooo ben onnarı unutup da girdimdi gııı aklıma gelse kaçardun hee :1ninca:
nerde gıı bunnaarr
bence ucuz bişe bulamadılar da gelemiler :roflol:

hakakt nan neen gelemedilerr diiydim bende kendi kendimee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla ben de hala çanta hazırlayacam
bu kadar ağırlık olmaz ya gamyoncuiremsu

olur olurrr :roflol::roflol: bendede varr :roflol::roflol:

valla ben de hala çanta hazırlayacam
bu kadar ağırlık olmaz ya gamyoncuiremsu
hee bak ben onu hallettiimm emme daha beşiği yok bebeminn :sinifsinif:
kız kasılma olunca otuyosanız biraz yürüyün.ayaktaysanız oturun yada uzanın yazıyodu nette.
çalışmak yoruyodur şimdi ama az kaldı galiba dimi.
ya daha 3 hafta var ne geçmezmiş annamadım yaaa doğurcam nerdeysee akannehir

Back
X